וואחד פרק

Pinki Girl

New member
איזה פרק../images/Emo66.gif

ג-ד-ו-ל-!- ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק (מצטערת על ההצפה זה הכל מהתלהבות...) PiNKi

max2k

New member
סמדר- ולא אין לי אובססיה לאישה

הפרק הזה הראה לי איזו מן שחקנית היא. קרע לי את הלב לראות אותה רואה אותם ביחד. כמעט כמו כשהיא גילתה על הרומן של רונה ודורון. האישה מ-ד-ה-י-מ-ה

Hole In The Sky

New member
היה פרק ענק!!

איזה צחוקים שדורון ואלי הלכו מכות נשפכתי איך אלי מחזיק את העין ובועט בדורון.. כמו ילד קטן איזה חמוד
HOLE

כןןןןןן אלוהים תגידו אתם ראיתם מה ש

שאני ראיתי???????? הם עוד לא הספיקו להיות ביחד וכבר היא עצורה????????????? או גודדדדדד מזה הבולשיט הזה? הם היו צריכים למרוחחחחחחחחחחח זה לקח פחות מידי זמן כל הסיפור נשבר לי הלב על רונה.. מסכנה מה ההיא אשמה??????. אבל איזה מגוחכת הייתה הסצינה של המכות.. רק לציין שמתי אטס גדולל איזה שחקן לעומת גיל פרנק שלא יודע ללכת מכות.... ועוד סצינה מטופשת וממש לא הגיונית..... דורון ורונה משלישים שתי שניות עברו והם כבר זוג מאושר הם היו צריכים עוד לדבר וללבן ת´עניינים.. אבל אהבתי ת´חיוך שדורון דפק כשהיא נכנסה.. אויייייייייייי כפרה עליהם והכי מכשפה סמדר ABCA החלק מיועד לך תראה עד כמה היא מכשפה... תיכף תגיד לי "הגנה עצמית"..

BaM BaM

New member
חתיכת פרק היה היום הוא השלים את....

הימים שפספסנו ביום העצמאות השואה והזכרון. כמה דברים היה בפרק!! איזה פרק ענק!גדול!מצויין!!!! PERFECTO!!!!! או כמו שרייזור רמון מה-WWF היה אומר כשהוא מנצח: YOU PICKED THE RIGHT GUY CHIKO
. ולסיום, לכבוד עמרם הנדחף שכבר אין לו עוד מה לחפש בסידרה חוץ מלהידחף, סמיילי שממש ממש דומה לו ואי אפשר להגיד שלא!!!!
או כשהוא מסתרק..

ע-נ-ק

הפרק היה ע-נ-ק והוא באמת היה בפרק אחד משהו כמו 5 פרקים בד"כ רב הפעמים הם יכולים לדבר על אותו הדבר 10 פרקים ופתאום עשו בפרק אחד מיליון נושאים אבל אהבתי את הפרק!

וואחד פרק

חחחח איך קטל אותה "גם לשכב עם יונתן היה מתוך אהבה אליי?" "סמדר:אל תהיה צבוע" "העיקר שאנחנו אוהבים אחד את השני ורוצים להיות ביחד "דורון: אה אני לא רוצה להיות ביחד" חחח איך גידי הסתכל על כלנית אלי:אתה תקרא למשטרה יא חתיכת נקניק אני יפרק אותך עם 2 הידיים שלי ..חחחח אלי כלנית:תגיד לי אתה עיור או פשוט סתם מפגר.. אלי:אולי בעסק שלך אתה ביג בוס ח-ב-ל על העסק שלך חבל על המוניטין שלך חבל על הבת שלך חבל לך להסתבך איתי דורון:אתה לא משאיר לי ברירה (מכות) אלי:זה היה ליטוף פעם הבאה אני לא יהיה כל כך עדין חחחחחחחחחח --מזה האיפור הזה של ורדה...?! איזה סתומה היא.. חח איך דורון משך את הכיס של רונה בחולצה אלי:חחח..יש לך ביצים...אני נואשת..איבדתי הכל :אישה נואשת זה בדיוק הטעם שלי..תירגע טוב איזה חיוך אלי... סמדר:אין לי שום כוונה להיות אישה נקמנית..אעלקקקקקקק סמדררר מאיה:אתה מתחיל לדבר כמו האקסית שלך כלנית גידי:כי את נותנת לי סיבה אולי? איזה צבועהההה סמדר מזה השמלה הזאת ורדההההההה אווווו אלי פורץ... אדוני הנכבד אם אתה חושב שאתה תישן כל יום עד מאוחר ואני יכין לך ארוחות בוקר....בלה בלה בלה

shirakl

New member
היה ממש קורע!

והאיפור של ורדה מדרדר מפעם לפעם - אי אפשר יותר! מה זה האודם הבולט הזה?

תגובה

האודם הבולט הזה היא השתמשה בו לפני שהיא השתמשה באודם הורוד. אז מה הבעיה אני לא מבין? כל אודם שהיא משתמשת יש הערות.כולה אודם! לא מצאתי שם.

היי!

תזהר!
באמת יונתן לא הופיע, חבל. פרק מקסים, רק אין לי כוח לחכות ליום ראשון שיהיה עוד פרק... - ניבה

nickys girl

New member
איזה מאנייק אלי מרקו!!!

אוף,עד שהוא נהיה חמוד בגלל סמדר הזונה הוא חזר להיות מאנייק...

swirrrly

New member
הופה!

אתה מאשים את סמדר ברוע לב הטבעי של מרקו!!!!???!!! לסמדר אין שום קשר, זה אלי שבחר להרביץ כמו מטומטם לדורון...

למעלה