וואי מגעיליםם

DarkDevil1

New member
וואי מגעיליםם

איך הם מפנים לו את הגב מסכן הוא לא היה עושה להם את זה בחיים

shldg2323

New member
../images/Emo206.gifמאיה וסוזנה צבועות ומגילעות להעיףף אותם

שתוק שתוק , מאיה הכי טובה שמה , להיכנס דחוף

מאיה שמה מסובבבת את כולם על האצבע הקטנה , DD: ומה אתם לא רואים מאיה שמה במרכז , [: צריך להוריד בפניה את הכובע באמת , אני עכשיו מאריכה אותה יותר . בדוגרי אין עליה שמה רציני , :) ואי ואי טובהנ זאתיייי . !! חחח D:D:D:D: ^ בואנה צריך להתחיל לפעול , להצביעה למאיה , פששש אין עליה , ^ מישהו איתי ? , [:

חח י'מכוער , ||: מהת'חושב שאכפת לי מאוד מימך?

חחחחחח לא , י'קופיף אתה ואיתן , לכו לכו לחפש צומי אצל כאלה שלא רוצים אותך כי אתה מציייק ||: קרקרו למשהו אחר באוזננננייים , DD: וכן לוב - מאיה כה אני יודעת צריך גם להציבע בעד מאיה בכל משימה הפשרית 344654654654 פעמייייםם , [: וכן מה את דואגת עוד מעט איתן בחוץ , [ :

shldg2323

New member
אהה ילדה בת כמה את ?. לא לערב את ה' בישביל

מאיה הערסית האלימה הזאת רק מכות פותרות אצלה בעיות יאלההה הביתההההההההההה

חמוד עם אתה התכווונת אלי אז 15 יש בעיה ?

וווואני לא ערסית ולא כלום פשוט רואה מה ומי באמת טוב , D: וכן מאה מסובבת את כולם על אצבע אחת בדוגרי , [: איתן מושפל אמא הוא בקנטים , עלאק דוגר על הביצה משמיע קולות כמו ילד מוגבל , אמל'ה ,[:

shldg2323

New member
חמודה את ילדה ,אבל לא משנה , תביני איתן תותח

הוא עושה בידיוק מה שצריך לעשות ,ראי : יוסי בובלין מהאח הגדול ,היה ספורטיוי בדיוק כמו שאיתן כזה ,לוכך תמישחק בכייף ולא דופק חשבון . זה למה אני אוהב אותו הוא לא דופק חשבון איך הוא ניראה לעומתו מאיהכול דבר חושבת איך היא תיראה .וזה למה מאיה וסוזנה הביתהה יאלה הביתה סוזנה הביתה יאלה הביתההה

חח קטנה כיאלו בן כמה אתה בן 40 ? DDD:

מה אתה מבין מהחים ילד בן 9 . :D:D:D:D:D קיצר אני מצביעה מאיה ככה באלי , ככה אני רוצה , ככה אני עושה ולא שואלת אפחד לפני !! ., טוב יאללה לך תחפש ת'חברים שלך , ביייי ||: ותזההר להגיד מש'ו !!

loveumaya

New member
ח רון מאיה קיבלה את המנהלת של הניקיון ונק'../images/Emo8.gif

loveumaya

New member
חח לורי פשוט מקנאה שמאיה נשארה ולא דרוש

החמודה שלה ששעממה את כולם והייתה מעניינת בקושי את עצמה. לא נורא לורי את תיראי אותה בגמר חבל שלא בתור אחת המתמודדות אבל את תיראי אותה , אין עעעעל מאיייייה בעולם !

חח י'מכוער עלק חבית , כאלו מה אתה רזה ?

אתה ושב בבית ילד בין 9 . דומה לאבי ביטר . י'שמן , |||:[ מאיה כוסת ואיייין לך מה להגיד י'ג'יפה , D :

למעלה