וואי נגמר

icודליה

New member
וואי נגמר

נגמר נגמר נגמר והנה התעודה שלי: תורה-9 נביא-9 משנה-8 דינים-8 תושב"ע-8 הלכה יומית-9 בת מצווה-10 אולפנית-10 גיאוגרפיה-10 מדעים-10 אנגלית-10 היסטוריה-10 מחשבים-10 אומנות-9(המורה הכלבה הזאתי שונאת אותי אבל אני כישרון טיבעי...) מוסיקה-10 לשון-9 ספרות-10 הבעה בכתב-9 הבעה בע"פ-9 הבנת הנקרא-9 כתיב-9 כתב-10 הליכות: התנהגות-10 נימוסים והליכות-10 סדר ודייקנות-10 שקידה וחריצות-10 וגם קיבלתי תעודת הערכה!!!!!! אני ממש שמחה!!!!! אושר!!!!!! חופפפפפפפששששששש!!!!!!

WolfGirl123

New member
את תלמידה טובה...

התעודה שלי: ספרות-90 הסטוריה-95 אלגברה-80 גאומטריה-80 גאוגרפיה-85 (הבן-**** המסריח הזה!! לא קיבלתי במשך כל השנה מבחן שהציון שלו הוא מתחת ל95!) חנ"ג- 85 מדעים-65 (שונאת את המורה הזו) צרפתית-90 אנגלית-90 אזרחות- שכחתי, נדמה לי ש85 או 90... חופש נעים לכוווווולם!!!

ואיפה ה-4 שלך? ../images/Emo3.gif../images/Emo16.gif

תעודה ממש טובה, כל הכבוד!
ואוף, כבר אי אפשר לעצבן את כל מי שעוד ביסודי בזה שסיימנו ללמוד לפני עשרה ימים
.
ניר |Bר|

../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif ולתעודה שלי...

כי גמני סיימתי היום.. כיתה ח' לשם שינוי.[
בת ים הלא מפותחת].
תנ"ך- כ.טוב מאוד [90]
ספרות- טוב מאוד [100]
לשון- כ.טוב מאוד [90]
הבעה- כ.טוב מאוד [90]
חשבון- כ.טוב מאוד [90]
הנדסה- כ.טוב מאוד [90]
דברי הימים (
הסטוריה כללית)- טוב מאוד [100]
ציונות- טוב מאוד [100]
גיאוגרפיה- כ.טוב מאוד [90]
חנ"ג- פטור[
עקב ניתוח ברגל.. בלאט!!]
אומנות וטכנולוגיה- כ.טוב מאוד [90]
אנגלית- כ.טוב מאוד [90]
ערבית- כ.טוב מאוד [90]
צרפתית- טוב מאוד [100]
איחורים- 0
חיסורים- 0
התנהגות- א'- טובה מאוד.
הערכה מילולית [ממש לא מרגשת] של המחנכת שלי; סוד החיים הוא להפיק מכל דבר את הטוב ביותר. עשו את יומכם מלהיב ומעניין, כל יום מחדש. בקשו את הידע, חפשו את ההתנסות. מצאו את נקודת המפגש שבין השאלות לתשובות. ושימו על לבבכם לזכור תמיד... שהדרך הטובה ביותר ללמוד היא לפגוש את העולם בחיוך.

../images/Emo6.gif זה לא חננה..

זה יותר במובן של חרשנית אבל אני לא חרשנית בכלל. אני בקושי נוגעת בספרים.. הקטע הוא שהכל בא לי בקלות..
ואני מתה על זה..

התעודה שלי ../images/Emo103.gif

תורה- כ.טוב מאוד נביא- טוב מאוד לשון- טוב מאוד קריאה והבנה-טוב מאוד הבעה בכתב- טוב מאוד הבעה בע"פ- טוב מאוד אנגלית- טוב מאוד חשבון- כ.טוב מאוד הנדסה- טוב מאוד מדעים- טוב מאוד גאוגרפיה- טוב מאוד היסטוריה- כ.טוב מאוד מגמת מדעים- טוב מאוד ספורט- טוב מאוד רוסית- טוב מאוד במחצית הראשונה היה יותר טוב.... בעעעעע......אני יותר מדי שקדנית

FunkyGirL

New member
עכשיו ברצינות

בדרכ כלל עד כיתה ב לא רושמים ציונים האם את בכיתה ב'..כי יש לך את המקצועות: תורה קריאה והבנה\הנדסה אני לא מנסה לרדת עליך או משהו פשוט זה נורא מוזררררררררר

ככה....../images/Emo103.gif

תנסי לבדוק את התעודה שלך מכיתה ו' ותראי שגם אצלך זה ככה... אם לא אז אני לא יודעת... אבל מה זה משנה....אני מרוצה עד השמיים מהתעודה שלי וזהנ.נקודה.

../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif מדהימה שכמותך~!~

הבאת לי רעיון מגניב לחתימה [שולטת
] ברוסית.
גדולה~!~

:-O../images/Emo103.gif אין לך מושג עד כמה ש..

את מסכנה..
שנה הבאה את בחטיבה אני משערת, לא?! אני למשל, לא עברתי לחטיבה בכיתה ז', כי בת ים לא מחוטבת, התחילו לחטב אותה רק השנה. את כיתה ו' סיימתי עם תעודה של ממוצע מאה. לא היה לי אפילו תשעים אחד בתעודה. ובכל זאת.. בכיתה ז'.. ירדתי לתשעים ואפילו לשמונים. [
]
בכל אופן, יש לך תעודה ממש ממש טובה אני חייבת לציין.. נ.ב-
אתם לומדים רוסית?!

jennie 00

New member
חחחחח...

יש לך מזל שאני עברתי מיסודי לחטיבה ... פייייייייייי הציונים שלי היו 70 80 90 ... אבל לא נורא כיתה ז זו כיתה כפית

אתם מפחידים אותי....../images/Emo103.gif

עם הקטע של החטיבה...האמת שאני לא דואגת... הרבה ילדים מהשכבה שלי הולכים לאורט דפנה (גם אני!) וזה בכלל לא נראה לי כזה גדול ומפחיד... ולמרגו!!! את יכולה לקחת את החתימה שלי.... אני שמה אחרת...

../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

דונט וורי דארלינג.. שמתי שיר אחר, הקטע היה הרוסית [
]
אני מבינה רוסית.. ואני מתה על השיר הזה שלך.. בחתימה. אבל בכל אופן, ירדתי מהעניין של התחימה סטייל שיר

וול....../images/Emo103.gif

עם את לא משתמשת בשיר שאת רצית לשים.... את יכולה לתת לי אותו??? תתחברי אלי לאיי סייק (ודרך אגב כולם מוזמנים להתחבר אלי...)

פששש.. קבלי ח"ח

לי אין כוח לפרט את התעודה שלי, אני רק יגיד שהממוצע שלי הוא 89 &בהצלחה בשנה הבאה <בחטיבה>, שזה ממש קל, ודומה בטירוף לכתה ו'..

למעלה