וואי מגניב....

וואי מגניב....

לא ידעתי שיש כזה פורום... אז נעים מאוד אני עמי, זכר למי שתהה בגלל הכינוי, עובד בחנות בגדים כבר חצי שנה וסה"כ מרוצה למרות הלקוחות המעצבנים מדיי פעם.... יש פה עוד מישהו או מישהי שעובדים בחנות בגדים להחליף חוויות :)?

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

שלושה שרשורים וחצי מתחתיך דיברנו על מוכירם בחנויות - יש לך אחלה תזמון... מוזמן לשתף בחוויותיך!

ברוכים הבאים!../images/Emo140.gif

אני עבדתי במקומות אחרים :מלצרות וניקיון.. אין לי מושג איך אתה מסתדר עם אנשים.. אני לא אוהבת כשהחברות שלי שואלות אותי "איך הבגד".. כי מה אנ ימבינה האם זה מתאים והאם זה יפה.. אני בבגדים לא מבינה כלום.. או שאני אוהבת או שלא.. מתאים ונוח..

ברוכה הבאה גם את ../images/Emo20.gif

בואי ספרי קצת על עצמך - חוץ מזה שאת יפה ואת זה יודעים לפי התמונה בכרטיס שלך, ספרי מי את, איפה עובדת, איך העבודה, מה עושה בחיים חוץ מזה...

עדידי20

New member
אההה היי לך../images/Emo9.gif

קודם כל תודה, גם על קבלת הפנים וגם על המחמאה!
עדיין לא יצא לי להתרשם- זה מקובל לרשום פה את מקום העבודה הספציפי? או מספיק רק בכלליות? עד שאני אדע את התשובה אני אגיד שאני עובדת בשירות לקוחות של חברת סלולר... מוקד טלפוני.. אני בת 21, גרה ברמת גן בדירה שכורה עם החבר שלי. ו...חוצמזה? שומדבר מיוחד.עתידה ללמוד משפטים בתל אביב, אבל לא השנה הקרובה תודה לאל
ממש אהבתי את הפורום- אני חושבת שהוא מקום טוב לפרוק להתייעץ, וסתם לשפוך מה עובר עלינו לאחר יום עבודה מתיש... סך הכל, אנחנו נותני שירות, ועוד ללקוחות ישראלים
אז יש לכם אחלה פורום, ואשמח להשתלב :)

למעלה