וואי איזה סרט

kung fu

New member
וואי איזה סרט

עברתי לתל אביב, והשכן בבניין ממול (איפה שחדר המחשב שלי) כל שישי רב עם חברה שלו. טוב אולי הם רבים כל יום, אבל שמתי לב שבכל סוף שבוע שאני על המחשב הם רבים. הוא זורק משפטים שחבל על הזמן..... אם אני סוגרת את החלון אני לא שומעת מה הוא אומר אלא מישהו מדבר (סגרתי עכשיו)... אבל בכל פעם שאני לא סוגרת את החלון, הוא מדגים לי שימוש לרעה במילים... כל זאת היתה הקדמה..... מתי לאחרונה רבתם עם מישהו? והאם אתם נמצאים במערתכ יחסים שבה אתם רבים עם הבן/בת זוג?

התהוות

New member
היום!!!!

היום רבתי עם אמא שלי... ואני נמצאת במערכת יחסים עם אמא שלי שכוללת מריבות.

kung fu

New member
אופס לא חשבתי על בני משפחה ../images/Emo24.gif

ציינתי רק בני/בנות זוג. אם אפשר לשאול, על מה רבתם? והאם היית מודעת לעצמך בזמן המריבה ובחרת להמשיך לריב? או שתפשת את עצמך אחרי המריבה? והאם בכלל יש לך אינטרס להפסיק לריב? או לא להתעצבן ממנה? לי היה אינטרס בעבר לא להתעצבן מאמא שלי ולריב איתה, והצלחתי אחרי עבודה עם עצמי להגיע לזה. אבל זה לא לקח יום ולא חודש ימים
אבל זה התקדם ככל שעשיתי עם עצמי עבודה

התהוות

New member
אההה... אמרת "מרכות יחסים" ואז אמרת

בני/בנות זוג וזה היה נראה לי כאדם השני בקשר
ולא "בן זוגי". אממ... רבנו על כך שאני לא מספיק בבית ושאני לא נורמאלית ושאני מטומטמת ומזיקה לעצמי. בחרתי להמשיך לריב, הייתי מודעת לעצמי במריבה ובחרתי את רוב התגובות שלי. ידעתי שאני מתעצבנת ושאני לא חייבת להמשיך את ה"שיחה" (היא התחילה לצעוק עלי ואז עניתי לה וככה התחיל הריב) הזאת אבל המשכתי. יש לי אינטרס להפסיק לריב.

kung fu

New member
הבהרה

אההה... אמרת "מערכות יחסים" ואז אמרת בני/בנות זוג וזה היה נראה לי כאדם השני בקשר ולא "בן זוגי". ה"אופס" שרשמתי לעצמי היה מכוון אלי ולא אלייך. בקיצור, הבנת אותי מעולה! כן!!! זה נפלא שרשמת על אמא שלך!! אני זאת שפתאום קלטתי שרשמתי מערכות יחסים, ורשמתי רק בני/בנות זוג, ולא חשבתי על משפחה. הבנת אותי?

kung fu

New member
המממממ....

איך את עובדת על להפסיק לריב? אפשר למשל שבפעם הבאה שהיא פותחת איתך בריב, אז לעצור רגע, או ללכת לחדר אחר, לנשום, ולהחליט איך להמשיך למשל? או שיש לך דרך אחרת? או שאת עובדת על לא להתעצבן ממנה?

התהוות

New member
הרגשתי בכותרת את ה"אנרגיה" שלי או

סתם נזכרתי שאני אומרת את זה הרבה ואני לא רגילה לשמוע אותך מדברת ככה.

kung fu

New member
נכון אני באמת לא מדברת ככה ../images/Emo6.gif

לפעמים דברים שאני כותבת, בדיבור בכלל לא באים לידי ביטוי. בדיבור בעל פה אני פשוט לא אגיד את זה...זה לא בלקסיקון שלי או משהו כזה...
מעניין! מעניין למה בכתיבה אני רושמת ככה. אולי אני כותבת אוטומטית? לא יודעת.

Ehudd

New member
כמו ב

כמו במדיטציות מסויימות שמתרכזות בנשימה . בהודו למשל , למדתי מדיטציה מסויימת שמלמדת אותך להסיט הצידה את מה שלא רלוונטי לשקט הנפשי שלך .

Ehudd

New member
התכוונתי

פשוט שכשהייתי בהודו , למדתי מדיטציה שעוסקת בעיקר בנשימה . בזמן המדיטציה , שהייתה מספר ימים ללא תקשורת עם אנשים אחרים , המון מחשבות באות לך לראש , כמו להפריע לך . זה תהליך די מתמשך שבו יש לך מספר מנטרות שאתה חוזר עליהן במהלך המדיטציה ומתעמק בן ובמה הן אומרות לגבייך ( לכן אהבתי את מה שכתבת באחת התגובות שלך לגבי ארבע ההסכמות כי מצאתי בזה קשר לדרך שלי ) . המדיטציה הזו מתרכזת בשלווה הנפשית ובשלמות שלה לדרך שלך . במקביל לכעסים , דברים שמטרידים אותך , היא נותנת לך טכניקות , כלים להסיט את הדברים המטרידים הצידה ולהתרכז במה שבאמת חשוב .

kung fu

New member
הבנתי..... ../images/Emo13.gif

אז מה שרשמת על המדיטציה בהתחלה, לא היה קשור בהכרח להודעה שרשמתי שהכותרת שלה היתה: "נכון אני באמת לא מדברת ככה"... אלא בעצם היה קשור להודעה אחרת שכתבתי כאן בפורום?

נהגים בכביש נחשב../images/Emo35.gif אני אישית לא

מצליחה לא להתעצבן על נהגים שעושים מה שהם רוצים בכביש
ולרוב ציפצוף שלי או "הערת חינוך" לעברם גוררת ריב כי מן הסתם זהו אופי בעיני של אנשים מסויימים שגם מרשים לעצמם לנהוג כך ולסכן אנשים סביבם. כל יום שעובר בשלום בכביש, אני אומרת תודה ומקווה שלמחרת אצליח לא להתיחס ולא לקחת ללב מה שקורה על הכביש....אבל זה לא עוזר

בכביש../images/Emo70.gif למדתי נהיגה מגיל 15 בטקסס

שבארה"ב ...תרבות נהיגה שונה ומרחבים אין ספור.... ופה....
הכל פקוק, לחוץ, עצבנים, אין דבר כזה זכות קדימה, שאני נותנת זכות קדימה מצפצפים לי מאחור
בבקרים אם אתן זכות קדימה, לא יתנו לי בכלל להמשיך בנסיעה ואני עלולה להתיקע באותה נקודה במקום להתקדם
בקיצור...זוהי "סגולה" (הכוונה לעצבים) שמוקדשים במיוחד לנהיגה בכבישי ישראל
....

gogo44

New member
רעיון../images/Emo6.gif

תגידי פשוט: "תעלה עליי, בכיף, אבל למה עם האוטו..."

../images/Emo6.gif אח, אילולא הייתי בהריון עכשיו

אולי הייתי מאמצת את הרעיון שלך

למעלה