וואייייייי!!! כנסו!

שירנטע

New member
וואייייייי!!! כנסו!

טוב, יכול להיות שחלק מכם כבר יודעים אבל מי שלא יודע, אני מתגייסת ביום שלישי קרוב! וההורים המדהימים שלי הכינו לי הפתעה לגיוס וצילמו לי בוידאו את כל השחקנים/זמרים שאני אוהבת מברכים אותי לגיוס! הם נסעו במיוחד לפגוש אותם בכל מיני הצגות שלהם וצילמו לי אותם וגם ביקשו מהם לכתוב לי ברכות לגיוס! הם צילמו את: נטע הבר (דהה..), את אפרת בוימולד, נינט טייב, מיה דגן, אליענה בקייר, ציפי שביט, חני נחמיאס, ניקי גולדשטיין ו..(עכשיו לאלה שקצת יותר מעיינים אתכם.. חחח...)- מיכל אמדורסקי, גיא זוארץ, אביטל לבני (ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!) וטלי אורן! הם כאלה מקסימים!! תיכף אני אשים פה תמונות שהוצאתי מהקלטת וידאו וגם את מה שאביטל ומיכל כתבו לי! (טלי וגיא רק כתבו: "לשירן באהבה טלי/גיא" אז אין טעם שאני אסרוק גם את זה...חח..) אהה והם גם צילמו שם את כל החברים והדודים שלי מברכים אותי! נכון מושלם???? אהה ונוגה, עכשיו אני מבינה למה אמרת לי שראית את ההורים שלי ב"מרילו" ביום שבת.. הם נסעו לשם במיוחד כדי לצלם לי אותם! הם לא היו בהצגה... הם בכלל אמרו לי שהם הולכים להופעה בהיכל התרבות בראשון!! חח מזל שמה שאמרת לא גרם לי לחשוד.. חשבתי שסתם התבלבלת... חח.. צירפתי תמונה מהברכה של מיכל, תיכף אני אשים עוד תמונות וגם את מה שאביטל ומיכל כתבו..

שירנטע

New member
טוב, זה...

כבר נהייה עמוס מידי אז את שאר התמונות אני אשים בגלריות... (יש עוד תמונות של אביטל, גיא וטלי)

שירנטע

New member
אמממ...

את התמונות של גיא ואביטל שמתי בגלריות שלהם אבל את התמונות של טלי אין לי מושג באיזו גלרייה לשים אז אני כבר אשים פה...

שירנטע

New member
חחחח היא...

אשכרה התחילה לעשות לי שם הצגה ולהגיד לי שהמכ"יות הן סתם שחקניות שעשות רוח וצילצולים ומשחקות אותה קשוחות.. חחח... (בתמונה הזאת היא מחקה לי את הפרצוף שהן עושות) והיא גם אמרה לי לא לקנות יותר מידי בשק"ם כי זה גומר... חחח....

שירנטע

New member
והנה גם...

תמונה מהברכה של נטע הבר! (אני יודעת שזה לא אמור לעניין אתכם אבל פשוט הייתי חייבת! אי אפשר בלי....) אהה ודרך אגב, היא לבושה כמו חתולה בגלל שזה צולם לפני ההצגה "פנינה של אור" (שמשתתפים בה גם יוסי אלמוג וערן חגיי מ"מרילו") טוב ובזה אני אסיים כי גם ככה הצפתי לכם את הפורום יותר מידי.. חחח...

איזה מתוקים ההורים שלך!

קודם כל שירן שיהיה לך המון בהצלחה בצבא ושיהיה רק קל! וידעתי על המתנה שההורים שלך עושים לך כי פגשתי אותם בשבת במרילו - באמת מתוקים - הלוואי שההורים שלי היו עושים לי משהו כזה. מה שטלי אמרה לך היה קורע! הייתי שם שהם הסריטו אותה וגם נכנס לה השיער לפרצוף אז היא העיפה אותו בכזאת צורה מצחיקה! היא הורסת אותי! וגם שהם רצו לצלם את מיכל, אז פעמיים אבא שלך לא הצליח להפעיל את המצלמה, אז מיכל אמרה לו כזה "נו אבא באמת!", איזה מצחיקה! ושירן, אני פגשתי את נטע הבר לפני איזה שנתיים-שלוש ויש לי תמונות, אז אם את רוצה, אני יכולה לשלוח לך אותן באימייל, אז תודיעי לי...

שירנטע

New member
כן!! בטח שאני רוצה! תודה רבה!!! ו..

הם סיפרו לי שהמצלמה לא עבדה עם מיכל בהתחלה אבל לא אמרו שהיא אמרה: "נו אבא באמת!" חחחחחחח.... מצחיקה!!! וכן, ראיתי איך שטלי העיפה את השיער חחחחחחחח.... ובכל מה שהיא אמרה שם קרע אותי!!!! היא אמרה: "שירן, מתוקה! את מתגייסת! אני לא מאמינהההההההההההההההההההההה!!!!!!! מתוקה, שיהיה לך הכי כיף! טירונות זה צחוקים!! כל המפקדות שם זה הצגה אחת גדולה, הן שחקניות, הן עם הכובע מסתירות את הפרצוף שלהן שלא יראו שהן צוחקות...! כאילוו אני לא יודעת מה.. כאילו מי הן.... והן כל הזמן צוחקות! ובאמת, לא לפחד.. טירונות זה כיף! וגם הצבא זה כיף אח"כ... שטויות.. באמת... יהיה קטן עלייך... ותבואי עדיין לבקר אותנו... גם ב"שלמה" תבואי! וזהו... שיהיה לך הכי קל, הכי כיף! ולא לאכול הרבה בשק"ם! חבל לך על הזמן! זה גומר! ביי, בהצלחה...!!"

למעלה