וואו

DJfroyke

New member
וואו

עד היום ניסיתי את יומן החלומות במצטבר אולי 3 פעמים, ובמקרה הטוב זכרתי במעורפל שני חלומות אתמול קמתי ב 5 לעבודה, אז הלכתי לישון ב 5 בערב איך שחזרתי, וישנתי עד 9 בבוקר!!! וכשהתעוררתי כתבתי ביומן 5 חלומות!! עד היום היו לי 4 עמודים ביומן, היום כתבתי 6 עמודים XD חח סתם רציתי לשתף מישהו אולי למישהו קרה משהו דומה פעם? חח

silverhawk

New member
כן, זה קורה

יומן חלומות יכול להשפיע בצורה דרסטית. בהצלחה בהמשך.

shelly bongiovi

New member
קרה לי הרבה בעבר

יש לי יומן עבה כמו ספר עם כל החלומות שלי(שהם ממש כמו סיפורים) אבל לצערי מאז שאני כבר לא ישנה כ"כ הרבה כמו בעבר(יש לי ילד קטן מה לעשות)אז פחתו החלומות וכך גם החלומות הצלולים. היומן בכלל ישן לו במגירה איי שם בבית של ההורים שלי... אבל זה קורה. ככל שתישנו יותר תקומו יותר בזמן החלום עצמו עם ההתרגשות של החלום והרגע של תוך החלום. לפעמים שהייתי מתעוררת הייתי מתעצבנת וממש מחזירה את עצמי לתוך החלום להמשיך אותו. זה כיףף לא נורמלי. דרך אגב נעים מאוד אני שלי וכרגע גיליתי את הפורום המדהים הזה.

Rudebox

New member
אהלן שלי

היי שלי :) יש לי שאלה אלייך..... באיזה שיטה את משתמשת ? ובאיזה בדיקות מציאות ?

shelly bongiovi

New member
היי

האמת היא שאין לי שום שיטה. אני בכלל לא ידעתי שזה נקרא חלום צלול וכל זה. זה פשוט ככה כל החיים שלי וידיד שלי סיפר לי על זה ודיברנו על זה וככה הגעתי לפורום הזה. אבל אחרי שקראתי על הנושא הבנתי שאני חולמת הרבה חלומות צלולים. את בדיקות המציאות שלי אני למשל עשיתי בלי לקרוא להן כך . פשוט כל פעם שחלמתי וידעתי שאני חולמת או שהיתה לי הרגשה מוזרה שאני בחלום חיפשתי שעון או משהו לקרוא. כי בתת מודע שלי פעם אמרו לי שאי אפשר לקרוא אותיות ומשפטים בחלום. ובשעון אני מסתכלת והשעה לא נראת לי הגיונית אף פעם. או שזה דברים יותר רגילים כמו שאני עושה משהו שאני יודעת בוודאות שזה לא הגיוני שאני יעשה או שיקרה.אז אני יודעת שאני חולמת ורוצה שהחלום ימשיך אז אני ממשיכה אותו איך שאני רוצה ולרוב אני לא רוצה להתעורר. הבעיה היא שכיום לא יוצא לי לחלום הרבה(לזכור חלומות) כי אני לא ישנה הרבה כמו פעם. כשאני יביא מההורים שלי את היומן חלומות שלי אני אכתוב לכם פה חלום שהיה יותר מידי מציאותי עד כדי כך שהלכתי מתוך שינה וגם ניסיתי להתעורר כמה פעמים מהחלום(שבעצם היה סיוט)והצלחתי אך רק למספר שניות. סתם זה בטח יעניין אתכם כי זו היתה חוויה שאני לעולם לא אשכח. בקיצור אין לי ממש נסיון כי אני רק עכשיו יודעת שכל החלומות האלו הם חלומות צלולים אבל מעתה והלאה אני כבר קצת יותר מבינה אז אולי זה גם יעזור לי יותר לשלוט בתוכן של החלומות שלי כי לפעמים למשל הייתי רוצה לעשות משהו אבל עדיין הייתי מפחדת, למרות שאני יודעת שזה רק חלום(כמו בסיוט). זהו... אחלה של פורום יש לכם פה..

silverhawk

New member
היי שלי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום! נשמח לשמוע מעט יותר על הניסיון שלך בתחום.

shelly bongiovi

New member
טוב אני לא יכולה לחכות אז החלטתי

לספר לכם על החלום לפחות את מה שאני זוכרת. זה היה כשהייתי חיילת בחדר שלי בבסיס. השותפות שלי לחדר לא היו ונאלצתי לישון לבד ופחדתי קצת. ידיד שלי ליווה אותי לחדר ורצה גם לישון אצלי אבל אמרתי לו שלא צריך ואני אדבר איתו בפלאפון עד שאהיה עייפה. דיברתי איתו ואז אמרתי לו לילה טוב ושאני הולכת לישון. נרדמתי ופתאום אני רואה את עצמי מתעוררת(וזה בשינה) ונכנס לי לחדר גבר עם גופה בידיו של אישה עם שיער ארוך ארוך והוא מתיישב לןי על המיטה ומנענע אותה קדימה אחורה ואומר לי "תעזרי לי" תעזרי לי" בבקשה תעזרי לי" ואני אומר לעצמי שלי את חולמת תתעוררי שלי תתעוררי ואני עוצמת את העיניים חזק חזק ופותחת אותן כדי להתעורר ואני לא מצליחה. פתאום אני מרגישה שאני עירה ואני מנסה להגיע לפלאפון שעל השידה שלי לידי להתקשר לידיד שלי שיבוא ואני רואה את היד שלי אבל לא מצליחה להחזיק את הפלאפון ואני מנסה ומנסה ולא מצליחה... ואז אני נכנסת שוב לחלום והוא יושב שם ושוב אני סוגרת ופותחת את העיניים ואומרת לועצמי אני חולמת בבקשה תעלם בבקשה תעלם ואז אני פותחת את העיניים והוא נעלם. אני קמה מהמיטה נועלת את נעליי הבית שלי וההרגשה עדיין מוזרה ואני כבר לא בטוחה שאני עדיין ישנה אז דופקים בדלת ואני פותחת ורואה את המפקד שלי לשעבר אבל הוא מוזר לחלוטין ואז אני מבינה שזו עוד רוח והוא מסתכל עליי ומחייך ואני צועקת ומתה להתעורר אבל לא מבינה מה אמיתי ומה לא. ואז באים הרבה כאלה רוחות ומבקשים ממני משהו ואני לא מבינה מה ואני רצה החוצא ורואה מישהי עם מגבת עליה נכנסת למקלחות ואני רוצה להגיד לה משהו אבל לא יוצארות לי מילים מהפה. ואני הולכת את כל המסדרון ויוצאת מהבניין מסביב וקר לי וטיפות גשם מטפטפות עליי ואני ממשיכה קצת לחלכת ואז מרגישה שנכנסתי לשלולית בוץ ואני אומרת כזה :אויי רטוב" ומתחילה לחזור לחדר ונכנסת למיטה וכאילו מנסה להתעורר ואז עוד פעם הרוחות האלה באים ואני רצה ופתאום אני רצה בכל הבסיס ומחפת שאת הידיד שלי הזה ואני לא מוצאת אותו עד שלבסוף הגעתי לחדר שלו וידיד אחר שלי(חבר שלו) היה שם והביא איזה ספר שאמר שאם נקרא מה שכתוב בו הרוחות יעברו לעולם הבא ובאמת עשינו את זה והן נעלמו. ידיד שלי חיבק אותי והרגשתי מוגנת לחלוטין פתאום. כאילו עכשיו שום דבר לא יכול לפגוע בי יותר וככה התעוררתי למציאות(סוף סוף)! זה היה חלום שאני לעולם לא אשכח בגלל 2 סיבות: 1)כי למחרת גם התברר שהלכתי מתוך שינה. איך גילינו(אני וידיד שלי): הנעליים שלי היו מכוסות בוץ ועלים של דשא ואני בחיים שלי לא הייתי יוצאת מהבניין עם נעליי הבית שלי. ניסיתי למצוא את הבחורה שראיתי עם המגבת אבל לא זכרתי את הפנים שלה במדוייק והיא בטח לא חשבה לרגע שאני ישנה. 2) לאחר חודש בערך אני ואותו ידיד נעשנו זוג (היום אנחנו נשואים עם ילד) ואז נזכרתי בחלום והבנתי שמה שצריך לקרות קורה כי החלום בעצם כבר אז הראה לי את הדרך אליו פשוט הייתי עיוורת כנראה. עליי לציין (אם מישהו כאן לא הבין) שכל החלום פשוןט ידעתי שאני חולמת אבל לא יכלתי לשלוט בדמויות שהיו שם ולא הצלחתי להתעורר למרות שאני בטוחה שהקטע עם הפלאפון הייתי ערה או עם עיניים פקוחות לפחות כי זה היה ממש אמיתי נראה. מקווה שענייניתי אתכם לפחות קצת. XXX שלי

DJfroyke

New member
וואו.

איזה סרט פעם, באיזו שבת, ישנתי לי שינת צהריים ואחרי שהתעוררתי נזכרתי שחלמתי שהלכתי לבית כנסת שזה דרך ארוכה מהבית שלי וזכרתי את זה בצורה ממש מוזרה, על הגבול בין חלום למציאות, אני זכרתי קטעים שראיתי את הדרך וזה.... שתבינו ישנתי אולי שעתיים והסתכלתי על כפות הרגלים שלי והן היו קצת שחורות ולא ידעתי אם זה היה מלפני זה, או שפשוט קמתי מתוך שינה, עשיתי את כל הדרך עד בית הכנסת מתוך שינה, ראיתי שנעול וחזרתי - או שהכל היה חלום. פשוט מפחיד!!!!! עכשיו, בקשר לסיוט שלך את מתארת סיוט ארוך עם התעוררויות שווא וכו'... התעוררויות שווא זה דבר נורא נורא מרגיז, כשאתה יוצא מתוך חלום, חושב שאתה שוב במציאות, ופתאום קורים דברים מוזרים שוב... זה נורא מתסכל ומפחיד. ובדיוק בשביל זה יש בדיקות מציאות! כשאת לא בטוחה אם את בחלום או לא, ובכלל, כל פעם שאת מתעוררת מחלום, תעשי בדיקת מציאות. והחלומות לא ישטו בך יותר.

Rudebox

New member
התעוררות שוא מפפחיד?!

היה לי פעם אחת חלום צלול עם התעוררות שוא זה לא מפחיד...

silverhawk

New member
נשמע מדהים

כפי שכבר ציינו, מה שחווית בהתחלה נקרא התעוררות כוזבת. מה שהייתי מציע לך לעשות (בהתחלה ולכל אורך החלום בכלל) זה להשתמש בבדיקות מיצאות ובשיטות לגברת הצלילות. הדבר עשוי להקנות לך שליטה ייתרה בחלום ולשפר אותו באופן דרסטי.

shelly bongiovi

New member
הלילה חלמתי חצלול בתוך חצלול ../images/Emo2.gif

זה היה מוזר לחלוטין.... נרדמתי ואני רואה את עצמי במיטה(כנראה בבית של ההורים שלי) ואני עוצמת חזק את העיניים כי אני רוצה לחלום חלום צלול. אני כאילו נרדמת כבר וחולמת חלום צלול שבו אני קמה מהמיטה ואני מנסה להדליק את האור אבל האור לא נדלק לי ואז אני קולטת שזה חלום צלול ואני מנסה להדליק את כל האורות בבית ולא מצליחה ואני צוחקת אבל מפחדת קצת... ואז אני קולטת שאחי וחברים שלו בבית, כנראה שההורים שלי לא בבית והם חוגגים. אני חוזרת לחדר שלי ובעלי ישן במיטה ואני יודעת שאני חולמת בתוך חלום ואני משתגעת מזה אבל עושה את זה לטובתי ואז מעירה את בעלי בנשיקות וזה מתחיל בזה והופך לסקס הכי טוב שיכול להיות... ואז אני מתעוררת (עדיין בחלום) ומחייכת ואומרת לעצמי איזה חלום מוזר...רגע אני עדיין חולמת נכון? אני מסתכלת על השעון ורואה 2:00 בלילה ואז מסתכלת על בעלי ואז שוב על השעון והיה כתוב 00:00 צחקתי ואמרתי איזה חלום ארוךךך והתעוררתי למציאות... בבית שלי הסתכלתי על השעון והיה 6:58 בבוקר , שכבתי במיטה קצת ואחרי 2 דקות השעון מעורר של 7:00 שכיוונתי צילצל וזהו קמתי וכבר ידעתי שזו מציאות לחלוטין וציחקקתי כי זכרתי כל פרט מחלום ומהחלום שבתוך החלום.חחח היה נחמד!

מ א מ צ ת

New member
וואו מדהים../images/Emo13.gif

בכלל נראה שאת חולמת חלומות מגניבים. כדאי שתמשיכי לתעד אותם ביומן חלומות כפי שעשית פעם(כמו שסיפרת) זה רק יועיל לך. ויהיה לך זכרונות של כל החלומות שלך... בהצלחה

silverhawk

New member
נשמע כמו אחלה חצלול(ים)

מה שכן, אני ממליץ שתשימי דגש על השיטות להגברת הצלילות ועל בדיקות מציאות. את תרגישי את ההבדל.
ונשמח לשמוע על חוויות נוספות שלך (את יותר ממוזמנת לפתוח הודעות חדשות בנושא).

למעלה