וואי.. וואי...

וואי.. וואי...

הסדרה כ"כ חסרה לי... זאת אומרת.. פתאום מגיעה השעה 22:15.. אני מתהלכת לכיוון הסלון מדליקה טלוויזיה.. לוחצת "3".. ו...? ראובן לא מופיע... ומי כן מופיע.. רכלן תכול עיניים שכל שמעניין אותו ואת הצוות שלו זה מי התחתן עם ומי נכנס להיריון ממי...
אוף.. עכשיו אני באמת חיה מחמישי לחמישי.. רק הטיפול המציאותי שלי נשאר.. באסה
איפה אילה איפה..?

L L B

New member
אילה מתכוננת לסידרה הבאה.

מקווה שתוכלי למצוא לך תחליפים הולמים (חוץ מתכול העיניים) עד שתעלה העונה הבאה בעז"ה.

סלינוש

New member
../images/Emo7.gif זה הזוי

הקטע הזה. כולה סדרה, אבל איך שהיא נכנסה לחיים של חלק מאיתנו.. אני באופן אישי מוצאת את עצמי הרבה יותר זמן באינטרנט, בוהה כמו איזה סתומה, מחפשת מה לעשות, מה לקרוא, עם מי לדבר, בדרך כלל לא ממש מוצאת.. ואם לא באינטרנט, אז אני במיטה, ישנה וישנה וישנה כמה שאני רק יכולה. אחלה תחליפים מצאתי לי, להתעסקות בסדרה, הא? טוב, הם היו קיימים קודם, פשוט חזרתי אליהם. נוווווווו יש לכם רעיונות במה אפשר להתעסק? עזבו אתכם תחביבים וכאלה, לא הולך, אבל אולי יש לכם לינקים לאתרים נחמדים? מעניינים? שאני לא אמשיך לבהות כמו פוסטמה מול המסך מלאה ברחמים עצמיים?...

drorhaim

New member
אני יכול להציע לך

לקרוא את הספר "סודות ההצפנה" של סיימון סינג. זה ימלא את הריק האינטלקטואלי שנוצר (וויי, זה נשמע פלצני...) להרבה הרבה זמן. במיוחד אם תנסי לפתור את החידות שבסוף הספר. תנסי את זה. תאמיני לי, לא תצטערי.

למעלה