וואי, איזה עצבים!

green witch

New member
וואי, איזה עצבים!

כידוע לכם נכשלתי בטסט 1 בתחילת שבוע. אז היום המורה שלי (שאני לא סובלת) התקשר אליי ורצה לדעת מתי אני רוצה לעשות שיעורים...אז אמרתי לו שהשבוע אני לא רוצה (כי רק בתחילת שבוע הפקדתי בידו 700 ש"ח!!). עכשיו, אמרתי לו שאני רוצה לעשות שני שיעורים בין הטסט ה1 ל-2 ואז הוא התחיל ," לא אבל לא כדאי לך ומה אם תשכחי ובלה בלה בלה." ומה זה התעצבנתי! המטרה היחידה שלו זה לסחוט ממני כסף. הרי זה או שאני יודעת לנהוג, או שאני לא ונהיגה זה לא היסטוריה שאם לא משננים את החומר שוכחים! הרגיז אותי!! אוחחח בא לי לסיים עם החרא (גם עם המורה וגם עם לימודי הנהיגה) הזה כבר!

blabla2a

New member
גמני !

אבל גם הרצל רצה ולא יצא מה הקשר? בירה נשר :\ מה עובר עלי? וואו o_O? טוב לענייינו אחרי הטסט הראשון קחי את העסק ליידים שלך ותכתבי למורה את העניינים! שמע! אני רוצה X שיעורים לפני הטסט ה-X ועדיף בשעה XX:XX (")(O_O)(") לסיכום מה היה לנו פה? את קובעת,את מחליטה, את כבר פחות או יותר יודעת לנהוג, בהצלחה עוד שבועיים אני מדבר הרבה או שאני קצת דפוק? או הכל ביחד :| טוב עד כאן לפעם להתראוווווווווווווווווווווווווות

מלפוף

New member
בעל המאה הוא בעל הדעה

את משלמת - את תחליטי כמה שיעורים. רק תקחי בחשבון שאם תכשלי, לא יהיה לך את מי להאשים, בטח לא את המורה ולא את הטסטר.

green witch

New member
אני לא מחפשת את מי להאשים :)

ואני לא מאמינה שעוד שני שיעורים או 4 ישנו את הנהיגה שלי.

INMI

New member
אני גם נכשלתי טסט אתמול

עכשיו יש עוד שבועיים מינימום עד הטסט הבא - שזה אומר בערך שלושה שבועות עד הטסט הבא. אז החלטתי פשוט לעשות שיעור אחד בשבוע. ככה אני לא אבוא חלוד לטסט הבא. לדעתי הכי טוב ככה.

SheIIy

New member
ואני,

(שכזכור, בדיוק במצב שלך
), החלטתי על שיעור אחד שבוע הבא, ועוד חצי שיעור לפני הטסט (בתקווה שהוא באמת יהיה עוד שבועיים).

green witch

New member
אז אני עושה שיעור שבוע הבא

ושיעור ביום של הטסט. :) מי ייתן וכולנווו נעבור! אמן

INMI

New member
קשה לי להאמין ..

שזה ייצא לנו בידיוק עוד שבועיים. ותעשי שיעור שלם לפני הטסט - זה חשוב לדעתי.

SheIIy

New member
אתה חושב?

נראה כבר איך אני ארגיש.. וגם לי קשה להאמין שזה ייצא עוד שבועיים.. אני אכריח את המורה שלי לתת לי לסיים עם זה כבר.

recoil

New member
יותר שיעורים..

יותר שעורים = יותר תירגול של מצבים = יותר נסיון = יותר סיכוייים לעבור טסט שני... ההחלטה היא שלך.

למעלה