וואחד פרק

כן אבל סמדר...

סמדר שיכנעה אותו לשתף פעולה במזימה!!!!!! יווווווו מסכנה רונהההההההההההה מסכן דורוןןןןןןןןןןןןןןןן

אייייייייזה חמודדדדדדדייים!!!!!../images/Emo70.gif

ראיתם את סמדר היום???? איפה השחור איפה האדום??? מה זה פתאום כחול, אפור זה פשוט לא היא.... וכבר חשבתי שעם כל הקולרים והשחור עוד יצא ממנה דוברמן. וגם בורוד הם לא בדיוק חסכו היום...הסוודר הזה של מאיה, אה מסנננוור!! אפילו המיץ היה ורוד... ונראה לי שטעיתי בפעם שעברה, זה לא רונה שתהפוך את דורון לצבעוני זה הוא יהפוך אותה לשחורה... ולמה?????? למה???? לא יכלו לתת להם עוד קצת זמן??? רונה ודורון הם היו כל כך חמודים!!!!!!!! וזה נגמר כל כך מהר |
| עצוב.

שמתם לב ל...

סמדר שחלק מהפרק לא לבשה שחור, דווקא מתאים לה! ושלקח לשוטרים לא יותר מ-10 שניות למצוא את המפתחות!זה היה מוזר. לא מצאתי שם.

כן אה...פרק חזק!!!

ועוד ראיתי לפני הפרק של היום חלק מהפרק של אתמול שלא ראיתי, אז זה היה נראה כאילו הפרק של היום היה כ"כ ארוך שנראה היה כאילו הזמן לא זז ובחיים לא יגמר! לא מצאתי שם.

Gohan

New member
אלי מרקו .VS דורון!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! זה היה גדווווווווווווווווול!!!! סמדר: "אני לא אישה נקמנית..." XDDD כן בטח

BaM BaM

New member
כולם לקרוא דחוף ביותר!!!../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

לא הבנתם למה הפרק של היום היה כזה "ארוך"? הוא היה ארוך כי נגמר החלק השני (מתוך 3) של לחיי האהבה!!!!!! החלק הראשון הרי היה כשמאיה היתה בכיסא גלגלים ועם הבגידות של דורון והסיפור של מיכאל, וחצי מהסיפור של גידי ואלי מרקו החלק השני היה על הקטע של גלית המשטרה התינוק של סמדר היחסים של רונה עם אלי מרקו והסיום עם גידי ואלי מרקו ועכשיו בחלק השלישי הם עושים את כל הפתיח אליו כי הוא מתחיל עכשיו עם כל הקטע של המשטרה ורונה ואם הם יחזיקו מעמד ביחד!!!!!!!!
בסיומות של הפרקים כשרואים את סמדר רואה את דורון ורונה ביחד יתחלף לסיום עם קטעים חדשים מהחלק האחרון נראה לי שככה זה יקרה כמו שהוא התחלף כשנגמר החלק הראשון עכשיו הבנתם למה הפרק היה ארוך? תגובות..

Rotem999

New member
צודק/ת...

הפרק לא היה ארוך יותר מבחינת הזמן.. אבל באמת יש חלוקה כזאת לחלקים... לא שמתי
לזה קודם....

למעלה