וואי מה הפסדתי???

kobix1

New member
וואי מה הפסדתי???

התכנסתם אתמול ?? חיפו עשתה קצת בעיות לא יכלתי להגיע ספרו משו טוב התגעגעתי לכולם

© DrorZi

New member
אני רוצה להבין מה זה היה אתמול

אפילו גשם לא היה, כולה קצת רוח
איפה הייתם
דרור זי.

balkanyi

New member
אז ככה קוביקס היה ממש כיף

חגגנו יום הולדת וגיוס היה ממש נחמד היה קריר אפילו מורטי הגיע ומי לא בא מיכאל סתם היה כיף מי שלא בא הפסיד .

KiCKAs5

New member
מצטערים חבר´ה...

ארועים בלתי צפויים לא איפשרו לנו להגיע.. אז טיש אל תכעסי טוב ? אני מבטיח להביא את סימבה שבוע הבא

ofir_y

New member
אי אפשר לדעת אם ירד גשם או לא

וחבל לנסוע עד לר"ג בשביל לחזור...

IDO243

New member
האם היה מפגש ?

ההודעה הזאת היא לדרור : 1. מסתבר שהחימום באוטו שלי עובד בצורה מושלמת. 2. אני מבין שהיה ביום שישי מפגש. 3. אני לא זוכר שהיו חיפושיות כתומות במפגשים האחרונים חוץ ממני.

balkanyi

New member
כנראה שהרכב שלו תקין

אז סתם לראות את הח´ברה זה מעמסה.

ofir_y

New member
ס-ל-י-ח-ה?

1. לא הייתי בטוח שמישהו יבוא 2. עשינו הדלקת נר בשעה 6 3. עם כל הכבוד, אני תיכוניסט והתקציב שלי מוגבל (מאוד) ונסיעה עד ר"ג הלוך ושוב כל יום שישי זה עוד חור בכיס, שגם ככה ריק. אז ההערה הזאת ממש לא במקום.

KiCKAs5

New member
מר-ישליחיפושיתדגם"לנדרובר"אזאניכלי!

תתתררררגגגגגגגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עצור...תעצום עינים...תנשום עמוק...תנשוף החוצה...עכשיו תתפשט...צא החוצה... תרוץ ברחוב ותצעק אני טמבל....תחזור הביתה...תפקח עינים... נכון שאתה מרגיש יותר טוב ? לא ? אז תבוא למפגש@#($&*!(!#&@$!}(#!
סתם סתם סתם אל תסיק שאנחנו לא שם.. אנחנו 99% מהזמן שם , ואם אנחנו לא שם מישהו עדיין שם... יאללה.. יום שישי לא יהיה יום שישי אם גדי לא יגיד איפה הבחור הצעיר הזה שלא שילם למועדון... מי שלא בא שישי הזה אפסססססססססססססססססססססססססס ! אאפפפפפססססס אני אומר !

ofir_y

New member
מר-בעיטהבתחת[עם-שגיאות-כתיב]5

תחזור על זה שנייה?? לא שילמתי למועדון?!

KiCKAs5

New member
אז זהו שכן

זה הקטע שגדי אף פעם לא יזכור שכן
יואב , אם אתה קורא את זה , תגיד לגדי שאני אוהב אותו !!!!

למעלה