וואט דה פאק לעשות?!

josh999

New member
וואט דה פאק לעשות?!

שלום לכל ידידי משכבר ימים בפורום נאה זה (בלה בלה בלה) אני די חדש פה, בעצם תורידו את הדי. אני חדש פה בכל מקרה בואו כולם והתכנסו לעזור לי: לאחרונה היה לי קשר די הדוק (אם יו נו וואט איי מין...) עם בחורה שהיא... שרמוטה, מזרן של העיר ושאר כינויי חיבה. גמרתי זאת במהירות האפשרית בגלל שפשוט לא היה לי נוח שאני מתחרמן בעצם עם חצי עיר (לפחות). עכשיו באה שרמוטה חדשה והיא די חמה עליי וגם אנ עליה אבל אני מפחד שיצא לי שם של אחד כזה וככה אני בעצם אפסיד את הבחורות הרציניות והבאמת שוות מבחינה לא רק ערכית מה שמאוד חשוב לי אלא גם יפות ביותר. בקיצור מה לעשות? ללכת עליה, לעלות עליה או ללכת ממנה????

רציניקן

New member
וואט אבר יו וואנט לעשות...

זו בחירה אך ורק שלך:
מצד אחד,תהיה עם הבחורה ובקלות תקבל ממנה מין
מצד אחר, אתה חושש שיצא לך שם רע ושתפסיד את הבחורות השוות באמת אהמ....הנאה של כמה דקות או הנאה של תקופה ארוכה...באמת החלטה קשה... קבל רמז בצורה ציורית:
ו

nobodys girl

New member
חושבת שהתשובה..

נמצאת בגוף השאלה ללכת על זה ולהפסיד את אלה השוות באמת.. אומר שאלה ששוות באמת, שוות את זה שתוותר על זה, לא? :) ולמקרה שאתה שונא שעונים לך על שאלה בשאלה.. הייתי מוותרת על זה במקומך, אני חושבת שלהיות עם מישהי ולאהוב אותה ולקבל מקשר יותר ממשהו פיזי זה הכי בעולם אבל אולי זו רק אני :) גוד לאק

LoveToy

New member
עשה מה אתה רוצה לעשות.

כאילו, קודם כל - למה אתה שם? דבר שני.. אם זה במת כל כך מפריע לך.. פשוט.. נסה ללכת על אחרות. כאילו, אתה מההתחלה אומר שהן שרמוטות..:) יא שרמוטות מגנט. :)

itaytay

New member
למה לא?תעשה עליה חיים,תקרע אותה.

מה לעשות?אנחנו לא יכולים להחליט בשביל הזין שלנו,אם כבר עשית את זה עם מישהי,לא תוכל לשלוט על היצר וללכת עליה.

למעלה