וואי אני בהלם

רונה55

New member
וואי אני בהלם../images/Emo24.gif

אני ממש המומה מהמילים מהעידוד מכל מה שנאמר. אני פשוט נירגשתי לקרוא את השמחה האהבה שיש בכם וחייבת לומר לכם שזה מאוד מאוד מעודד אותי.נכון שהכל תלוי בי ואני חייבת לעשות משהו עם עצמי אבל אני ממשמרגישה שאין לי כח נפשי לזה מבינים הנפש שלי הרוסה וגם הגוף. למקסימה ששאלת אותי מה המשקל שלי אז הוא 117 ק"ג לגובה של 1.70 ס"מ. כן כן השמנה חמורה מאוד אמרו לי היום...... אז לחייך אין לי חשק ובכלל לעשות משהו עם עצמי גדול עלי אין לי בכלל אנרגיות כלום נאדה,זה נכון שאסור לי לשבת ברחמים עצמיים אבל צערי כרגע זה המצב שלי שאני ממש לא יודעת איך לצאת ממנו. גם בעבר ניסיתי לקחת כדורים נגד דיכאון אבל מן הסתם זה ממש לא עזר לי הרופא אמר ששום כדור שבעולם לא ישמח אותי אם אני בדיכאון מהמראה שלי. כן החברה מסביבי מגעילה זיבלה יורדת עוקצת וניכנסת לורידים וכבר נימאס לי להילחם בשאלות באימרות המעליבות וכו..... אני בטוחה שאתם מבינים על מה אני מדברת. אני מקווה לקבל ממכם הרבה חיזוקים כח ואנרגיות שאני ממש זקוקה להם.כבר לא נישארו לי דמעות...... מקסימה המוון המון תודה לך ולכולכם תודה אוהבת מאוד רונה

2נעמונת

New member
רונה יקרה

אני עוד 7 ק"ג יותר ממך. אז מה? יש חיים בכל זאת! וחיים יפים! אני חושבת שכדאי לך להתחיל לטפל בעצמך. אני לא מתכוונת לטיפול נפשי (למרות שלפעמים גם זה בהחלט עוזר) וגם לא מתכוונת לדיאטה (למרות שגם זה בודאי עוזר). אני מתכוונת קודם כל להתחיל ולהעריך את עצמך.

צ´מעי חמודה,

השמחה לא נוחתת מהשמים. זו בחירה. רק כדי לעזור לך קצת, אני אגיד כאן ועכשיו שאני שוקלת 143 קילו לאחר ירידה של 62. את יודעת מה זה אומר? זה אומר שמשקל השיא שלי היה 205 קילו. זה המון. את יודעת, לכל אחד בעולם (כן, גם לרזים) יש סיפור חיים מעניין. כל אחד סוחב איתו שק, השק מלא חוויות, מהן יפות, מהן פשוטות, מהן כואבות, אבל כל אחד בטוח שהשק שלו הכי כבד, הכי קשה לסחיבה, הכי מעניין. וזה נכון
. הרי עבורי, השק שלי מלא בדברים הכי קשים והכי הכי הכי מכל סוג.. זה שלי.. אז מה עושים? כמו בהנהלת חשבונות - עושים מאזן. בודקים מה הרווח שיש לי מהשומן (פעם זה היה בשבילי מגן, כמו חומה, בזמן מסוים זה גם היה בשבילי מכשיר לבריחה מהתמודדות מיחסים עם גברים למשל - כי מי ירצה לחיות עם אישה ששוקלת 200 קילו וכו´) מצד שני, מה ההפסד. לתשובה הזו אני לא צריכה לתת דוגמאות. ומה אחר כך? אחר כך מחליטים על דרך. או שמשלימים עם מה שיש ומחליטים לנצח עם זה - או שמחליטים להתחיל לשנות לשנות אפשר בקטן.. לא חייבים מיד להצהיר - אני יורדת 100 קילו. אבל אפשר להתחיל ללכת קצת ברגל, קצת ולאט, רק כדי להרגיש שעושים משהו, כדי להחיות את השמחה בלב. או שאפשר לשיר (זה לא מצחיק- זה מאד מרומם את הנפש, אם כי לא משנה את המשקל). בקיצור, לכל דבר בחיים יש מחיר. אם נכנסים לחנות ספרים ורוצים לקנות ספר, צריך לשלם בשבילו בכסף. באותה מידה אם רוצים לרדת במשקל משלמים בויתור (יכול להיות זמני, יכול להיות חלקי, יכול להיות מוחלט) על דברים מסוימים. הניסיון שלי לימד אותי דבר אחד שחייבים ללמוד לוותר עליו - רחמים עצמיים. אין בהם שום טעם. הם לא עוזרים להצליח בכלום. אלו לא רק מלים, אלו מלים שהרימו אותי מאשפתות, ואם את מוכנה לצאת מהמיץ של הזבל שלפי דברייך את נמצאת בו - אז יאללה, צריך לעשות כמה צעדים ולא רק לשבת בתוך שלולית החרא ולבכות שמסריח לך. אני מקווה שאני לא פוגעת באף אחד כאן - המטרה שלי היא רק לספר בעצם איך אני התחלתי להזיז את עצמי מתוך ביצת החרא הזו החוצה, אל האור אל האהבה ואל השמחה. ולמרות כל זה ,רק לידיעתך, גם אני "לבד" אז מה? אם האושר שלי תלוי בחבר, בן זוג או מישהו אחר - זה לא אושר אמיתי. יש לי אותי - וזה הבנ´דם הכי חשוב לי בעולם. אני. אזש אני לא לבד. אני איתי. נשמע מוזר? אולי. אבל עבורי זה עובד. אני יודעת שיש איש אחד שמחכה לי מעבר לפינה ובינתיים הוא מפסיד את הכיף הכי גדול של לחיות לצדי ולאהוב אותי. אני לא שחצנית ולא שוויצרית, רק למדתי להבחין באישיות שלי, במי שאני באמת - ואני באמת אישה מיוחדת.

חבי

New member
ומה איתי?../images/Emo8.gif

גם אני שוקלת 140 ומשהו...תנו כבוד לגדולים...ולא שגרתית! אני מסכימה איך בכל מילה.

לך לא שיגרתית

ההודעה שלך אני חושבת דווקא נותנת מוטיבציה, והמון רצון טוב וכוח..... דווקא לראות מניסיון של אחרים, מלמד ומראה לאחרים קצת דרך אחרת...... ומעורר...... אישה יפה.

אני הבנתי, והלוואי שכולם יבינו

לכם מקפיצה שכולם ייקראו אותך שוב....... כי לפחות את הכנסת לי משהו
אישה יפה.

ronit37

New member
תודה!!!!

אני קוראת את הנאמר פה כבר שבועיים, והדברים מרגשים וחלקם מרגשים מאד
ואני רוצה להגיד תודה על הדברים הנפלאים שכתבת, ועל גילוי הלב המדהים, זה היה כאילו אני קוראת בספר חיי. תודה!
זה הזכיר לי דברים ששכחתי על עצמי, על מה אני רוצה מעצמי, מהחיים שלי ובכלל. רונית

צאי מההלם!!!!!!

ותתחילי לחיות! שלחי לי מסר....עם הנייד שלך....אם את לא עושה אם עצמך משהו.. אני אעשה! תודה ולילה טוב מקסימוששששששששש

gal33

New member
רונה55, יקירתי ../images/Emo39.gif

אני תומכת מאוד במה שנאמר לך, כי לחיות איך שאת חיה זה הכי קשה. גם לא לסבול את עצמך ולבכות על כל היום, וגם לא לעשות כלום בנידון. אז או שתקבלי החלטה ותעשי משהו לשינוי המצב שעושה לך כל כך רע להרגשתך, או שתשלימי עם מה שיש לך, ותנסי לחיות מתוך שמחה. התקופה שאת נמצאת בה היום היא מצויינת, תנצלי אותה לקבלת החלטה איך את ממשיכה הלאה. לפעמים צריך לרדת עמוק עמוק למחשכי התהום בשביל לקבל כוח לצאת מהחרא. אז כנסי פנימה, מיצאי את הכוח הזה בעצמך ושיהיה בהצלחה רבה. גל

למעלה