וואי,השיר הבא!!!!!

backstreet girl

New member
וואי,השיר הבא!!!!!

get down (you'r the one for me)
האם אתם אוהבים את השיר: 1)מצד אחד הוא שיר מאוס ומעצבן אבל מצד שני הוא שיר כ"כ מקסים וממכר!!! 2)זה שיר מפגר....והקליפ עוד יותר...איזה מתלהבים... 3)זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!!!! 4)זה שיר נחמד וחביב!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה?

airgirl

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)מצד אחד הוא שיר מאוס ומעצבן אבל מצד שני הוא שיר כ"כ מקסים וממכר!!! מה השורה האהובה עליכם? I feel in heaven when I look in your eyes I know that you are the one for me You drive me crazy 'cause You're one of a kind I want your lovin And I want it right now וגם: Ooh baby you're so fine I'm gonna make you mine Your lips they taste so sweet. You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need. מי שר שם הכי יפה? ניק!!
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? ואי זה קשה כי המילים מהממות וגם הקולות.. אז אני אבחר ב...אמממ... אין לי מושג! טוף אני אבחר במנגינה!

airgirl

New member
תיקון:

לא שמתי לב למה שבחרתי... התשובה לשאלה הראשונה היא 3)זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!!!! ולא מה שבחרתי...

backstreet girl

New member
אוקיי אני:

האם אתם אוהבים את השיר: 3)זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!!!! מה השורה האהובה עליכם? oh baby you so fine i gonna make you mine you lips thay tast so sweet you'r the one for me you'r my ecstasy you'r the one i need מי שר שם הכי יפה? ניקוש!!! מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? המנגינה!!!!

sivanick

New member
אני:

האם אתם אוהבים את השיר: 3) זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם! מה השורה האהובה עליכם? כמו רוני מי שר שם הכי יפה? ניקקקקקקק מה יותר יפה-המילים, הקולות או המנגינה? המנגינהההה הקיצר כמו רוני =)

NarihS

New member
אוקייי אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 1. מצד אחד הוא שיר מאוס אבל לא מעצבן! והוא שיר כ"כ מקסים וממכר! (שיניתי קצת את המילים חח) מה השורה אהובה עליכם: מה שרוני ואולגה רשמו.. מי שר שם הכי יפה: ניק! מה יותר יפה: המנגינה!

backstreet n1

New member
GET DOWN

get down (you'r the one for me) האם אתם אוהבים את השיר: 1)מצד אחד הוא שיר מאוס ומעצבן אבל מצד שני הוא שיר כ"כ מקסים וממכר!!! מה השורה האהובה עליכם? הקטע של איי.ג'יי..! מי שר שם הכי יפה? אייג'יי מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה המנגינה לדעתי..!

BShenB

New member
../images/Emo23.gifMy Song ../images/Emo23.gif

(
Get down (you'r the one for me
האם אתם אוהבים את השיר: זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!!!!
שיר כ"כ מקסים וממכר!!!
שילבתי קצת תשובה משלי..סורי..חח...
בשבילי השיר הזה זה "השיר המדהים שגרם לי להתאהב בבקסטריט בויז" כך שהוא ממש לא מאוס מבחינתי...
ואני חולה על השיר והקליפ והכל בו!
הם מדהימיםםםם!!!!!!!
מה השורה האהובה עליכם? I feel in heaven when I look in your eyes I know that you are the one for me You drive me crazy cuz you're one of a kind I want your lovin' and I want it right now
מי שר שם הכי יפה? ניק המושלם והכוסוןןןןן שלי!!!
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה?זה קשה אבל אני חושבת שהמנגינה המקפיצה
שגורמת לרקוד
תמיד תמיד

למעלה