וואו..

‡NoK

New member
וואו..

אף פעם לא ראיתי פורום חדש בתחילת דרכו
בכל אופן, ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!
חבל שאני זכיתי להכיר את לימפ ביזקיט רק אחרי שהם זכו לחשיפה של הMTV והתמסחרו..

™chester

New member
ועובדה שהם להקה טובה

אז לא צריך לשפוט להקות "שהתמסחרו" לאמטיוי על פי שום דבר מלמד המוזיקה שהם עושים

‡NoK

New member
תראה..

אני לא שמעתי אותם, כמו שאמרתי, לפני הMTV..אבל לפי מה שהרבה אנשים אומרים ההתמסחרות לא עשתה להם טוב..
אבל מה אני יודעת...

™chester

New member
איזה אנשים ?

חברים שלך המטאליסטים? מה את מצפה שהם יגידו ? זה לא נכון לדעתי ואני אתן לך דוגמא הפוכה קורן, הם "התמסחרו" אעלק והיה להם מצויין, כבר שלוש שנים לא ייצא להם קליפ באמטיוי והאלבום האחרון שייצא ביוני ממש לא מיוחד (אבל שמעתי אותו רק פעם אחת האמת)

z O e i

New member
נכון!!!

אתה צודק במאה אחוז, לא צריך לשפוט להקות רק כי הם התמסחרו. אפשר להסתכל על זה כדבר רע אבל יש גם צדדים טובים להתמסחרות, וצד טוב בולט זה שהמוזיקה שלהם מגיע ליותר אוזניים. אם הם לא היו מתמסחרים לא היית נהנה מהמוזיקה שלהם עכשיו. אז מה רע בזה בכלל??

SuperBeast

New member
באמת, מה את יודעת ?

את יודעת משהו על לימפ ביזקיט ? אישית, זה לא נראה לי כך ! אנשים לא מבינים מה זאת אומרת להקה ממוסחרת, רק לידע כללי, להקות כמו : סיסטם, סליפנוט, קורן וכ´ו... הרבה יותר ממוסחרת ועושה הרבה דברים ממסחרים ! מסחור זה לא עצם העובדה שלהקה מופיעה באמטיוי !!! נ.ב תכנסו לגלרייה לסקר ולמאמר !

™chester

New member
וואו וואו וואו ילד..

אל תשכח מאיפה באת.. תן כבוד לקורן, בלי קורן לא הייתי פה מנהל פורום של לימפ ביזקיט. ו......סיסטם יותר ממוסחרים ?! סליפנוט יותר ממוסחרים ?! אתה משמ לא בעניין אחי, ממש לא

SuperBeast

New member
כמובן...

אני נותן כבוד לקורן...(טוב לפחות את מה שמגיע להם...P:) אבל אין כאן על מה לדבר, לימפ לא ממוסחרים סליפנוט לא ממוסחרים וגם ככה כולם... אבל אם קוראים ללימפ ממוסחרים אפשר לקרוא לכולם.. זה מה שהתכוונתי...!!! זה שלהקה הופיעה כמה פעמים באמטיוי לא אומר כלום !!!

™chester

New member
צודק מאה אחוז

אני חולק על כל החרא הזה של ממוסחר לא ממסוחר זה הכל עיסוק של מטאליסטים משועממים מקנאים שאף אחד לא רוצה לשמוע על הלהקה שלהם

‡NoK

New member
חחחח

רילקס אנשים..אני מצטערת! אז קודם כל..אני לא מטאליסטית.. דבר שני..אני שוב אומרת שאני לא יכולה לשפוט את הלהקה לפני שבדקתי את החומר הישן שלה.. אז אני חוזרת בי, אוקיי?
שונאת להתווכח על דברים שאני לא מבינה בהם

Blessed By Gore

New member
צ´סטר

אני לא רוצה שימחקו לי את זה..אבל באמת...למה אתה אידיוט? די להיות אטום לכל מה שלא שמראים באמטיוי.. אז להקה שלא חורשים על הקליפ שלה כל 2 דקות היא לא טובה? מאיפה אתה מוציא את החרא הזה... יש להקות שלא עושות הכל בשביל פירסום. תאמין או לא..יש אשכרה להקות שעושות מוזיקה רק בשביל המוזיקה ובקושי מרוויחות מזה משהו..והן לא מתאימות את המוזיקה שלהם למה שיפנה להכי הרבה קהל.. אבל אני לא מצפה שאחד ששומע נו מטאל יבין את זה.

TheXK

New member
../images/Emo4.gif

אני שר בלי שיקירו אותי.. ולא מקבל כסף וכלום... כן.. גליתם אותי.. אני שר במקלחת יש ביות?? אבל ניגש ישר לעיניין.. ראשית כל.. סליחה על הבורות.. שנית כל.. מה זה אומרת להקה ממוסחרת? להקה שמראים אותה הרבה בMTV??? אם כן זה לא אומר שהם לא טובים..

SuperBeast

New member
לפני ש...

בלסד ביי גור, לפני שאני בועט אותך מכאן עם כל ההודעות שלך ומוחק את הדיון הזה, אני מבקש ממך אינשטיין להסביר לי למה לימפ ממוסחרים ?!?!

Blessed By Gore

New member
למה שתעשה את זה? אתה לא יכול לחסום

אותי בגלל שאני לא אוהבת את לימפ ביזקיט ואתה לא יכול סתם למחוק דיונים בגלל שהם לא מוצאים חן בעיניך. תצטרך לחכות עד שאני אתן לך סיבה לחסום אותי

SuperBeast

New member
אני חוזר...

למען האמת אמרת דברים שממש לא אהבתי ! אבל בגלל שאני בנאדם נחמד...:) אני רק מבקש לדעת, למה אתה חושב שלימפ ממוסחרים ? נ.ב למה סגרו את פורום לינקין ?

cookie monster

New member
לינקין מסריחים ביותר!!!!!!!../images/Emo122.gif

גיל... בקשר לשאלה שלך למה סגרו את הפורם של לינקין.. אני משערת שעשו בחוכמה.. לינקין מסריחים!!!!!!!!! זה סתם לילדים קטנים ומפגרים שכשקוראים להם פריקים זה עושה להם את זה....!!! אוקצור.. עשו בשכל וטוב שכך!!
(לא להתייחס לחייכנים)

cookie monster

New member
חחחחח דפק!../images/Emo6.gif

א. אתה ממש מסריח אם לא הבנת שאני בת! ב. אוי כאילו אתה פריק?!!?!? יוו איזה מגניב!! בטח אתה הולך עם חולצות קרועות ברחוב!! נו מה אתה דפק?? הם סתם מסריחים!! מה הקטע זה סתם חבורת הומואים שעולים לבמה עם שירים מסריחים ביותר... אני לא מבינה איך אפשר לשמוע את כל החרא הזה?!! (סליחה על המילים..^-^) c u

למעלה