מה זה ההתנהגות הזו?. באמתתתתתת הראל בא ומספר לנו דברים ומשתף אותנו זכותו המלאהה כי זה פורום של כולםםםםם והראל עצה ממני תיזהררר אם תתאהב אין מצב שאתה ושרית תהיו ביחד אני משערתתתתתתתתתת לא יודעתתתתתתתתתתת אבל יווווווווווו איזה מסכןןןןןןןןןןן שרית כובשת את כולם
איזה יתנהגות מה יש לך הזיות או מה? אמרתי יופי לו --- > יתכוונתי יפה לו שהואט אוהב את שרית ככה כמו כולם עים לא הבנת את התגובות שלי זאת לא הבעיה שלי נשמה אני מבין תאהבה שלו לשריתתתת גם אני מטורףףףףף עליךךךךךךך שרית ומאוהב בה וישאר מאוהב בה כל החיים שלי כי היא הנשמה שלי כפרה עליה
תסביר את עצמך כי זה נשמע מגעיל התגובה שלךךךךךךך ואם אתם מבינים תאהבה שלו בואו ניתן לו עזרה אני מכירה את זה להתאהב ושאין מצב !!! הראל תקשיב אין לך שליטה אוקיי אתה הולך להתאהב בגדול אני רואה את זה לפי התגובות שלך וזה יכאב לך בסוף חזקק אבל זה לא שהתאהבת בגלל שראית איזה יפה היא או משו ראית אותה במציאות בגלל זה קשה לי לתת לך עצות או דברים כאלו ..... כי ראית אותהההה וראית איזה מין בן אדם היא
את לא יכולה לעזור לי לא נראה לי ........ למרות שאת ממש מתוקה איך שאת ככה מפרגנת לי ומנסה לעזור אני מודה לך מאודדד שרית זה כבר משהו שונה לגמרי זה סיפור אחר בכלל זה לא כמו מישהי אחרת שאני אראה ברחוב שרית זה יחוד
אני מבינה אותך הראל...וכתבתי לך תגובה בקומונה שלי. תראה מה עניתי זה עניין רציני...תראו, רגשות זה לא דבר קל. באמת זה כואב וזה אמיתי אני רק מקווה שזה לא יהפוך לדבר גדול שרק יכאיב לך!