וואי....משעמם!

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
וואי....משעמם!

אוקיי....ניסיתי לגדל ציפורנים,דווקא הפעם הלך לי מעולה. הבעיה שזה הפריע לי קצת לנגן על הבס שלי-שלא נדבר בכלל על קלאסית וחשמלית! אז אתמול הורדתי אותן...אז עכשיו אין לי ציפורניים! הוצאתי את הקלאסית שלא נגעתי בה שנים...כיוונתי אותה...ועכשיו אין לי רעיונות מה לנגן.. אז..תנו לי רעיונות-לא שממש אני יודעת לנגן על גיטרה אבל חפיף

KamikazA

New member
יש לי שיר מצויין לקלאסית\אקוסטית

Eric Clapton - Tears in heaven שיר ממש ממש יפה

חולוני

New member
עוד שיר מצוין באקוסטית...

Hotel Clifornia של האיגלס..(Eagles) יש לי אותו גם בגירסה רגילה וגם בגירסה אקוסטית, ובאקוסטית זה נשמע יותר טוב, יותר אינטימי כזה..

חולוני

New member
אולי גם תרשום שירים של פרט שולי..

פריקים הם לובשים חולצות שחורות הם באים בחבורות הם רוצים להתאבד ונגד ההורים להתמרד oi oi oi oi פריקים מסריחים oi oi oi oi נהרוג אותכם oi oi oi oi נזיין אותכם oi oi oi oi נשרוף אותכם הם נורא מתלהבים כל היום בסנטר יושבים משחקים אותה עניים אבל בעצם הם עשירים פזמון חוזר חלילה שומעים להקות של מפגרים גם של היפים מסריחים הם לובשים חולצות קרועות ויש להם פירסינגים בגבות פזמון חוזר חלילה

פששששששש

וואייייי אני רואה שאין לך חיים ואתה מתחיל לכתוב שירים !! טוב אז אני לא מסריח לא ניראה לי שאתה מסוגל להרוג אותי אבל עם אתה רוצה אתה מוזמן לנסות אמ.. אם אתה הומו ורוצה לזיין אותי אז אני יאלץ לסרב לך ואתה לא תשרוף אותי כי אש לא ממש מזיזה לי אני מת על אש אני לא כל החיים בסנטר! אני לא מתלהב הלהקות שאני שומע לא מפגרות מה יותר עדיף מזרחית פחחחחחח אני לא שומע מוזיקה של היפים !!! אין לי פירסינגים למרות שהיתה לי הרחבה באוזן אבל הורדתי אותה כי כל העגילים שהיו שם נפלו בגלל שהחור היה גדול מדי ! בשנאה מאוד אבל מאודדדדדדדדדדד רבה עיד יהוה טל !!!

חולוני

New member
חחח..השיר הוא של "פרט שולי"..

זאת להקה..אתה לא יודע לקרוא? ואם הסקת שהשיר הוא עליך, אז הוא כנראה באמת עליך.. חחחח...

חח לא...

אני חשבתי שכתבתה אותו על אנשים שבשברולט והנה חצי מהחיים שלי אני שם שלוש פעמים בשבוע ואני ממש לא כזה!! ומאיפה הלהקה הזאת ?? באכזבה רבה עידו יהוה טל

KamikazA

New member
פרט שולי!

אחלה להקת אוי! פאנק ישראלית הופענו איתם

שדוניתה

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

א. כל ב. כל אני בדיוק שומעת ת´שיר hotel california welcome to the hotel california...

למעלה