וואי נהיה פה משעמם!!!!

orenharp

New member
וואי נהיה פה משעמם!!!!

איפה הפייט בין הבלוז לג'אז?? איפה ההמלצות לדיסקים?? איפה שבלוז שיכתוב הודעות שלוקח שעה לקרוא?? אני מתגעגע!!

TheWonderGirl

New member
גם אני 'תגעגעת

למרות שאף פעם לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות של שבלוז עד הסוף....
סי-פוקס, יוני, מנהל יקר - מה קורה? איפה כל התחרויות נושאות הפרסים? אנחנו נשתתף כי אתה מתאמץ - טוב? רק תעשה עוד פעם.... אני גם חייבת ללמוד מלא שירים חדשים ומלא חומר, כי אין לי מספיק ברפרטואר.... אז יאללה. ולכם - אני מחכה להמלצות לשירים (רצוי עם מלל) לוווקאליסטים. אפשר גם בשפות שונות...... מה אתם אומרים?

Shards

New member
למוסיקאים שבינינו,

אולי (לשם החייאת הפורום) נעשה הלחנה קבוצתית? הניסיון שלי עם זה היה באיזה פורום מלחינים קלאסיים, הלחננו יחד סונטה במידי, אז למה לא לעשות את זה פה? שמישהו יפתח שרת אף טי פי או משו וכל אחד יזרוק רעיונות (בתווים, מידי או אודיו) עד שנגבש יחד איזה קטע (כמובן שגם לווקליסטים ותמלילנים יש מקום), ואז ניפגש בהרכב גדול ככל שרק אפשר, ונקליט. מי יודע, אולי עוד ייצא מזה משהו טוב
אני מנדב את האולפן שלי לצורכי ההקלטה. אני אגב מנגן בפסנתר, גיטרות, באס, עוּד, אקורדיון, מפוחית, כלי הקשה, ושר. להתרשמות אפשר להכנס לדף שלי בבמה, http://stage.co.il/authors/omrilahav מישהו בעניין? עומרי.

orenharp

New member
אני סקפטי כלכך לגבי זה....

אין מצב שזה יילך פה...אפילו מפגש פורום קשה להרים...

Shards

New member
שמע

בפורום הקודם בו ניסיתי את זה זה עבד, ושם אני הייתי היחיד מישראל.. אבל לא משנה, לא עקרוני. רק תחיו את הפורום (-:

TheWonderGirl

New member
אהלן עומרי....

אתה הבחור מהג'אם בחווה במושבה? שעשה שם את הסאונד? יש קוקו? אני מאמינה שזה מגניב ושזה יכול ללכת עם שיתוף פעולה... הבעיה היא שאני לא מנגנת מספיק טוב, הכי קל לי זה לבטא בשירה, או לשיר ואח"כ לנסות למצוא את זה על איזשהו כלי הרמוני.בכל אופן - אם באמת אשב על דבר כזה של הלחנה קבוצתית עם איזו מקלדת פשוטה (שאקנה), אוכל ללמוד הרבה. אולי תראה לי בהזמנות איך זה עובד.

Shards

New member
אמממ

יש קוקו, אבל לא עשיתי את הסאונד, רק צעקתי לאנשים פקודות כדי שהכל יעבוד. באתי על תקן נגן (-: אני תמיד מחפש שיתופי פעולה מעניינים, במיוחד עכשיו שהתפטרתי מכמה מקומות בשביל להוריד מעליי עומס, יש לי קצת יותר זמן פנוי. אשמח לדבר, אולי להפגש, ונראה מה ייצא. 0547389934, עומרי.

אולי אני אזום משהו? מוכנים?

מכיוון שאין לי כל כך רעיון לשאלונים מעניינים, ואיני יודעת לנגן ולספר איזה חוויה בנגינת סקסופון/פסנתר וכו'... ואין לי הזמנה לאיזו הופעה... אז... אני סקרנית לדעת,
- האם אתם מאזינים לעוד סגנונות חוץ מג'אז/בלוז...ואיזה?
- האם אתם מסוגלים לבחור ביוצר/להקה אחד/אחת ממבחר הסגנון האהוב והמשותף בינינו? אם כן, איזה?
- מהמנגנים שבפורום, האם יצא לכם לנגן אחת מהיצירות של האומן שבחרתם בשאלה הקודמת? איך הרגשתם?
- איזה סוג מאזין אתם? * קונה מליון דיסקים ושומע בלי הפסקה * צורב (נו נו נו) * רוכש את האלבומים מהאומנים הכי אהובים * תולה בעיקר פוסטרים * מופיע כמעט בכל אירועי הג'אז/בלוז * אחר? כל התשובות נכונות?
אנה

שבלוז

New member
אני מאזין להרבה דברים

מחוץ לג'אז ולבלוז.כמעט בכל סגנון יש דברים שמעניינים אותי ככה שלפרט יהיה קשה. אני קונה דיסקים ומאזין לתחנות רדיו אינטרנטיות.

שבלוז

New member
אני עסוק קצת בבלוג שלי יש לי פרוייקטים חדשים

שאני עובד עליהם במקביל! אבל הספקתי להיות בפסטיבל הג'אז בקייסריה : http://www.sikurmemukad.com/music/?p=259 לא ברור מה קורה עם הפסטיבל של אילת, אם הם לא יפרסמו מוקדם מספיק את רשימת האמנים אני לא אוכל לכתוב עליהם! כרגע אני חובש לכתוב אולי משהו על הפסטיבל בירושלים. לגבי הפורום, אני חושב שצריך לקוות שהמנהיג שלנו סיפוקס יתקן את המחשב שלו בהקדם...

seafox

New member
אהלן

כמו שאמרתי,יש לי בעיות עם המחשב אז אני משתדל לפתוח את העיניים ממקומות אחרים אבל זה מאוד קשה לי עכשיו. אני מקווה שזה יפתר מהר

למעלה