וואי יש לי שאלה תקשיבו קטקטיות עם אני מביאה לכן תמונה אתן יכולות לעשות דוליז שלה?
ט טרילילי16 New member 4/7/02 #1 וואי יש לי שאלה תקשיבו קטקטיות עם אני מביאה לכן תמונה אתן יכולות לעשות דוליז שלה?
ה הרמיוניDanger New member 4/7/02 #5 איזה חמודהההה!! ../images/Emo13.gif זו את? והדולי חייבת להיות באותה תנוחה?
L lipsgloss New member 4/7/02 #9 סיגל אני חייבת עזרה אני לא יודעת איך לציר לה את השיער אז את תוכלי שאני יצייר את הכל ואת תעשי תיקונים?
סיגל אני חייבת עזרה אני לא יודעת איך לציר לה את השיער אז את תוכלי שאני יצייר את הכל ואת תעשי תיקונים?
L lipsgloss New member 4/7/02 #10 אויייייי את יכולה לשים תמונה אחרת??? כי אני בקוי יכולה לראות את החולצה המכנס והנעליים...
D Dracos Love New member 5/7/02 #14 גם אני ניסיתי ../images/Emo108.gif השיער זוועתי.. אגב, את בת 16? את ממש לא נראית כך
L lipsgloss New member 5/7/02 #19 היי מה את אומרת על הבובה שעשיתי לך??? השקעתי עליה ותגידי בכנות!!! אני לא אקח את זה קשה
ט טרילילי16 New member 6/7/02 #22 וואלה... הינה אז ת´אמת... שכל שלושתכן יפות סוףףףףףףףףףףףףף אבל הכי דומה של סיגל יווווווווווווווו בא לי לבקש ממכן עוד תמונה לעשות לי מרשות לי?
וואלה... הינה אז ת´אמת... שכל שלושתכן יפות סוףףףףףףףףףףףףף אבל הכי דומה של סיגל יווווווווווווווו בא לי לבקש ממכן עוד תמונה לעשות לי מרשות לי?
ה הרמיוניDanger New member 7/7/02 #24 בבקשה, את מוזמנת אנחנו במילא סובלות פה מחסך יצירתי... כך שלא יזיק לנו