וואי איזה חלום!!!

• פותח הנושא Sam P
  • פורסם בתאריך

Sam P

New member
וואי איזה חלום!!!

WT הופיעו במקסיקו והכינו סטליסט מדהיםםםםםםםםםםםםםםם הלוואי שזה יהיה ככה פה אמןןןןןןן!!! תראו מזה!!!!! Intro Jillian The Howling Frozen What Have You Done? Forsaken Hand Of Sorrow The Heart Of Everything Our Solemn Hour (Con intro) All I Need Running Up That Hill Angels Aquarius Mother Earth Caged The Truth Beneath The Rose ENCORE Deceiver Of Fools Never-Ending Story Ice Queen וואי זה יהיה פאקינג מושלם!!! ד"א היה ביקוש רב להופעה במקסיקו והם עשו עוד אחת שהייתה אמורה להיות אקוסטית ובסוף ביטלו את זה והם עשו הופעה עם שירים שפשוט הם לא שרים בהופעות בד"כ:S... ועוד משהו גיששתי בפורום ומישהו רשם שם שיש להם מנהג לצאת לפאבים אחרי כל הופעה... היכוני שרון...HERE I COME!!!! בחיי אני וידידה שלי קונים את כל טויז אר אס להופעה הזו...שרון לא תבין מאיפה זה בא לה
.

Nights Unseen

New member
אומגדרומגדאומגדמגכלךףדכצדג,עדגע

קיייייייייייייייייייייייייייייייייייייגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג'''''''''''דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוווווווווומגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג ~מתה~

Ice Queen 7

New member
קייג'ד!!!!!!!11%&$%& ^_________________^

אחרי כל הופעה? אז יופי יהיה מה לעשות עד שתהיה רכבת הביתה בבוקר P: סתם, זה בטח יציק להם שמעריצים יבואו אחריהם לאיזה פאב
גכחדעיכןך קייג'ד D:::::::: אני מקווה שגם בארץ הם יופיעו עם זה

איזה יופי שהוסיפו את קייג'ד../images/Emo9.gif

אבל אני רוצה לפחות שיר אחד מאנטר

ZuLi90

New member
וואו מRUTH זה נהיה ממש טוב!! :)

בקרוב אצלנו עם קצת מאנטר... :)

אה זה אתה שכתב את התגובה בפורום הרשמי הא?../images/Emo6.gif

כן, סטליסט ממש מעולה!
אני באמת מקווה שהם ימשיכו בסגנון (למרות שהייתי מעדיף את דה פרומיס במקום RUTH או אקווריוס
), ובמיוחד בהופעה בארץ

Sam P

New member
חחח כן...ועשיתי חישוב כלשהוא

ההופעה לפני ישראל היא שבוע ככה...זאת אומרת שהם בטח יבואו יום יומיים לפני...אז לכו תדעו אולי תראו אותם ככה סתם ברחובות תל אביב ותזרקו מחמאה..אבל הם יעזבו מהר כי יש להם הופעה בהולנד יומיים אחרי.. בכל מקרה, לא יודע כמה שירים הם ישירו אבל אמן שישירו את קייג'ד...ואת פייל
YEAH RIGHT שיתנו איזה 4-5 שירים מTHOE, 3-4 מTSF 2 מME וכל השאר מENTERRRRRRRRRRRRRRR אמן

לא נראה לי שהם יבואו יומיים לפני...

אם לא לחוץ להם אז יום לפני, או באותו יום כי ההופעה בלילה.

אזירפאל

New member
לא נראה לי שהם יבצעו פה 18 שירים...

ובכל מקרה, דה פרומיס? משהו מאנטר? דה דאנס?

TheImpactBoy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

חסר לי את הכוח שיש לTHE DANCE... או... THE OTHER HELF... עם ההתחלה המהירה... טיני ני ני ני ני ני ני טי טי ני

TheImpactBoy

New member
היי,

מה קרה פרשת מהישרדות? החלטת שנמאס לך לבזבז את הזמן על משהו מכור? חח

TheImpactBoy

New member
אני עוד צופה... רק כי זה בידור זול שכזה...

כל העסק עם דן מלוכלך לאללה... וכל המשימות שנותנים באי המתים למתחרים של נועם... ומשה הדביל הזה
ויעל היא נעל אחת גדולה.

../images/Emo45.gif זה כיף לראות את זה,

אבל זה מפגר
ודווקא יעל הייתה הכי אינטיליגנטית שם לדעתי

למעלה