וואו...

subatoi

New member
../images/Emo207.gif אטלנטיס של היום

פרק טוב, שוב בני האדם ויתרו על אופציה טובה להלחם ברפאים, אבל מה עוד חדש, אחרי הפרק הקודם... רודני עם השטויות מבי"ס יסודי שלו (Secret pre-teens organization...)
וחובבי ח"ע9 אולי שמו לב (אני פתאום שמתי לב, בשידור הראשון לא שמתי לב לזה) שכשקוון היה "על אזרחי", לפחות בסצנה האחרונה שלו "על אזרחי", השרוולים שלו היו מופשלים כזה עד חצי האמה
מוכר מאיפשהו...? הו, או'בריאן

neboris

New member
גליתי

שהצפיה החוזרת בפרקי אטלנטיס משפרת את דעתי הראשונית על אטלנטיס (בצפיה הראשונה חשבתי זאת סתם סדרה נחמדה, אבל עכשיו אני באמת מתחיל להנות ממנה). סך הכל פרק נחמד אם כי לא עשוי הכי טוב, אבל פחות הציגו כאן את ג'ניי (וכמובן יש את או'בריאן הרשע).

סלמאק

New member
זה לא שהם ויתרו על אמצעי להילחם

ברפאים, הם פשוט פגשו תרבות יריבה. מה רצית שהם יעשו? הג'ניי החליטו שאו שהם אוייבים שלהם, או שהם מנצלים אותם. כמו שראית, שפרד התבאס בסוף על העובדה שהוא לא הצליח להפוך אותם לידידים. הוא דווקא די התעניין בפצצות האלה.

subatoi

New member
אני כבר לא כ"כ זוכר

אבל בדיון ההוא שנעשה על הפרק, היה משהו שמאוד הפריע לי בזה שהם פשוט הפנו להם גב. צריך לחפש את השרשור ההוא, מתישהו...

מ א ג ר ט

New member
עכשיו אני קולטת!

היום אני רואה לתומי TNG ואני אומרת לעצמי "וואלה, השחקן הזה פאקינג מוכר לי" ואני לא יודעת מאיפה... ואז אני נכנסת שוב לפורום, קוראת את ההודעות על אטלאנטיס ומקשרת... חחח

subatoi

New member
קשה לזהות אותו עם

פחות 15 שנים על הפנים
את עוד תראי אותו הרבה, אני מקנא בך.

למעלה