מהיא "החלת ריבונות"?
זה שאתה זורק את השורש "ש.ק.ר." כלפי כל מי שלא מסכים איתך לא הופך את דעותיך האישיות לאמת צרופה.. כפי שכבר שאלתי אותך - איזה חוק חל בהתנחליות? מדוע יכול שוטר ישראלי לעצור אותי אם אני נוסע בניגוד לחוקי מדינת ישראל בכביש שהינו מעבר לקו הירוק (או שאולי לדעתך הוא יכול לעצור אותי גם אם הוא במקרה רואה אותי מבצע עבירת תנועה באוסטרליה? או יותר מזה, פונה ימינה באור אדום בטורונטו (מה שמותר שם, אבל אסור פה)) סיפוח, למרות שאתה מאוד רוצה להציג את זה כך, אינו צורה יחידה של החלת ריבונות. כי אם כך, איזו טענה בעצם יש לך כלפי מדינת ישראל בכלל. אם סיפוח היא הצורה היחידה של החלת ריבונות, אז מאחר וישראל לא סיפחה את עזה ויו"ש, הרי שהיא לא שולטת בהם, אז מה בעצם הטענה שלך? העובדה הבסיסית היא שאתה טוען 2 טענות שונות שמתבססות על אותה משענת ובכך אחת מהן חייבת ליפול. או שהשטחים הם לא חלק מהמדינה ואזי מי אתה שתגיד בכלל לאנשים שם מה לעשות ומי המדינה שתקח מהם כסף? או שהם כן חלק מהמדינה ואז המדינה חייבת להם לפחות את מה שהיא חייבת לכל תושב/אזרח אחר התחומי המדינה. ואם עלות הבטחום שם גבוהה יותר, אז זה מה יש, בדיוק כפי שהיא יותר גבוהה בשדרות ובישובי הצפון.