וואי איזה חום!!!!!!!!

גל1234

New member
וואי איזה חום!!!!!!!!

אני יוצא החוצה אני נוזל.... אני אמור ללמוד לפיזיקה אבל מי מסוגל בחום הזה? אז הלכתי לבריכה , היה כיף , מוי כיף... חחח לא סתם היה בן זונה.. עכשיו חזרתי יש כוחות ללמוד

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחח

גמני רוצה ללכת לבריכה במקום ללמוד (שזה מה שאני עושה בערך ב-10 ימים האחרונים)....
לפחות נהנית! מתי המגן בפיזיקה?

גל1234

New member
לא כדאי לך

באמת שהיה כיף אבל עכשיו אמא רוצה להרוג אותי... המתכונת יום חמישי אבל אני ממש לא יודע כלום ואמא רוצה להרוג אותי כי נגיד היום עשיתי הכל חוץ מללמוד בוקר - בריכה צהרים - ישן ערב - יצאתי עם מישהי לילה - מסיבה וככה זה בעצם כל יום :)

unnicked

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

גם עם אמא....ובעיקר במתכונת...
די מוכר לי כל העסק...גם אני עושה בערך הכל חוץ מללמוד...מומחית בלבזבז ת'זמן שלי...וגם אמא שלי עצבנית על זה...אבל חפיף...מתרגלים....
יהיה טוב(אני מקווה...) וזה בערך כל מה שאני יכולה להגיד כדי לעודד אותך....כי....אני בסה"כ בערך באותו מצב כמוך...
מתכונת במתמ'...ואני לא לומדת....אבל יהיה טוב...נראה לי..
יומטוב
ושוב...בהצלחה

גל1234

New member
חפיף לא נראה לי נגש למתכונת

זה לא שאני אחד שמחפף בלימודים כי אני לא.. יש לי בנתים בגרויות טובות 100 בחלק א בהיסטוריה 97 בבגרות בספרות 96 בשפת אסמבלר במחשבים (יחידה מתוך 5) 95 בבגרות בלשון ו100 במגן בהיסטוריה חלק ב.. פשוט פיזיקה הייתי מסוסכך עם המורה כל השנה ובקושי נכנסתי לשיעורים ועכשיו אני בעיה ובלה בלה בלה נראה לי אני פשוט אשלים ואעשה שנה הבאה ... ובהצלחה לך במתמתיקה אני יצאתיביי ביי לכולם

unnicked

New member
אמאאאאא.........../images/Emo15.gif

איזה ציונים מעולים...כל הכבוד לך..גאון אחד... הלוואי עלי חצי מהם...בעצם לא כי חצי יש לי...אני צריכה ת'חצי השני
בהצלחה לך בכל אופן... ותודה...

LillipooT

New member
סיימתי עם פסיכולוגיה!!!!!!! ../images/Emo60.gif

חזרתי הרגע מהבגרות! איזה כיף לדעת שסיימתי עם זה!! לפחות לכמה שנים טובות.. עד האוניברסיטה או משהו
הבחינה לא הייתה קשה.. אז אני מקווה שיהיה בסדר! רזיההההההההההההה - איך היה
וגל - איזה ציונים! אלוהים ישמור! |אייקון של קנאה עזה|

גל1234

New member
דוקא אמרו לי היה קשה

כאילו ידידות שלי שניגדו למד"ח אמרו שהמבחן לא היה קשה.. אבל חברים שלי במגמת ספרט שניגשו לפסיכולגיה של הספורט או משהו כזה אמרו שדפקו מבחן ממש ממש ממש קשה :( שמח שסיימת עם זה

גם אני סיימתי!

כרגע קמתי מהשינה - הייתי צריכה להשלים שעות אחרי שכל הלילה למדתי וישנתי רק 3 שעות. נראה לי שהלך לי ממש טוב... גם לדעתי לא היתה בגרות קשה! היא הייתה ממש הוגנת! לי, איזה שאלות בחרת? אני עשיתי את 1,2,5,7,8,9,12.

unnicked

New member
מיליון גאה בכם../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

כל הכבוד....איזו הרגשה טובה לדעת שסיימת עם מקצוע כלשהו, לא משנה מה הוא..
טוב, ועכשיו הולכים ללמוד מתמטיקה...
מתכונת ביום שישי...
יומטוב לכולם

למעלה