וואי לי...
עדי, את יודעת שעוד לפניי שקראתי את המילים של השיר, ידעתי שזה השיר? אבל בדיוק הייתי צריכה לזוז, אז אמרתי "מילא"... ואני בכלל לא מכירה את השיר הזה... או שכן? מי זוכר... כפי שאתם רואים, השעה בהחלט מכבדת את בעליה
לא, אמנם לא עבדתי עד עכשיו, אבל הספקתי דיי הרבה ואני מודה שהיה סבבה לגמרי ואחרי כן בכלל.. אפילו בעבודה עצמה אין ממש שמירת דיסטנס, חוץ מבוסית אחת (יש שתיים), שהיא עפה דיי מהר.. כך שהיה צחוקים... פעם באה לצערי אני אצטרך כבר יותר לתפקד כדי להראות נוכחות וגישה... איך אומרים? קשה באימונים קל בקרב? אז משהו כזה... בכל מקרה ממש נהנתי.. במסיבה, למי ששואל או מתעניין, היו ים סוטים וכולם כבר היו שתויים רצח.. עפנו משם אחריי 20 דק' בערך. המזל שלנו שנכנסו חינם
אה, גם בעבודה אפשר לאכול ולשתות אחרי כל משמרת, אז פצצה.. פגשתי אנשים מהעבר, אפילו כמה התחילו איתי שם.. (כמה מפליא
) קיצר, אני לא אתחיל לספר חוויות, אלא אם כן תרצו יותר לעומק. נראה לי שנאי אפרוש למיטה... ואממ.. ליהי, תעשי קישור חדש לאתר הזה שמצביעים לה. נמאס כל פעם לחזור לעמ' קודם. וסליחה? עדי 2? חחחח.... נו מילא.. יש לך מזל שאת חמודה... אווףף.. כמה חוויות יש לי לספר, פשוט יש לי הרגשה שאני משעממת אתכם, לכן אני אשמור את זה לחבר'ה הרגילים שלי
אל תעלבו (אני בטוחה שאני ממש לא מעליבה אתכם, אפילו עשיתי לכם טובה). אממ.. מה עוד רציתי לומר שעוד לא אמרתי? אם ניזכר- נגיד. יגאל- תחזיר תשובות. ואיך היה בבר מצווה? נהנת? שתף 'תי באיי סי... פפפפ... יאללה אנשושים. שיהיה לכם לילה טוב או בוקר טוב, אני זזה לטחון משהו כמו 3 שעות שינה. אני אביא לחברה שלי את הפרוייקט באנגלית שהיא תגיש, כי אין לי כוח ללכת לבצפר. (מקווה לא לעשות תאונה בדרך מרוב עייפות, כבר שנים שלא ישנתי). סי יו אול....... אה!!!!! רק שתדעו לכם, שאחרי שסיימתי את המשמרת ואחרי שחזרנו מהמסיבה אני וחברה שלי ( שבמקרה היא עובדת איתי, כן כן.. והיא העבירה לי את המשמרת), אז חזרנו למקום והיא יועדת שאני שרופה על אנסטסיה.. רק הגענו וקיבלתי סיק אנד טיירד לפנים! חחח.. היא כזה.. " עדי, תראי במיוחד בשבילך". היה נייס.. עכשיו באמת אני אפרוש. נצביע לה כמה פעמים שתרגיש טוב, כי מחר אניסטון שוב חוזרת למקום ראשון, ונזוזה לישונה.
עדי, את יודעת שעוד לפניי שקראתי את המילים של השיר, ידעתי שזה השיר? אבל בדיוק הייתי צריכה לזוז, אז אמרתי "מילא"... ואני בכלל לא מכירה את השיר הזה... או שכן? מי זוכר... כפי שאתם רואים, השעה בהחלט מכבדת את בעליה