וואי וואי איזה פרק...

וואי וואי איזה פרק...

אהבתי כל רגע אוףף לוקאס חולה בלב ואני עוד קיוויתי ... ומסכנים נייתן והיילי אוף עם הכריס הזה איך הוא בא והורס הכל !!!

toast and jam

New member
אני לא מאמינה!

זה כזה נורא! היה פרק ממש מדהים! הרגשתי כזה בלוטה בגרון כיאלו אני עומדת לבכות כשנייתן בכה... אוף! אני שונאת את כריס ואני שונאת את היילי! לא סתם אני לא שונאת את היילי אבל היא מעצבנת ואגואיסטית וחוצפנית שהיא עושה כזה דבר לנייתן! ולקואס- אין מילים! איזה מסכן

patito ƒeo

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

איזה פרק עצובבבבבבבב ניית'ן
כזה מסכן.. התחלתי לבכות שראו ת'תמונות שלהם

American Girl

New member
פרק מדהים!

היו לי דמעות העיניים בגלל נייתן... איזה מפגרת היילי! אוףףף... כריס הזה סתם בא להרוס.. מסכן נייתן, כאב לי הלב עליו... אבל מצד שני גם הוא יכללהיות פחות אגואיסטי, ולתת להיילי הזדמנות היא הייתה חוזרת אליו במילא.. קטע של ג'ייק ופייטון בסוף היה יפה!

yasminale

New member
בהחלט פרק עצובבב!

אהבתי את הקטע שניית'ן שואל את היילי: "זה לא בגלל כריס, נכון?" ואז היילי עושה לו: "בכלל לא". ואז הוא שואל אותה: "אז למה לא הצעת לי לבוא איתך?" הקטעים עם ג'ייק ופייטון באמת מקסימים..
ובתכל'ס, זה היה די צפוי שלוקאס יהיה חולה. אבל.. זה עדיין עצובבב!! וברוק- ענקית כמו תמיד. והיילי כלבה! הא! אני שונאת את היילי!

r o n c h i

New member
בקשה קטנה

מישו יכול אולי לכתוב את רשימת השירים של הפרק ואת המספר של הפרק?

yasminale

New member
2.13- The hero dies in this one

ורשימת השירים: Broken - Dalton Grant Trapped In - Division of Laura Lee Lost My Way - Face Want You to Come Over - Jim McGorman She Has No Time - Keane Alright - Pilate The Good Kind - The Wreckers When It Comes - Tyler Hilton

nirit123451

New member
איזה פרק

היילי ממש כלבה.... איזה קטע עצוב היה שהוא שבר את האורגן על התמונות שלהם...זה היה ממש עצוב...... וברוק הייתה מדהימה כמו תמיד פייטון וגק...מתאימים ביחד הם כאלה חמודים עם התינוקת

Aviad1987

New member
פרק מעולה!

הרבה דברים קרו ועשו את זה בצורה כל כך טובה. פספסתי קצת את ההתחלה אז אני אראה שוב

Riot Boy

New member
טוב..../images/Emo168.gif

היה פרק נחמד אבל לא יותר מזה... זה שדן הציע ללוק לעבור לגור איתו היה ברור שזה בגלל שיש לו מחלת לב והוא לא רוצה להדאיג את אמא שלו מאות' ילד ממש מתוסבך בקיצור

toast and jam

New member
זה לא בדיוק נכון...

דן לא רצה שלוקאס יעבור אליו בגלל המחלה שלו, אלא כדי להראות לו שהוא "אבא טוב"... והוא גם סוחט את לוקאס.. מניאק הדן הזה... חחחח

Anything For Me

New member
למישהו במקרה יש את הפרק

אם למישהו יש אני אשמח אם תשלחו לי מסר תודה =)

danieli92

New member
פרק עצוב

אחלה דרך להוכיח שאתה אבא טוב, לסחוט את הבן שלך!!!! איזה פרק עצובבבב!!! כשהראו שלוקאס חולה מזה בכיתי!!
גם בקטע של נייתן והיילי עם התמונות (מסכן נייתן)! שונאת את כריס
למה הוא בא בכלל?!?!?!

למעלה