וואי אנשים

הסנאית

New member
וואי אנשים

שלוווווווווום מה המצבבבבבבבבבבבבבבב? אצלי הכל פצצצצצצצצות ואצלכם? אז אני ממש אוהבת את האופנה של הפאנק וכל הבגדים הגזורים ושזה כאילו מלוכלך וראיתי את כל הסרטים של הפאנק החברות שלי חושבות שזה כזה לא פצצתי אבל אני מזה אוהבתת את זהה כאילו כבר קניתי חולצה פאנקייייית לגמרייייי בקסטרו ב300 שקל ואני כל הזמןן מנסה לללכת להתחבר עם הפאנקים בביצפרר אבל הם כאילו מה זה מתעלמים ממני על הזמן וזה ממזה מעליב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי זה בגלל שאני לא דומה להם? מה עוד אני צריכה לעשות? לא להתקלח שנים??? איכס אני לא יכולה בלי לשים שמפו וקונדישנר כל יום השיער שלי נהייה עם מה זה הרבה קצוות מפוצלים, ואני גם מנסה לדבר כמו פאקיסטית מגניבה ולהגיד הרבה אוי והרבה פאנק אבל זה לא פשוט לא מצליח לי ואני שוקלתתת להתאבד!!!! עיזרו לי מהרררר איך להיות פאנקית מאגניבההההההההה כמוכם???????????????????????????? נשיקות חיבוקיייייים הסנאית

Weird Eyal

New member
ווווואאאאאאאיייייייי

איזו מאאגניבההההההה וואיי תעשי אותי מאאגניבב כמוך!!!!! אוייש הטימטום חוגג

pikitup

New member
אני חושב שאת צריכה להתאבד..

יעני זה נראה פתרון הגיוני

Sham 69

New member
איך אפשר להיות פאנק

בלי גישה שלילית? תדאגי לזה..

xero1

New member
לא מספיק זה, את גם מעתיקה מבן נתן

את התמונה שלו מהכרטיס האישי.

KaPuStA

New member
שונא אנשים כמוה

היא חושבת שזה מעליב אותנו או משהו? כלבה מפגרת!

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא נכון....

שלי יותר יפה

AFIreinside

New member
אוווף נו

יותר מעצבן האנשים האלה שחושבים שהם כאלה מצחיקים שכותבים הודעות כאלה עדיף שזה כבר יהיה מישהו אמיתי וזהו

תענה

New member
פאנקיסטים

אתה חמוד בן כמה ומאיפה קצת פרתים על הצמי שער בלונדיני עינים ירוקות 1.66 רזה ההיתי פאנקיסתית אבל נימס לי אז אזבתי בן כמה מאיפה וכו...............................

תענה

New member
פאנקיסטים

אתה חמוד בן כמה ומאיפה קצת פרתים על הצמי שער בלונדיני עינים ירוקות 1.66 רזה ההיתי פאנקיסתית אבל נימס לי אז אזבתי בן כמה מאיפה וכו...............................

למעלה