וואי איזה חלום!!!

• פותח הנושא Sam P
  • פורסם בתאריך
ליה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אבל דן הכי שווה
.

אזירפאל

New member
אני ממשיך לצפות רק כי אני מכור מדי ../images/Emo67.gif

בתור צופה נלהב של הגרסה האמריקאית מאוד התלהבתי כשהגרסה הישראלית התחילה, וזה גם היה ממש טוב בהתחלה, עד התערבות ההפקה, ומאז שמושיק הודח (הפייבוריט שלי יחד עם ליה
) הכל נהיה פשוט גרוע, כי כל מה שקרה היה צפוי. כל סבאנה עפו אחד אחרי השני, ומשה ויעל יצאו כל כך, אבל כל כך מפגרים. עכשיו זה ממש משעמם וגם די מתסכל, כי כל האנשים שהכי שנאתי נשארו אחרונים.

אני עדיין מנסה להמשיך ולהאמין

שהם ינגנו סט שלם
מה נו זה לא פייר שעד שהם באים לפה הם יופיעו הופעה עלובה של חצי שעה
אנחנו לא ניתן להם!

מה חצי שעה? לפחות שעה!

אם כל 15 השעות יהיו הופעות רצופות לכל להקה יש שעה וחצי, אבל זה לא יהיה ככה
אז לכל להקה תהיה בטח שעה.

ואם כבר סטליסטס../images/Emo2.gif

הסטליסט מההופעה שלהם בגוואדלחרה: 1. Jillian 2. The Howling 3. Stand My Ground 4. What Have You Done 5. The Cross 6. Hand of Sorrow 7. The Heart of Everything 8. Forgiven [acoustic] 9. Our Solemn Hour 10. Dark Wings 11. The Promise 12. Memories 13. Angels 14. Mother Earth 15. Truth Beneath the Rose Encore 16) See Who I Am 17. Ice Queen משהו טוב עובר עליהם בזמן האחרון!

ZuLi90

New member
אעאעאעאעה |TC| טוב נו בדיחה לא מספרים פעמיים

:)... , אניווי סטליסט מדהיייםםםם DW אני לא מאמין !!!!! אחד השירים שלהם באמת!!... , TP
ווהו ! אבל עדיין... אנטר?! :p כנראה שבחלומות הרטובים שלי... ואני כבר לא מדבר על IPH בלייב שזה כבר ממש פנטזיה אישית

מגניב D:

יותר מדי מTHOE אבל זה צפוי P: DW וTP!! טוב, IQ זה די רגיל. ג'יליאן לא זוכרת אם זה רגיל אבל זה מעולה, וגם סמגממריזאנג'לס שזה רגילP: ME
שימשיכו במגמה החיובית עד להופעה בארץ :}

Brombit

New member
אני הייתי מדגישה אחרים ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

The Promise
See Who I Am

Fairywitch

New member
ואני אדגיש את:

1. Jillian 2. The Howling 3. Stand My Ground 4. What Have You Done 5. The Cross 6. Hand of Sorrow 7. The Heart of Everything 8. Forgiven [acoustic] 9. Our Solemn Hour 10. Dark Wings 11. The Promise 12. Memories 13. Angels 14. Mother Earth 15. Truth Beneath the Rose Encore 16. See Who I Am 17. Ice Queen

Brombit

New member
אה, גם אני רוצה להדגיש את כל אלה אני אוהבת P:

1. Jillian 2. The Howling 3. Stand My Ground 4. What Have You Done 5. The Cross 6. Hand of Sorrow 7. The Heart of Everything 8. Forgiven [acoustic] 9. Our Solemn Hour 10. Dark Wings 11. The Promise 12. Memories 13. Angels 14. Mother Earth 15. Truth Beneath the Rose Encore 16. See Who I Am 17. Ice Queen

Ice Queen 7

New member
מגניב D::

מה אבל איפה קייג'ד ;; עוד מישהו מת כבר למחוא כפיים בהתחלה של ג'יליאן בקצב כמו שעושים בTSFT?
(ובטח בעוד הופעות של השיר הזה שלא ראיתי ++)

למעלה