וואי אנשים....

וואי אנשים....

ראיתי לפני כמה זמן על ערוץ 8 סרט דוקומנטרי על נשים שסוסלות מחרמנות תמידית...כאילו הן תמיד מגורות וחרמניות.....והבעלים שלהם סובלים מזה...אין לזה עדיין תרופה אבל יש שיטות להרגיע את הגוף (ולא בהכרח סקס)...אז פשוט חשבתי לעצמי...איך הנשים האלה מרגישות??? איך הייתן מרגישות במקומן?

תגובה..

כשיש לי חודשים רבים של חוסר סקס, אני לפעמים מרגישה שאני מחפשת את עצמי בנרות.. מחפשת מישהו בטירוף! אז אני משערת שהן משתגעות יותר ממני..

תסמונת הגירוי המתמיד

זו ממש לא חרמנות. כי לפי התיאור שם - זה לא מצב שיש לך חשק בקטע של מחשבות, רצון, חיפוש אחר שותף לסקס. זה פשוט מצב פיזי שבו יש זרימת דם מוגברת לדגדגן (כמו גבר שילך שעות עם זיקפה) ואם הן לא מגיעות לפורקן זה פשוט כואב להן ומשגע אותן (אולי המקבילה הנקבית ל"כאבי הביצים" המפוסמים?). היתה שם גברת שצילמו כשהיא נוהגת הביתה במהלך התקף כזה, וכמעט הורגת מישהו על הכביש כדי להגיע כבר לשירותים ו"לטפל בעצמי" כמו שהיטא קראה לזה. הן ממש לא נהנות מהמצב, פיזית זו לא תחושה נעימה עבורן, חברתית זה מביך. זה נשמע פשוט נורא.

כן לזה התכוונתי....

וואי...אאוצ' נמשע כואב ומעצבן....קיצר ממש לא ידעתי שמהו כזה קיים...נבהלתי...איך משהי יודעת שיש לה את זה?

ToryMaster

New member
כ"כ מכור לי ../images/Emo6.gif

לכולנו יש תקופות כאלה. אני חושבת שהן בעיקר מתוסכלות

למעלה