וואי, זה כבר לא נעים

החיבור

New member
וואי, זה כבר לא נעים

שמועות גורסות, כי האלבום של Tamar נדחה שוב (דיברו על סוף אוגוסט, להזכירכם) ו/אופסן ולא יראה אור לעולם. לא נעים, ואני בכלל לא נמנית על האוהדים שלה... אולי היו צריכים לקרוא לאלבום "דחייה וביטול" במקום "חלב ודבש"? או אולי "הכל עובר, חביבתי"?

HeavenlyB

New member
אני לא בטוח שהפסדנו הרבה

אם היא שרה כמו בהופעות, אז זה דווקא צעד מבורך. אולי חברות התקליטים מבינים שאין הרבה קהל לאלבום שלה ולא רוצים לממן.

yuDa398

New member
באיזה חברת תקליטים היא חתומה?

ממה שאני שמעתי ב-3121 אין לה את הקול הכי יפה, והיא חסרת ייחוד. but, she know how to shake that thin לפי ההענטוזים שלה בקליפ של Fury...

HeavenlyB

New member
דרך אגב

בשני האתרים שלה לא מצויין שום שינוי לגבי אוגוסט. בעמוד שלה ב-MySpace כתוב שהכניסה האחרונה שלה הייתה אתמול, ולא שונה שום דבר. אז או שזה בהחלט רק בגדר שמועות כרגע ועדיין לא רשמי, או שזה פשוט לא נכון. הייתי קונה את האלבום. מעניינת אותי ההפקה של פרינס, אבל אני לא כ"כ אוהב את השירה שלה, גם כשהיא מכוונת בטון. זה פשוט לא מתאים.

yuDa398

New member
דרך אגב

השם של האלבום לא היה צריך להיקרא Beautiful Loved & Blesed? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1387&msgid=73467909

החיבור

New member
יש פעילות!

ולא רק של קטיושות! וו-הו, אני מתה על זה! Yuda398, אני שמחה שתפסנו אותך חזק. צ'אר, יש צחוקים. שם האלבום היה צ"ל milk & honey, בוודאות. הלייבל היה אמור להיות universal, ככל הנראה כחלק מתנאי שפרינס הציב (משהו בסגנון של: "אם אתם רוצים אותי, אתם חייבים לקחת גם אותה ו'נה באוזן' אם לא"). אריאל, מה אתה רוצה?! אמרתי "שמועה", לא?! לא?!?!?! לללאאא!?!??! (סליחה, האבטלה מחרפנת אותי. אנ הופכת לסוציופטית מהסגנון החביב על אוהדי בית"ר פרדס כץ...
)

HeavenlyB

New member
אני רגיל לאוהדי בית"ר, זה בסדר

אבל שלא יקרה שוב, שמעת?! Milk & Honey, או Milking Money?

yuDa398

New member
נצל"ש

אני רוצה לשמוע עוד חומרים של פרינס אבל אני לא יודע מה לשמוע קודם. יש לי את מיוסיקולוג'י, 3121, פרפל ריין, לובסקסי, ואת הסאונדטראק של בטמן. הכי אהבתי את לובסקסי, מיוסיקולוג'י ואת 3121 במיוחד. איזה אלבומים הייתם ממליצים על סמך הטעם שלי? חשבתי על arond the world, sign of, ו-1999 אבל אני לא בטוח שאני יתחבר אליהם... אז מה אתם מציעים? ועוד שאלה, איך אני יכול להשיג את האלבומים שנתנו להורדה באתר של npg? (N.E.W.S , c-note וכל אלה...)

החיבור

New member
לדעתי,

ובהסתמך על האלבומים שציינת כחביבים עליך, תנסה את 1999, הפופי והקליל. זהו אלבום מצוין וחשוב בקריירה של פרינס. חוצמזה, ולעניות דעתי, SOTT הוא אלבום מופת שאף ספריה לא תהיה מושלמת בלעדיו. באשר לאלבומי הרשת שלו - כרגע, אין ממש מה לעשות, כי האתר שבו הם הופיעו (NPGMC) נסגר. אולי אחד משוכני הפורום שכבר הספיק להוריד אותם יוכל לעזור לך. אגב, גם אני (הייתי) חברה חדשה יחסית ב - NPGMC, ולא הספקתי להוריד אותם. אני כזאת פוסמה לפעמים.... מצד שני, מי ידע שחודש וחצי אחרי שארשם לאתר שלו (וחודש מתוך התקופה הזו, בכלל הייתי בחו"ל), הוא יסגור אותו?!

החיבור

New member
"פוסמה"? זה חדש!

התכוונתי לפוסטמה, כמובן, אך כראוי לאחת שכזו - התפלקה לי אות...

yuDa398

New member
זה גם עלה כסף להירשם, נכון?!

משהו כמו 20$... ראיתי את רשימת המופעים שהלכת אליהם בלאס וגאס... (כולל ההופעה ה"זולה" של פרינס) וזה מאוד הרשים אותי כל הכמות כסף שאת מוכנה להקדיש למוזיקה שאת אוהבת. כמה עלה לך כל הסיפור הזה? הפרינס הזה חוצפן לא קטן... גובה מאנשים חפים מפשע 312.1$ רק בגלל שזה מסתדר לו עם השם של האלבום
מזל שהוא לא רצה 3121$, באמת מזל...
איך היה ההופעה של ארית'ה? אני לא מאמין שעדיין יש לה כח לעשות הופעות. בסוף החלטתי ללכת על Parade. שמעתי את KISS ומאוד אהבתי... (רק בעיה אחת, מאיפה אני ישיג את האלבום הישן הזה? בטוואר רקורדס אני כבר לא קונה... המפגרים האלה שולחים דיסקים לפי מה שהם רוצים, לא משנה מה הלקוח ביקש...)

החיבור

New member
Parade

אלבום פופ-פסיכדלי משובח. אחד האהובים עלי (למרות שהרשימה משתנה ללא הרף). NPGMC - ההרשמה עלתה 25$, לתקופה של נצח. הסיפור של ההופעה שלו בווגאס עלה לי המון, אבל לפחות מצאתי איפה לישון שם, מבלי שזה עלה לי כסף. ההופעה עצמה איכזבה איפשהו, אבל הגשמתי משאת-לב ארוכת שנים, וזה מה שחשוב, לא? טוב... זה ועצם העובדה שאני מובטלת, והאבטלה גורמת לי לעשות דברים מחורפנים, כמו לבזבז את הכסף שאין לי. בכל זאת, ראיתי את פרינס LIVE ואני עדיין לא מעכלת את זה. ארית'ה - אין ספק שהגיל והמשקל המופלגים עושים את שלהם. עדיין, אין ספק שהיא האמ-אמא של כל זמרמרות ה - R&B של ימינו אנו. היא מאוד חביבה ומתקשרת עם הקהל בקלות. ההופעה גם לא היתה ארוכה במיוחד, אבל היא בהחלט נתנה המון מעצמה, וראו שזה לא קל לה.

החיבור

New member
אה,

ולא נראה לי שיש בעיה להשיג את Parade בחנויות דיסקים אחרות... האוזן השלישית, דיסק סנטר וכיו"ב. מאיפה אתה בארץ? אערוך בשבילך חיפוש מקוון, אם אתה רוצה.

yuDa398

New member
אני מחדרה

החנות דיסקים הכי גדולה בעיר שאני מכיר היא cd center (היא ביחד עם חנות לכלי נגינה שקוראים לה כלי זמר) ושם יש מקסימום 3121 האוסף ואולי את מיוסיקולוג'י. את הרכישות הגדולות שלי אני עושה בטוואר רקורדס בעזריאלי או במוזיקהנטו בת"א (כשמצתברת אצלי רשימה של דיסקים...) שמעתי על האוזן השלישית אבל אף פעם לא ביקרתי שם. זאת חנות גדולה?

yuDa398

New member
יש להם סניף בחדרה?

אתה בטוח? נראה לי כבר אני יעשה לי טיול לתל אביב ואני יחפש שם. אתם עדיין קונים תקליטי "7?

החיבור

New member
האוזן ה - III

היא חנות גדולה ומגוונת שבהחלט יכולה לספק מענה הולם. יתרה מכך, הייתי ממליצה לך להתקשר מראש ופשוט לשאול אם יש להם עותק. הם ישמחו לבדוק עבורך. הנה הטלפון שלהם: 6215200 חוצמזה, מ"האוזן" (החנות נמצאת מעבר לכביש של דיזינגוף סנטר, על קינג ג'ורג') אתה יכול בקלות ללכת לכיוון שנקין ולבדוק גם ב"קרמבו" (03-5259507). אולם אני די בטוחה שתמצא את מבוקשך ב"דיסק סנטר", חנות ענקית וותיקה שממוקמת בתוך דיזינגוף סנטר, בקומה התחתונה ביותר (6201103). בכלל, אם מצטברת לך רשימה של דיסקים, תעדכן ואתן לך גם את רשימת החנויות יד-שניה לדיסקים שיש ברשותי. אני תמיד בודקת אצלם לפני שאני קונה חדש. אם זה מתאים לך, תודיע. בכל אופן, אל תתבייש להתקשר קודם לחנויות הנ"ל ולבדוק. בהצלחה ותעדכן אותנו אם מצאת!

yuDa398

New member
המון תודה על המידע

עזרת לי מאוד. אני נוסע ביום ראשון לאילת אז לא יהיה לי זמן השבוע לנסוע לתל אביב. אני יסתכל גם באילת אולי אני ימצא שם. יש שם את דיסק קלאב בקניון, חנות קטנה יחסית אבל המגוון שם הפתיע אותי לא מעט פעמים. אז מה שהחלטתי זה Parade ו-1999 בעקבות המלצה ישנה של המנהל פורום, כשרק התחלתי לכתוב כאן...

HeavenlyB

New member
אחלה בחירה ../images/Emo45.gif

אלה לא אלבומי רוק וגיטרות חשמליות, אבל הפקה מאוד ייחודית שאני לא חושב שמישהו אי פעם ניסה לחקות בהצלחה. 1999 לא ירד מהמערכת שלי במשך שנה מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותו. כל יום, לפחות פעם אם לא יותר, הייתי מקשיב, ולפעמים, כשאף אחד לא באיזור, מנסה לשיר עם הדיסק
Parade הוא אלבום פסיכודלי בהחלט. אני חושב שהוא צריך לבוא בצמוד לסרט (Under The Cherry Moon) כדי להבין אותו יותר, אבל הוא בהחלט מכיל פנינים. כמו Under The Cherry Moon, או Kizz, וגם Sometimes It Snows In April שעד היום הזה אני לא יכול לשמוע אותו בלי שיצרוב לי בעיניים.

BlackShahar

New member
רק עברתי כאן..

ואמנם עבר זמן מאז שפרסמת את ההודעה.. אבל את יכולה לפרסם כאן\לשלוח לי במסר את רשימת החנויות יד שניה שיש לך? אני לא מכיר הרבה חנויות כאלה ואני תמיד מעדיף לקנות משהו מיד שניה..

למעלה