וואי אני לא מאמין!!!!!!!

SivAn 4u

New member
היא ממש כוסית זה נכון!!!!

למי שלא מבין למה היא עושה את זה (אני מתכוונת לכל התמונות הפרובוקטיביות האלה) אני יסביר... אם היא תחזור עם החומר הישן שלה אז לא התייחסו לזה כל כך הרבה... ועם התמונות האלה היא מקדמת את עצמה ואת הקאמבק שלה... ובטח הדיסק יהיה שונה... אז זהו זה...

אני עדיין לא מבינה..למה?!

אווווף! מתי היא תבין שהיא מספיק יפה גם בלי תמונות כאלה?! הפעם היא ממש הגזימה!!!!!!!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכמו שאמרתי....יאק../images/Emo70.gif

זה אפילו לא סקסי...

iRiS009

New member
דעתי..

התמונות נחמדות מאוד יש לה גוף פ22ה!!! אבל ברור שמורחים עליה שמן כזה שזה נראה בוהק וכו'..אבל מאוד יפה !! התמונה הראשונה לפחות..הפנים שלה קצת מוזרות אבל שיהיה..חיחי התמונה השנייה חושפנית מידי וזה מזכיר את התמונות המגעילות של כריסטינה!שזה די מאכזב..

i4britney

New member
כוסית ומדהימה בטירוף!

לפי דעתי התמונות האלה רק ממחישות לנו עד כמה בריטני ספירס היא אישה מדהימה ויפה... היא פשוט שיחקה אותה בתמונות האלה והיא ממש ממש פצצה ואיך אתם מעיזים להשוות אותה לכריסטינה אגילרה? בעעעעעע היא לא מראה את החזה שלה ולא את הפיטמות והיא עדינה ולא גסה כמו כריסטינה אגילרה וחוץ מזה היא מאוד מאוד סקסית וזה הולם אותה , מה שגם לבריטני יש גבול מסויים והיא לא תצטלם בעירום בשביל לקדם את עצמה עוד יותר כי כבר ככה היא בצמרת אבל התמונות האלה הן באמת בשביל הקאמבק שלה אבל אני בטוח שאנשים יעריכו את האלבום שלה בגלל המוזיקה שתיהיה בו יותר מאיך שבריטני נראית כי זה באמת צפוי להיות אלבום לוהט עם שלל של סוגי מוזיקה ואיכותיים והאמת שגם אני השתניתי ומה שבאמת אכפת לי זאת המוזיקה של בריטני 90% והיופי והשאר 10% אבל מכזה מגזין אי אפשר להתעלם!!! לוהטת בטירוף, תגידו יש סיכוי שזה מגיע מתישהו לארץ?

אי אפשר להשוות אותה לכריסטינה

כריסטינה היא סתאם
... היא חייבת להצטלם לתמונות חושפניות בשביל להצליח! אבל בריטני, לעומת ה-
, לא צריכה להצטלם ככה בשביל להצליח... להזכירכם, בריט הצליחה גם כשהיא הצטלמה ככה
אני רוצה לראות את כריסטינה מוכרת אפילו דיסק אחד עם השמלה הזאת... אבל לדעתי, בריט באמת הגזימה עם התמונת שער
.... התאכזבתי ממנה. ונדב, למה כל מה שאתה כותב הוא באורך של שני דפים

i4britney

New member
טוב אז ככה...

אני לא חושב שבריטני הגזימה וזה הולם אותה ממש ממש והיא שינתה תדמית היא לא חושפת יותר מידי ולמה אני כותב יותר מידי אתם בטח שואלים? כדי להבהיר את עמדתי בצורה מחודדת עד הסוף בלי שאלות מיותרות!

«TziMHoNoa™

New member
אסי..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

חייבת להסכים איתך.. זה מגעיל בטירוףףף
מתמונות כאלה הערסים
חיים... אהבתי את בריטני בגלל שהיא הייתה כל כך.. כל כך.. כל כך לא חושפתתת
והיא הצליחה באמת בגלל המוסיקה שלה
למה להרוס את זה בריט
למה
חבל לי עליה.. מאוד.. ומי שכתבה שזה בשביל לקדם ת'קמבאק- אני מבינה... אבל בכל זאת... אם הייתי במקומה הייתי חוזרת דווקא יותר בוגרת, אולי בתמונות המזעזעות האלה היא מנסה להראות שהיא בוגרת, אבל לדעתי זה ממש ההפך.. כמה שיותר מתבגרים מבינים שהגוף זה לא הכל... איכס... ועוד לחשוב שבנים ערסים ומגעילים מלקקים את התמונות האלה ומנשקים.. יאקק
למה איימי לא מתפשטת

אסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק עכשיו שמתי
לזה.... לא אומרים יאק על בריטני

למעלה