וואי מגניב

maxooma

New member
וואי מגניב

איזה סוס הוא הורדתי את האלבום שלו אבל... שימצא להקה... כי בלי לעליב אני לא חושב שהוא יפתח בקרירת שירה

sapirosh92

New member
איזה סוס מי?

חחחח.. זה להקה!.. זה לא מישהו אחד! ואתה כזה עמה! אז שתוק!

maxooma

New member
יאללה

סתמי את הפה יא פקצא שרמ*טה וכן התכוונתי לרונל בטעו יצא לצי ככה... חר* מערכת פורומים תמצאו מערכת נורמאלית

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif הודעה אחרונה על הגאלה! ../images/Emo41.gif

אוקי, אנשים. דיברתי עם צ'אקי [היחצ"נית של הגאלה], היא אמרה שכמה בנות התחברו לה למסנג'ר ודיברו איתה וזה. לכל מי שלא דיבר איתה אישית- היא אמרה שכל מי שנראה בערך 14-16, יוכל להכנס לרשימות שלה ואם מישו ישאל אותו בן כמה הוא, הוא יענה "15 / 16" תלוי מה יבוא לו באותו הרגע. חבר'ה, אני מזכירה לכם שזה כולה הגאלה והסיכויים שלא יכניסו אתכם הם לא מי-יודע-מה גדולים.
צ'אקי
- כל מי שמעוניין ליצור קשר עם צ'אקי, מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 193518770 היא אמרה שתהיה ישיבת צוות [צוות של הגאלה] כנראה בשבוע הבא. אחרי הישיבה היא תדבר איתי ואני אראה אם יש דברים להוסיף. חוצמזה, כל מי שלא יודע- ב11.5, יום שישי, במועדון הגאלה בחיפה [או יותר נכון קריית חיים] יש הופעה של ביט [לההה
]. פתיחת שערים ב00:00, הופעה ב1. [זה לפחות מה שרענני אמר בפעם הקודמת]. וזה קישור להודעה הקודמת שפירסמתי בפורום בקשר לגאלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1634&msgid=97574579

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif איך בדיוק הוא ידבר

איתך, אם את לא משאירה מסנג'ר / איסיקיו? D:

Yarden060

New member
מממ.../:

בטח שנעשה! :) רענן...ככה אתה שורץ לך פה בפורום אבל למסרים אתה לא מגיע אף פעם? קצת מאכזב. /:

../images/Emo220.gif../images/Emo207.gifאוקי.נמאס.

חלאס. זה כבר לא פורום של אנשים שאוהבים את המוזיקה של ביט. אלא פורום של גרופיות. חלאס. נמאס. זה זוועות. להתחבר למסנג'ר ולראות איזה 4 אנשים עם תמונות של ביט וכינויים של"הייתי עושה לו טובה" או משהו כזה. זהו. פרשתי מפה. לפחות עד שהוא יתחיל לחזור לעצמו. כמו פעם. בתחילת הפורום. שהפורום רק נפתח. היו מלא אנשים. ולא היו גרופים!%^ איכ. זה כבר ניהיה דוחה.. די.

MaaYanGa

New member
אני לא כותבת פה

אבל הרגשתי צורך להגיב לך
תראי, ככה זה תמיד היה וככה זה גם ימשיך להיות. אין מה לעשות, ברגע שאתה מתפרסם באים גם הדברים המעצבנים... במקרה שלך(לא שאת מפורסמת, מה שמעצבן אותך הכוונה) זו תופעת הגרופיזם בפורום. אז נכון, זה יכול לעצבן לפעמים אבל את צריכה להבין שאי אפשר שזה לא יהיה. אפשר לנסות, אבל לא נראה לי שזה יעבוד. תמיד יהיו את אלו המכונות "גרופיות" במחוזתינו, אין לך מה לעשות נגד זה. זה מעצבן אותך שאנשים שמים תמונות של הלהקה במסנג'ר ומגלים אליהם גילויי חיבה? תתמודדי עם זה
באמת שאין דרך אחרת.. פשוט תשלימי עם המצב. ושוב, לא צריך לעשות מזה סיפור יותר מידי גדול. את אוהבת את ביט בדרך שלך, אנשים אחרים אוהבים אותם בצורה אחרת. אני די בטוחה שהם (ביט69) יודעים להבדיל בין אלה שבאמת אוהבים את המוזיקה לבין אלה שלא באמת שם בשביל זה. גם אני כבר עושה מזה סיפור יותר מידי גדול, אז פשוט תחשבי על זה
המשך יום נעים

ליעתע

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

זה תמיד יהיה, ככה שאם את עוזבת בגלל זה את לא תחזרי לעולם [לאאאאאאאאאאאא] באמת שאין ממש מה לעשות נגד זה. אבל אפשר להישאר אדישים וזה עלול לגרום להם להפסיק, אבל ממתי אני צודקת?

צודקת!

מי שרוצה לשים תמונה של ביט במסן?.שישים! זכותו המלאה לא?. כל אחד אוהב את ביט בדרך שלו.

גם אני די שמתי לב לזה..

שהאנשים מהקומונה עוזבים לאט..לאט..
דוריניל'ה
אל תעזבי נו$#@! אבל זו בחירה שלך3> את תמיד *יותר* ממוזמנת לפה
לאב יו בייב.:]

Yarden060

New member
זה לא קשור...

ברור שאנחנו כאן בשביל לדבר על המוזיקה שלהם ולקנות דיסקים וללכת להופעות. אבל לא רק... וזה ששולחים להם מסרים זה לא צריך לעניין אותך ולעצבן אותך כל עוד זה לא תלוי בך.

למעלה