וואו

Funky Giraffe

New member
וואו

כמה זיינו פה בשכל על אר'נ'בי וסול בארץ, ושום מילה על איילה אינגדשט... איזה דיסק מצויין, רק עכשיו יצא לי להקשיב לו, יש לו את זה לחלוטין... נגנים מצויינים, עיבודים טובים, לחנים סבבה+, ויוני הלוי אחד... אהבתי במיוחד את "הזמן ירפא" ו"מאמי" ממה ששמעתי ואני זוכר בנתיים. ראוי לשבח רוי אדרי - שלא רק עשה הפקה מצויינת אלא גם הגדיל (וזו אחולמניוקי הגדלה במקרה הספציפי הזה) להביא את גדולי הנגנים בארץ שלא זוכים לראות המון שעות סשן באולפן: משי פרץ של פאנסט, דרך שי רן, ירון אוזנה, ארתור קרוסונובייב ויוני הלוי האגדי מהתפוחים, יועד ניר בראש כלי המיתר, מיטשל רוזן (שעובד עם מוקי ומוש בן ארי), יאיא מהדג נחש, אסף אבידר, ועד דני ויצפלד - היישר מההרכב של קלי קלארקסון...

DJ JuVi

New member
i second that....

אלבום נפלא. המון חברים באו ותרמו מניסיונם ומאהבתם, והתוצאה בהתאם. היה לי הכבוד ללוות את הפקת האלבום, וזה היה תענוג לעבוד עם אומנים כל כך מוכשרים שנמצאים עם הרגליים יציבות על הקרקע. העיבודים של מיטשל לכלי המיתר העיפו לנו את התחת, כלי הנשיפה של התפוחים.... באמת שאין מה להרחיב בנושא, ואחד השיאים שלי באופן אישי היה לשבת באולפן כשויצפלד הגדול הגיע ובשניות הוריד ליינים שלמים עם הגיטרה. ומוש.... יא אללה, מוש בן ארי.... אדם נפלא. בכל מקרה, זה אלבום מצויין עם המון השקעה ונשמה שממש לא קיבל את הכבוד שמגיע לו. תחפשו אותו ותשמעו אותו, ראבאק.

DJ$upreme

New member
אני אוהב את איילה

היא זמרת מצוינת! האלבום לטעמי נותן אווירה מצוינת ומראה שהיא זמרת טובה ורגישה, אבל הרגשתי קצת פספוס מבחינת שירים וכתיבה, האזנתי לו רבות ולא נדבקתי על שיר זה או אחר. היא יכולה הרבה יותר לדעתי. ובתור התחלה, באזור של בחירת השירים. כמו כן, אני חושש שאין סינגלים חזקים באמת באלבום וזו עוד טעות שמקורה כנראה בצמרת הפרויקט."אהבנו" הוא היחיד עם פוטנציאל קרוסאובר, וכמוהו היו צריכים להיות עוד 4-5. ההופעה בזאפה היתה מרשימה אם כי הרגשתי קצת מוזר עם האורחים, במיוחד אהוד בנאי - מלך - שלא היה קשור לכלום, ומוש בן ארי, שמבחינתי אף פעם לא קשור לכלום אם כי כנראה מדובר ב - acquired taste. אילה ואחיותיה היו הדבר הטוב על הבמה והרגשתי שהיא קצת מוסתרת לעיתים קרובות מדי. ועוד, השירים בלייב נשמעו לרוב יותר טוב מהאלבום.

dweck2k

New member
אני חולק עליכם

שמעתי את האלבום, וכמו שאמרתי למפיק שלו, האלבום טוב מאוד, אבל חסר בו פלאווה. הוא מרגיש "לבן" מדי, כאילו הקפידו יותר מדי על הכול ולא ניסו לתת קצת חופש ודרור לנגינה, שלא יהיה מרובע מדי. וזה קצת בעייה בז'אנר ואיך שזה מתיישב עם צורת ההגשה שלה. דוויק

למעלה