וואיון ושראן האם את וואיון הוורטה ושראן האנדוריאני מגלם אותו שחקן ?
H HyperNovA New member 12/10/03 #1 וואיון ושראן האם את וואיון הוורטה ושראן האנדוריאני מגלם אותו שחקן ?
N n i v1 New member 12/10/03 #2 ועוד איך שכן לך לאנטרפרייז ישראל יש שם תקצירים וביקורות על התקרית האנדורית ופג'ם וגם על השחקן עצמו- השחקן הנהדר- ג'פרי קומבס
ועוד איך שכן לך לאנטרפרייז ישראל יש שם תקצירים וביקורות על התקרית האנדורית ופג'ם וגם על השחקן עצמו- השחקן הנהדר- ג'פרי קומבס
H HyperNovA New member 12/10/03 #3 הא ! ידעתי ! אני רואה את השחקן הזה בכל מקום... ראיתי פרק בג'אג שבו היה כומר שהקול שלו היה מאוד מוכר לי. הפרצוף בלי האיפור קצת הקשה על הזיהוי אבל ידעתי בוודאות לפי הקול שזה הוא.
הא ! ידעתי ! אני רואה את השחקן הזה בכל מקום... ראיתי פרק בג'אג שבו היה כומר שהקול שלו היה מאוד מוכר לי. הפרצוף בלי האיפור קצת הקשה על הזיהוי אבל ידעתי בוודאות לפי הקול שזה הוא.
B Bajoran Priest New member 12/10/03 #6 אכן כן וגם דמות של איזה חייזר באחד מפרקי וויאג'ר אם אני לא טועה, ודמות של פרנגי בפרק מהעונה הראשונה של אנטרפרייז הבחור עסוק
אכן כן וגם דמות של איזה חייזר באחד מפרקי וויאג'ר אם אני לא טועה, ודמות של פרנגי בפרק מהעונה הראשונה של אנטרפרייז הבחור עסוק