אני לא כזה בטוח שצריך לפזר את
ההפגנות בבלעין, זה שהדביקו להם "אנרכיסטים" לא עושה אותם כאלה, ואנשים שקוראים לעצמם "אנרכיסטים" עשו שירות דוב לתושבי בלעין. אבל, זכותם של התושבים האלה להפגין, וזה לא עושה אותם יותר או פחות אנרכיסטים, ואין שום סיבה שבעולם לפזר את ההפגנות האלה, בטח שלא באלימות בה הן מפוזרות כיום. אבל אלה ערבים, אז למי איכפת, כן? אני לא אומר שלא צריך לפצות את המפונים מעזה, ולא אומר שלא צריך לדאוג להם עכשיו, בהחלט צריך. הם צריכים לקבל את הפיצויים והתמיכה, לא רק בגלל שהחוק קובע שהם צריכים, אלא בדיוק בגלל מה שאמרת - תמכו בהם לאורך כל השנים, הזרימו להם כספים, הרגילו אותם לזה שהם מיוחדים ויעשו בשבילם הכל, ועכשיו פתאום הפסיקו, וזה כואב להם, גם פיזית, כי זה תהליך גמילה שצריך להיות מבוקר. אבל מה שאני כן אומר זה שזה לא היה אמור לקרות מלכתחילה. עצם זה שהמדינה מיישבת אזרחים שלה בשטחים שלא שייכים לה זה פסול, זה גם מנוגד לחוק בינלאומי, וזה מסנדל, כמו שזה סינדל, את המדינה בהחלטותיה אחר כך. היו עושים מה שעשו ברמת הגולן - לא הייתי אומר מילה, להיפך, הייתי דורש שיערכו משאל עם על כל ויתור על שטח שכזה. אבל לא עשו את זה, ולכן האנשים שהלכו לגור שם - אשמים במצבם, ולמרות שצריך לטפל בהם (כמו גם בחולי סרטן ריאות אחרי 50 שנים של עישון), זה לא מוריד מאשמתם. אז לא איכפת לך, אתה לא מתכוון להשמיך את הדיון עם מישהו שלא מסכים איתך, ולא בזין שלך לשמוע דעות של אחרים. בסדר, זה מקובל, זה גישה אופיינית לבערך כל איש ימין, אתה לא מפתיע אותי. אתה זה שתופתע בפינוי הבא, כנראה.