וואי מגניב!!! לא ידעתי שיש לבקסטריט פורום!!! כל הכבוד :)
H Howie Girl New member 30/9/06 #2 ברוכה הבאה :] שימי לב רק שלא צריך לפתוח הודעה חדשה כל פעם.. תשרשרי את ההודעות שלך וככה לא תציפי
G greengirl4ever New member 30/9/06 #3 תודה מאמי אין שום בעיה.. לא אציף דרך אגב.. האווי הכי אהוב עליי מאיפה את? בת כמה?
H Howie Girl New member 30/9/06 #4 חח מגניב... גם עליי כמו ששמת לב :] אני מאזור השרון..[ישוב לא מוכר ] בת 14 וחצי. את?
G greengirl4ever New member 30/9/06 #5 וואו בת 14 ומכירה את הבקסטריט??? תופסת ממך אחותי אני בת 22 וקצת מטבריה... ובערך מגילך התחלתי לאהוב אותם אין עליהם!!! הם מס' 1
וואו בת 14 ומכירה את הבקסטריט??? תופסת ממך אחותי אני בת 22 וקצת מטבריה... ובערך מגילך התחלתי לאהוב אותם אין עליהם!!! הם מס' 1
E elinor carter New member 30/9/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אלינור בת 23 עוד מעט! תהני פה אני אוהבת את כולם אחד אחד מהם שווה!
G greengirl4ever New member 30/9/06 #8 זה בטוח!!! תודה סיס אין מצב שלא אהנה פה!!! חבל שלא ידעתי על הפורום מזמן.... מהיכן את?
H Howie Girl New member 30/9/06 #7 חח... הגיל הממוצע פה זה בערך 15 או 16 אני מניחה.. אולי יותר.. ותודה :]
O oreloosh New member 30/9/06 #15 ברוכה הבאה מאמי אני אוראל בת 15 מלוד אוהבת את ניק:]] השתלבות מהירה!!
C ComplicatedCutie New member 30/9/06 #17 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif לפורום הכי הכי שיש ב ... השתלבות מהנה וגם גמר חתימה טובה וצום קל (למיי שמחר צם)
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif לפורום הכי הכי שיש ב ... השתלבות מהנה וגם גמר חתימה טובה וצום קל (למיי שמחר צם)