וואי אזמיר

sharabigfan

New member
וואי אזמיר

ובכן חברס- על האלבום החדש(להיטים),אני קצת מודאגת. למה אין שום שיר מהאלבום המקסים "שאניה טווין" אני אוהבת משם כל שיר ושיר וכמו שחשבתי,What Made You Said That? לפחות את השיר הזה. רשימת השירים: Shania Twain's Greatest Hits track listing (in sequence order): "Forever and For Always" "I'm Gonna Getcha Good" "UP!" "Come On Over" "Man! I Feel Like A Woman!" "That Don't Impress Me Much" "From This Moment" "Honey, I'm Home" "You're Still The One" "Don't Be Stupid" "Love Gets Me Every Time" "No One Needs To Know" "You Win My Love" "I'm Outta Here" "The Woman In Me" "Any Man Of Mine" "Whose Bed Have Your Boots" "Party for Two' (with Mark McGrath)" "Don't!" "Party for Two (with Billy Currington)" "I Ain't No Quitter" יש 2 דואטים האחד חדש(כנראה ששאניה נותנת לו הזדמנות להצליח) השני(בתמונה שצרפתי)-לא נראה לי בכלל,אין לו תרבות ובכלל לא נימוסי,נראה איך זה יהיה. עוד הפעם,כבר עדיף עם משהו אחר.

S c a r l e t t

New member
איזו אכזבה..

אני לא מאמינה שאלה השירים שהיא בחרה! יש שירים ישנים הרבה יותר יפים והרבה יותר מתאימים לאוסף. למשל IGG שיר חמוד מאד אבל ממש לא הייתי מכניסה אותו לאלבום. אני מקווה שלפחות השירים החדשים לא יאכזבו

m L m

New member
אלו השירים שהיא מופיעה איתם.

לדעתי היא הייתה צריכה לשים שירים שהיא לא מופיעה איתם... כולם כבר מכירים את השירים האלו. לא שאת השירים האחרים הם לא מכירים אבל את השירים האלו היא חרשה. אבל, תאמת. כל עוד יש את i'm uotta here אני שמחה
אהה, ובאסה שהשירים החדשים שלה זה דואטים
למרות שאלו הדואטים האמתיים הראשונים שלה.. קצת מגניב אבל עדיין אני מעדיפה אותה לבד. בעצם.. אני אחכה לשמוע את השירים ואז אחליט

S c a r l e t t

New member
צודקת../images/Emo4.gif

אני לא מבינה למה באמת היא בחרה בשירים החרושים האלו, היא גם מופיעה איתם, לרובם יש קליפים. במקום זה היא הייתה צריכה להכיר לאנשים שירים פחות מושמעים שלה

sharabigfan

New member
מה אתם חושבים על מי ששאניה

הולכת להוציא איתו דואט?חס ושלום- שרית לא שופטת לפי מראה אך יום אחד יצא לי לראות עליו תוכנית-*סליחה*,זה ממש לא הולך ביחד עם שאניה. "Forever and For Always" "I'm Gonna Getcha Good" "UP!" "Come On Over" "Man! I Feel Like A Woman!" "That Don't Impress Me Much" "From This Moment" "Honey, I'm Home" "You're Still The One" "Don't Be Stupid" "Love Gets Me Every Time" "No One Needs To Know" "You Win My Love" "I'm Outta Here" "The Woman In Me" "Any Man Of Mine" "Whose Bed Have Your Boots" "Party for Two' (with Mark McGrath)" "Don't!" "Party for Two (with Billy Currington)" "I Ain't No Quitter מספר דברים: 1)האם יש גיוון באלבום? 2)האלבום,בל נשכח, צריך לענות על דרישות המעריצים(כך שאני מוצאת את זה די קשה) מה שאניה הכניסה כאן? מה באמת הייתם רוצים לשמוע באלבום? אלבום להיטים-כל הלהיטים דבר יפה. אבל אני מסכימה שצריך לתת,צאנס לשירים לא מוכרים שתהילתם חלפה. What Made You Said That-זה ממש ביאוס-יש הרבה מעריצים של שאניה שחולים על השיר(אני) וזה מעצבן. אבל אם יש The Woman In Me אני ממש מאושרת מהבחירה הזו:) עם כל שאר השירים אני מסכימה:) למרות שזו משימה לא קלה-האם מיד לאחר יצא לשאניה אלבום אלבום?או שזה יקח זמן?

m L m

New member
יש לו שיר אחד שאני דווקא אוהבת

לא זוכרת איזה אבל אני זוכרת שיש שיר כזה
לדעתי לא צריך לשפוט לפי מראה או שירים קודמים... לדוג' שריל קראו וקיד רוק. כששמעתי שהיא עשתה איתו דואט היית בשוק! שריל קראו וקיד רוק? מה הקשר??? למה היא התחברה איתו בכלל??? (אח"כ התברר לי שהם יצאו) ובהתחלה כל פעם ששידרו את הקליפ העברתי ערוץ עד ששמעתי את השיר... התאהבתי! שיר מהמם ואני מכורה אליו קשות. אז הנה, אם קיד רוק יכול להוציא שיר נורמלי כל אחד יכול

S c a r l e t t

New member
תפסיקו לשפוט אותו לפני ששמעתם

נכון שזה נשמע מוזר ולא מתחבר לנו בראש הדואט הזה אבל עד שלא נשמע את השיר ואת שיתוף הפעולה בינהם אין לנו מה לשפוט ולנסות לשער ואגב הדוגמא של קיד רוק היא דוגמא מצוינת

למעלה