וואו.

וואו.

אממ... לא תיארתי לעצמי שיש פורום כזה, לא יודעת למה, אף פעם לא חשבתי שיש עוד בנות שיש להן צביטה בלב כשהן מדברות עם חברות שאומרות ש"אמא קנתה לי... הכינה לי... אני מתייעצת עם אמא..." אין לי מושג כל כך מה להגיד... אני אציג את עצמי קצת זה נראה לי רעיון מוצלח למדיי. את שמי אני אשמור במערכת, לפחות בינתיים. אני בת 22, סטודנטית+עובדת. יש לי אח ואחות גדולים ממני ואמא שלי נפטרה מסרטן לפני 5 שנים. היא הייתה חולה כמעט שנה, אולי יותר, את תקופת המחלה שלה אני מזמן מחקתי מזכרוני, ואת מה שעוד לא אני עדיין מנסה למחוק. אישה מופלאה, (ברור שאני אובייקטיבית...) שאני מתגעגעת אליה כל כך.... כשסיימתי תיכון לא הלכתי לטקס כי לא רציתי, לא היה מי שיבוא. כשסיימתי טירונות החזקתי את עצמי, ידעתי שהיא רואה אותי מלמעלה כשסיימתי קורס ת"ש הזלתי דמעה, ידעתי שהיא מתגאה בי ושהיא יודעת שאני אצליח. אבל... ארבע וחצי שנים אחרי, בטיול בדרום אמריקה, באמצע הר עם הנוף הכי יפה בעולם, מול הרים בשלל צבעים נשברתי. ובכיתי... אלוהים יודע שבכיתי כמו ילדה בת 16 שלקחו לה את אמא ולא נתנו לה להגיד לה ביי. והנה אני פה, עוד חצי שנה אחרי, קוראת הודעות שאני כל כך מזדהה איתן, כל כך מבינה לליבן וחצי דמעה כבר זולגת על הלחי. תהיו חזקות, אמא תמיד רואה מלמעלה. תודה.

אשבל1

New member
היי סוציולוגית וברוכה הבאה

גם אני כמוך איבדתי את אימי בגיל 17, וגם כמוך שירתתי בצבא, למדתי ועבדתי.... מאוד מזדהה עם הקושי שיש בטכסים, הצביטה בלב ליד חברות עם אם וכו', ואני יכולה לספר לך שגם היום אחרי 20 שנה אני מדי פעם מוצאת עצמי בוכה ומרגישה כמו אותה ילדה שאיבדה את אימה... ומאוד אוהבת את התחושה שנתת כאן, שאמא תמיד רואה מלמעלה... אשמח מאוד לשמוע עוד עלייך ככל שתרצי לשתף כמובן..

כיסוף H

New member
ברוכה הבאה לך

מקוה שתמשיכי לכתוב כאן כי את משדרת משהו יפה ומרגש.. יש כאן המון בנות מקסימות שאיתן תוכלי לחלוק במה שתרצי.. למרות שהאבל שלי הוא טרי, אני מאמינה שזה לא משהו שהזמן מרפא אלא בא בגלים, כשצריך, כשכואב, כשמשהו מזכיר ועוד ועוד...

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך

וברוכה הבאה! קראתי את ההודעה שלך וכמובן בתור בת ללא אם הזדהתי.. רציתי להתיחס לנקודה מסוימת בדבריך: המחיקה, למחוק את הזכרונות הרעים, בעצם להתעלם מהם כי הם לעולם לא ימחקו, תמיד הם ישארו בפינה נסתרת ויגיע שלב שהם יעלו ללא הודעה מוקדמת.. אינני יודעת עד כמה שמעת על האובדן אבל ישנו תהליך של עיבוד. קשה לנו להזכר.. הזכרונות קשים, מרים וכואבים ואנו מנסים פשוט לשכוח אבל אנו בעצם רק בורחים מהם ולא יודעים שבאיזה שלב הם ישיגו אותנו במרוץ.. אז אולי פשוט נלך איתם יד ביד? נשחזר אותם, נעבד את הכאב? אני קצת נסחפתי כי את חדשה ועל ההודעה הראישונה שלך אני מציפה אבל המילים האלה פשוט זעקו אלי.. ראיתי את עצמי, ילדה שמתעלמת מהזכרונות תשע שנים, מתעלמת מאמא ואולי שלא במודע, אולי מחמת הגיל הצעיר.. היום אני משלמת על זה ביוקר, היום אני מנסה לשחזר, לעבד את מה שבתת מודע וזה קשה ומתיש.. מקווה שלא תעשי כמוני.. גיפטוש`.

לא מציפה, את בסדר....

אממ.... יכול להיות
מה אני אגיד? כן אני מתעלמת. יש פרקים שלמים בחיי שבחרתי להדחיק והדחקתי וכיום אני לא זוכרת מהם כמעט כלום... (אנשים שמכירים אותי מאותן תקופות צוחקים עליי שאני סנילית בגיל 22). מתעלמת מאמא? לא נראה לי... לא יודעת

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

מתעלמת מאמא- לא התכוונתי שאת התכוונתי שאני התעלמתי בעבר.. אני חושבת שעצם העובדה שאנחנו כאן אנחנו נותנות לאמא מקום אצלנו.. שבת שלום!

efratushb

New member
היי לך...

ראשית יופי שמצאת אותנו... פה בהחלט יהיו מי שיבינו את כאבך ופה יגידו לך שמותר לך לבכות כמו ילדה בת 16 שלקחו לה את אמא פה תוכלי לשתף ולהשתתף לתמוך ולהתמך... אזזז...... הכי חשוב.... ברוכה הבאה לבית החם הישארי איתנו נשמח לשמוע אודותייך ככל שתרצי לשתף

ברוכה הבאה מאמי

אני כל כך מבינה אותך גם אני מרגישה את הצביטה החזקה הזו כל פעם שחברה שלי מספרת על אמא שלה...אפילו אמא של חברה של אחי מספרת על אמא שלה שהיא חיה....אשה בת 40 פלוס שאמא שלה איתה....זה כל כך כואב וגורם לחנק....גם אני עברתי שלב בלי אמא שלי שכל כך רציתי שהיא תהיה איתי....אני מדברת על להשתחרר מהצבא ולצאת לאזרחות...אני זוכרת שהלכתי עם אמא שלי ללשכת הגיוס להתגייס והיא אמרה לי שהיא תבוא איתי גם להשתחרר ולבסוף היא לא באה.....הדמעות כבר התייבשו נגמרו אין לי כוח יותר לבכות....אני רק רוצה ללמוד לחיות בלעדיה.... סורי שנסחפתי קצת את מחפשת קצת חיזוק ואני עם השטויות שלי....אז מאמי קבלי המון חיבוקים ונשיקות...

שלום לך סוציולוגית משוגעת!

איזה ניק חמוד! ברוכה הבאה אל ביתנו הקט. את כותבת נורא יפה, ואני אשמח מאוד אם תשארי איתנו. את מוזמנת לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך.

קינגית7

New member
היי סוציולוגית משוגעת

רק רציתי לומר ברוכה הבאה, פתאום שמתי לב שלא אמרתי. זה יופי של פורום, יש כאן נתינה, חום, תמיכה ומקום לדבר. יופי של בנות. הגעת למקום טוב.

למעלה