וואיג'ר ב-DVD

Israeli Slider

New member
וואיג'ר ב-DVD

שלום לכולם אני מאוד מעוניין להשיג את הדיוידי של וואיג'ר, אתם יודעים אולי אם אפשר בכלל להשיג את זה בארץ, או שיגיע לארץ בעזרת משלוח...?

TOMPARIS

New member
יש חנות שמזמינים דרכה, אך

זה יצא לך משיהו כמו 100-90 ש"ח יותר מהזמנה ישירה דרך אמזון (ממש המלצה חכה עד שכל ה7 עונות יצאו בחבילה אחת כך זה זול יותר בכללי) http://www.laserclub.co.il קישור לחנות ישראלית שממנה מזמינים (כל עונה בסביבות 600-700 ש"ח) של אזור 2 בקצה הקרב יותר של 700. יש בחנות גם של אזור 1 וגם של 2 , אך אם אתה מחפש כתוביות בעברית אתה לא תמצא כאלה, אין בשניהן ואפילו גם של אזור 4 (בדקתי את זה). עד כה יצאו 3 עונות ראשונות באזור 1, ו2 באזור 2. יש לי רק עונה 3 על דיוידי וביקרות ממש קשה ממנה על היחס לבלונדינית שלי(וזאת לא 7).

Israeli Slider

New member
תודה

לפחות עכשיו אני יודע שאני יכול לקנות את זה, אבל יש להם חנות ממשית שאפשר להיכנס אלייה ולקנות? (ולא לתת מספר כרטיס אשראי דרך האינטרנט) ואתה יודע או יכול להאריך מתי יוציאו את כל העונות בסט אחד? ומזה האיזורים האלה?...1-4 ואני אודה לך מאוד אם תוכל לספר יותר על הסט של העונה ה-3 שרכשתה.

TOMPARIS

New member
לא מכיר את החנות אישית

כי זה מקישור של פורום סרטי דיוידי של תפוז. כנראה אתה חדש לעניין הדיוידי: בהתחלה היו אזורין לדיוידי אזור 1 זה ארה"ב וצפון אמריקה אזור 2 זה אירופה וישראל אזור 3 אני חושב שזה אסיה אזור 4 זה אוסטרליה והסביבה שם. האזורים נוצרו שתעביר דיוידי מאזור אחד לאחר, כמובן היום שזה לא אפקטיבי רוב כונני ומכשירי דיוידי יש אפשרות לראות במולטי זון (כל האזורים). כל העונות בסט אחת יהיו בסביבות ינואר-פבואר (תצטרך להסתכל באמזון לשם כך ליתר דיוק) פירוט סט דיוידי של עונה 3 אזור 1 קודם כל יש את הפרקים של עונה 3 , יש אקסטרות שאני בטוח שבחיפוש גוגל voyager season 3 details יציא לך את המפרט המלא לגבי האקסטרות שכולל מידע על הדמויות קס(דפקו ראיון מה זה ישן עם השחקנית שמשחקת אותה) נילקס. יש גם על האפקטים וראיונות עם המפיקים והשחקנים. יש תוספת לדיוידי של עונה 3 זה נקראה דיסק בונוס יש שם עוד 2 דברים לאקסטרות שרק בחלק מהחנויות מצרפים אותו לסט אך של אזור 2 הוא מצורף אוטומטית לאקסטרות אחד זה פירוט כללי על הדמויות השני הוא ראיונות נוספים עם השחקנים מחגיגות 30 שנה לטרק. התפריט עצמו נחמד, כתוביות של אזור 1 זה רק אנגלית או אנגלית לכבדי שמיעה. יש לך פס קול של 2 או של 5.1 ערוצים בסט.

Israeli Slider

New member
מצאתי

איפה הם ממוקמים באתר שלהם "הספריה ממוקמת בצומת כפר שמריהו, הרצליה פיתוח , בנין הפורום ופועלת בימים א-ה בין השעות 10:00 - 22:00 . ביום שישי בין השעות 10:00 - 00:00 . ביום שבת בין השעות 16:00-22:00." לפי התמונות שמה זו ניראת סיפריית וידיאו מרשימה, כשיהיה להם את הסט השלם אני אלך לשם ואקנה אותו אם הוא לא יהיה יקר מידי (בכמה אתה מעריך שהם ימכרו אותו?)

TOMPARIS

New member
כ3000 ש"ח בערך

נראה מוגזם אך כך זה יוצא בחישוב סכום של 7 עונות כפול 600 עם המחה על קנייה קולקטיבית. את עונה 3 קנו לי מניו יורק ב92 דולר.

Israeli Slider

New member
המחיר

באמת יקר אבל זול בהרבה יחסית אם למשל אני אקנה כל עונה בנפרד. בסדר נו יש לי מזל שאני עשיר ואין לי מה לעשות עם הכסף ושאחי גם מכור לוויאג'ר אז בטח נשתתף בקנייה.:)

Broken Bow

New member
החנות...

אני חייב לציין שהחנות הזו מאוד אמינה, אני קניתי ממנה כמה דברים באינטרנט והכל הגיע מהר.

למעלה