וואי היום נחשפתי

Lifes Music

New member
וואי היום נחשפתי

ללהקקה מצויינת די מוכרת אבל פעם ראשונה שני שומע- פאנקייק1 יו הם כל כ טובים.....

Lifes Music

New member
ועד משהו

אתם יכולים להציע לי את לקות צעירום שמנגנים פאנק ישראל בסגנון של פאנקייק ושייגעצ?

Lifes Music

New member
יש לי ת'דיסק......של שחר

גם את הכל של מוניקה וזה בכלל לא בסגנון.....הקטע של שייגעצ ני מתכוון לסגנון ל ניו יורק רפיח....ואני רוצה סגנון פאנקייק

lihi gi

New member
להקת פאנק חיפאית

useless id אמנם לא מנגנים בעברית,וגם קצת יותר פאנק מפאנקייק אבל בהחלט טובים הם מנגנים פופ-םאנק שכזה הייתי ממליצה על bring me down just friends יש להם הרבה שירים טובים גם בקרוב דיסק חדש..

sonic_green

New member
בהרבה יותר מוצלחים מפאנקייק

מצליחים טוב בארץ מלוכסני העיניים...

חוות האלפקות

לא כל השירים שלהם פאנק (אבל כולם מומלצים בחום). אני ממליץ לך להכנס לאתר שלהם בבמה להוריד שם את כל השירים מההופעה בשברולט.. (יש שם 7 כאלה) אח"כ אם נהנית תוריד עוד כל מיני שירים שלהם שם...

buffon22

New member
סטנגה...

בהחלט סטנגה האשדודים...גרינדיי ישראלים. מצויינם פשוט: הנה קישורים לדף בבמה: http://www.stage.co.il/authors/7396 ביום שלישי הקרוב יש עליהם כתבה ברינו צרור(ערוץ 10 בשעה 21:00) על הופעה שלהם מלפני חודש וקצת...

N a V e

New member
זה פשוט ביזוי הרוקנרול

זרם הפאנק מציג את הרוק האמיתי בפאן שלילי כל כך שבא להקיא. כדי ליצור שיר רוק שיעביר מסר אמיתי,צריך מוזיקה מעניינת שהושקעה בה מינימום מחשבה,והפאנק הוא ההפך הגמור מהמחשבה. זה טוב רק למעריצות,לא לאוזן שמחפשת מוזיקה טובה.

Lifes Music

New member
מה?! ממש לא נכון

כלומר בלינק אתה יודע כמה מסרים יש בשירים שלה ושייגעצ יש הרבה זה לא תמיד חייב להיות רוק כבד...או משהו כל מוזיקה טובה כל עוד יש להמשמעות אחרת עכם זה בלי משעמות כמו רוב הפופ שלא מוסר מסר חזק אז זה לא טוב.

פאנק זה סגנון אחר מרוק- אתה לא חייב

לאהוב אותו. אני מסכימה איתך שזה לא מוזיקה ממש להקשיב לה, אבל לפעמים סתם בא להתחרר ולדפוק ת'ראש ולא לחשוב יותר מדי- וזה לדעתי גם כן בסדר גמור...אז תשמע מה שבא לך, אבל לקרוא לזה ביזוי? אתה קצת מגזים.

למעלה