וואיי זה פשוט קשה...

נ ט ע 9 1

New member
וואיי זה פשוט קשה...

מה עושים כשהראש לא יוצא מהחבר לשעבר?... כשיש לך חבר ואת חושבת על הקודם?... כשכבר עשית הפסקה(של חודש.!!).. היית בטוחה ש'ירד לו ממך'... אבל הוא רוצה אותך הכי בעולם ויותר משרצה קודם לכן..ואת פשוט תקועה עם ההוא לשעבר שלא יוצא לך מהראש וברור לך שהוא לא בשבילך.. כי תכלס' מגיע לך יותר טוב מזה(כמו למשל הנוכחי...) אובדת עצותת..

אני חושבת..

שהתשובה הכי טובה היא פשוט לתת לזמן לעשות את שלו... פשוט תנסי להרחיק ממך דברים שמזכירים לך אותו כי מה שנקרא "רחוק מהעין רחוק מהלב",תשנני לעצמיך שוב ושוב כמה הבחור לא מתאים לך ולא בשבילך,תיזכרי למה נפרדתם ומה גרם לכל זה.. והכי חשוב-תשמחי על הבחור שלצידך,שאוהב ומתאים לך. נכון שעכשיו זה קשה..אבל תני לזמן לעשות את שלו. בהצלחה חמודה וים אושר

נ ט ע 9 1

New member
תודה רבה..

אני אנסה ומקווה להצליחח וואי אני כבר חודשיים מנסה להוציא אותו מהראש שלי.. כמה זמן כבר היינו חברים?... כולה חודששש חודש אחד ואני מאוהבת בו עד מעל הראש.. ברור לי שהוא פגע בי מאוד..(לא בגידה) וברור לי שצריך להזכיר לעצמי את המגרעות שלו אבל אני לא מצליחההה וזה שאיתי, הוא כ"כ אוהב אותי חיכה לי חודש שלם..!! שאני אחליט אם כן או לא רציתי לשכוח מהקודם ולפתוח דף חדש, ורציתי שאולי ירד לו (לזה שעכשיו) ממני.. אבל כלום לא עזר, אני כל הזמן בטוחה שזה עובר וזה צף מחדש... הוא פגע בי מאוד, אבל אני כ"כ רוצה אותו כי רק אותו הצלחתי לאהוב, ואני בכלל לא אחת שמתאהבתתת יווווו כמה זה קשה לשכוח..

תגובה

קודם כל, אפשר להשאר בידידות עם הקודם. אם הקשר עם הקודם לא חשוב לנו, משמע שרגשותינו אליו לא אמתיים. דבר כזה אפשר להפיג ע"י עסוק בדברים שאוהבים וחשיבה עליהם.

ronit ronit

New member
מחשבה היא אמונה

אז תוציאי מהראש שלך את המחשבה ש"רק בו התאהבתי" ואכן, תשאלי את עצמך האם זה שווה לחזור לטיפוס שלא העניק לך את מה שאת צריכה , כאילו.... מה ? את באמת תרגישי שלמה אם תחזרי למישהו שלא ניתן לסמוך עליו ? אם יש לך בחור טוב ביד , אז תעריכי לא ניתן למצוא הרבה בחורים טובים היום, במקום לקבע בראשך את המחשבות על האקס , תתחילי לחשוב : יש לי בחור טוב ביד שמעריך ומכבד אותי , ואני בוחרת להעניק לו כבוד והערכה בחזרה " לאט לאט גם תוכלי לפתח את רגשות האהבה אני מדברת מנסיון האהבה באה עם הזמן היא לא חייבת לבוא בדייט הראשון או בחודש הראשון אם הבן אדם הוא טוב ומעריך, אני חושבת ששווה להשקיע מאמץ בנסיון להתאהב בו וזה מה שעשיתי , כשנזכרתי במניאק שנדלקתי עליו וממש ערער אותי אבל עשיתי בחירה לאהוב את הבחור הטוב והצלחתי

נ ט ע 9 1

New member
אני פשוט...

מסכימה עם כל מילה וכל פעם שאומרים לי שאני אקום בוקר אחד והרגשות אליו יעברו אני אומנם מאמינה בזה, אבל זה פשוט לא קורה... והנוכחי חי בסרט.. אמרתי לו שיזהר להתאהב אהבה עיוורת.. כי זה פשוט דפוק... והוא אמר לי שהוא מאמין שאני לא אפגע בו, אז הוא לא פוחד להתאהב בי, אבל אני חוששת שזה מה שהולך לקרות... איך שגלגל מסתובב.. זה בדיוק המשפט שהחבר הקודם אמר לי.. שאסור להפוך את הבנזוג לחלק בילתי ניפרד מהחיים... ואני אמרתי לו תמיד ש:"למה לא?..." והוא אמר שאח"כ אפשר להיפגע מאוד.. עכשיו כשאני מהצד השני אני מבינה למה מתכוונים כשאומרים: "תיזהר להפוך אותי לאהבת חייך"... זה פשוט אומר: אנחנו ניפרד.. זה רק עניין של זמן...

בריט23

New member
אויש.. אני כ"כ מבינה אותך...

את זוכרת את הסיפור שלי "אהבה אבודה"? (בכולופן החלטתי להעלות אותו כאן שוב בניסוח קצת שונה) נרגעתי מזה מעט, אבל בכל זאת הייתי שמחה לשמוע עוד חוות דעת ועצות. אז, טוב, בקשר לעניין שלך: אז גם קרה לי את אותו מקרה, כבר כמה פעמים.. אני פשוט מרגישה שמאז ההוא מלפני 8 שנים לא הצלחתי באמת להתרגש שוב מגבר וזה מתסכל, זה פשוט חרא להיות עם מישהו אחד ובו בזמן לרצות להיות עם מישהו אחר, מישהו שהקשר לאהבה איתו בלתי אפשרי. אני מציעה שתחשבי עם עצמך אם את באמת אוהבת את החבר הנוכחי שלך, תבדקי עם עצמך. אני הייתי עם מישהו שלא אהבתי, יצאתי איתו רק מפני שהוא גרם לי להרגיש יפה ומיוחדת אבל זאת היתה טעות מצידי לחשוב שאם אני לא אהיה איתו אז לא אמצא לי מישהו אחר שיאהב אותי. לא שווה להיות בקשר אם אין אהבה בין שני הצדדים. טוב, בכל זאת מנסים... יהיה טוב.

קודם כל- להיפרד מהנוכחי

כי אולי את איתו מבחינה עובדתית, אבל מבפנים בפועל את רוצה את האקס שלך, וזה לא בסדר שאת משלה אותו שהכל בסדר, כשלא הכל בסדר. תפרדי ממנו, תעשי עבודה על עצמך גם אם זה אומר ללכת לטיפול (וזאת לא בושה בכלל) ורק כשתרגישי באמת מוכנה להמשיך הלאה ולהשאיר אותו בעבר- תחזרי לצאת.

נ ט ע 9 1

New member
תודה על כל התגובות..

אני מקווה שאני בשלבי התאהבות כלפי הנוכחי... הבעיה הקטנה שלי היא שאני חוסמת את עצמי מלהתאהב בנוכחי, אני כאילו משתדלת לאהוב את האקס.. (אני באמת אוהבת, אתם מאמינים לי, נכון?..!) חחחחחחחחח לא משנה.. זה נראה לי באמת עניין של זמן... הרי עם כל אהבתי לבחור הקודם, יש לי שלט גדול מול הפרצוף, באותיות של קידוש הלבנה(כן..!! גם שחור על גבי לבן) כמה שגם אם אנחנו הכי מתאימים בעולם(ולמרות שיש הכי משיכה בעולם... קשה לי עם הקטע של משיכה.. אני כמעט לא נמשכת לאף אחד.. למה?..! ואליו זה היתה המשיכה הכי הכי גדולה שהיתה לי בעולם.. ואין מה לעשות זה חשובבב) ברור לי שהקודם לא בשבילי.. כמה שהוא בשבילי הוא גם לא בשבילי... וזה שאיתי, הוא כזה מאמי, שלח לי זר פרחים(אחרי פגישה שניה סה"כ..) הביתה לקראת שבת... ובאמת שעשה אותי מאושרת.. אבל מאושרת מהפרחים, לא יודעת אם זה ממנו... אבל בעצם כמו שהרבה אנשים אומרים פשוט צריך לתת לזמן לעשות את שלו, ואם הזמן לא עושה את שלו, אז רק לחתוך את הקשר.. אקח לתשומת ליבי את כל ההערות...

למעלה