וואי איזה פרקקק...=) היה מהממםםם!!
C chenisra New member 3/1/08 #2 כע פרק אדייר!! רק חשבתי שיקרה משהו מצחיק אם מיקי..!! ולא קרה.. זה מבאס שהוא חסר.. שכבר אין אן הטימטום שלו..!! ומבאס שהפסיקו ככה את הפרק.. טוווב עדיין פרק ענק !! :]
כע פרק אדייר!! רק חשבתי שיקרה משהו מצחיק אם מיקי..!! ולא קרה.. זה מבאס שהוא חסר.. שכבר אין אן הטימטום שלו..!! ומבאס שהפסיקו ככה את הפרק.. טוווב עדיין פרק ענק !! :]
S shay1301 New member 3/1/08 #3 היה באמת פרק טוב... ידעתי שיעשו מתח לפרק הבא בטח יהיה פרק חזק שבוע הבא!
L Lital1989 New member 3/1/08 #4 הפרק הבא זה הפרק האחרון?../images/Emo39.gif הוא ישודר גם ביום רביעי?
L Lital1989 New member 3/1/08 #6 וואי איזה באסה=\../images/Emo39.gif רביעי הבא אני מתגייסת...לא נראה לי שאני אחזור הביתה אותו יום=\
פ פרינז New member 4/1/08 #9 שאלה על הפרק.... התחלתי לקרוא מהאמצע בערך או לא בטוח כמה הפסדתי אבל אני לא יודע מה הקטע של המכתב שדפנה לא רוצה שגדי ימצא מישהו יכול לתת הסבר בבקשה?
שאלה על הפרק.... התחלתי לקרוא מהאמצע בערך או לא בטוח כמה הפסדתי אבל אני לא יודע מה הקטע של המכתב שדפנה לא רוצה שגדי ימצא מישהו יכול לתת הסבר בבקשה?
י יובנטוס 1897 New member 4/1/08 #12 זה מכתב מגיא גולצ'בסקי החבר שלה לשעבר שהביא לה אותו יומיים לפני החתונה שלה.