אני יוצא החוצה אני נוזל.... אני אמור ללמוד לפיזיקה אבל מי מסוגל בחום הזה? אז הלכתי לבריכה , היה כיף , מוי כיף... חחח לא סתם היה בן זונה.. עכשיו חזרתי יש כוחות ללמוד
באמת שהיה כיף אבל עכשיו אמא רוצה להרוג אותי... המתכונת יום חמישי אבל אני ממש לא יודע כלום ואמא רוצה להרוג אותי כי נגיד היום עשיתי הכל חוץ מללמוד בוקר - בריכה צהרים - ישן ערב - יצאתי עם מישהי לילה - מסיבה וככה זה בעצם כל יום
זה לא שאני אחד שמחפף בלימודים כי אני לא.. יש לי בנתים בגרויות טובות 100 בחלק א בהיסטוריה 97 בבגרות בספרות 96 בשפת אסמבלר במחשבים (יחידה מתוך 5) 95 בבגרות בלשון ו100 במגן בהיסטוריה חלק ב.. פשוט פיזיקה הייתי מסוסכך עם המורה כל השנה ובקושי נכנסתי לשיעורים ועכשיו אני בעיה ובלה בלה בלה נראה לי אני פשוט אשלים ואעשה שנה הבאה ... ובהצלחה לך במתמתיקה אני יצאתיביי ביי לכולם
כאילו ידידות שלי שניגדו למד"ח אמרו שהמבחן לא היה קשה.. אבל חברים שלי במגמת ספרט שניגשו לפסיכולגיה של הספורט או משהו כזה אמרו שדפקו מבחן ממש ממש ממש קשה שמח שסיימת עם זה
כרגע קמתי מהשינה - הייתי צריכה להשלים שעות אחרי שכל הלילה למדתי וישנתי רק 3 שעות. נראה לי שהלך לי ממש טוב... גם לדעתי לא היתה בגרות קשה! היא הייתה ממש הוגנת! לי, איזה שאלות בחרת? אני עשיתי את 1,2,5,7,8,9,12.