וואי!התרגשתי! גם אתם? ראיתם את הפרסומת של כוכב נולד 4???? יש שם את למעני!!!!!!!!!!!!!!!
ע ענברוושש New member 27/6/06 #1 וואי!התרגשתי! גם אתם? ראיתם את הפרסומת של כוכב נולד 4???? יש שם את למעני!!!!!!!!!!!!!!!
E eladi88 New member 27/6/06 #2 ראיתי...כן......./images/Emo205.gif../images/Emo221.gif חביב ביותר... תאכלס עשו את זה יפה
מ מאוריצה New member 27/6/06 #4 ראיתי, ובאמת יצא יפה ../images/Emo13.gif רק שישנו מ-על החלום ל-לחלום.. אבל אם לא, אז אני לא קטנונית כי בכללי יצא יפה!
ראיתי, ובאמת יצא יפה ../images/Emo13.gif רק שישנו מ-על החלום ל-לחלום.. אבל אם לא, אז אני לא קטנונית כי בכללי יצא יפה!
E eladi88 New member 27/6/06 #8 היא התבלבלה....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif הם כתבו על החלום...וזה צריך להיות לחלום
ז זiהרים New member 28/6/06 #12 יש פרסומת ל"כוכב נולד4" ששמו ברקע את השיר "למעני" של בית הבובות ותוך כדי הם הדגישו משפטים בפרסומת "אני" "לא מוותר" "לחלום".. כאילו, כוכב נולד זה ה-חלום. זהו
יש פרסומת ל"כוכב נולד4" ששמו ברקע את השיר "למעני" של בית הבובות ותוך כדי הם הדגישו משפטים בפרסומת "אני" "לא מוותר" "לחלום".. כאילו, כוכב נולד זה ה-חלום. זהו
B Baiana New member 29/6/06 #15 רגע מה הפסדתי?../images/Emo110.gif תעזכנו אותי. שווה לפתוח את הטלויזיה בשביל זה?
H hagarshtar New member 29/6/06 #17 כל שניה יש את הפרסומת../images/Emo118.gif אם יוצא לך פתחי ערוץ 2.
L Lee Roni New member 2/7/06 #20 איף. פעם ראשונה ששמעתי ת'פרסומת הזאת לא ראיתי אותה בטלויזיה, רק שמעתי. ואני כבר חשבתי שזה איזה פרסומת לדיוידי, התלהבתי וזה.... אח"כ באתי לטלויזיה אני רואה "כוכב נולד"... איך התבאסתי...
איף. פעם ראשונה ששמעתי ת'פרסומת הזאת לא ראיתי אותה בטלויזיה, רק שמעתי. ואני כבר חשבתי שזה איזה פרסומת לדיוידי, התלהבתי וזה.... אח"כ באתי לטלויזיה אני רואה "כוכב נולד"... איך התבאסתי...