וואו...

Josie

New member
וואו...

אוקיי... כרגע קראתי את כל הריבים שלכם... ואני חייבת להגיד שמ-מ-ש נעלבתי. אולי ההודעה הזאת מיותרת, אבל אני חייבת להגיד את זה: אמרתם שילדים בני 13 וחצי הם סתם יצורים שמתלהבים מעצמם, אבל אני בעצמי בת 14 רק עוד חודש, ותשאלו את כל החברים שלי, אני בטוחה שאף אחד לא יגיד לכם שאני מתלהבת מעצמי!!! אני ילדה די שקטה, שלא מפריעה לאף אחד, ולא מנסה להתלהב מעצמה לעומת כמה ילדים שאני מכירה בגילי, ואני מנסה לא להתבלט כמה שיותר. (רק ליד החברות הקרובות שלי אני משוגעת ומתחרפנת...) ואני מכירה ילדים בני 12 שהם ממש ממש ממש אבל ממש בני אדם מ-ד-ה-י-מ-י-ם, שכמה שהם נראים לכם ילדים קטנים, ככה הם חמודים ובוגרים. וגם - מה זה משנה איך כולם הכירו את בלינק 182? העיקר שעכשיו כולנו אוהבים אותם, ונהנים לדבר עליהם ולשמוע אותם. אני למשל, לא ממש גאה בדרך שהכרתי אותם, אבל מה לעשות? זה לא מה שמשנה עכשיו, נכון? כי אם זה משנה, אז אני בטוחה שלא תאהבו חצי מחברי הפורום פה!!! אקיצר, לפי הקריטריונים שלכם, אתם בטח ממש שונאים גם אותי, וחבל שככה אתם ממינים את האנשים. בסוף יסגרו את הפורום כי הכל זה רק ריבים, ואני בטוחה שאף אחד פה לא רוצה את זה... אז פשוט די! כמה אפשר כבר?!
אורית... :(

~BLINK182_gurl~

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון את צודקת- זה מה שניסיתי להגיד להם! יש לי חברות שכשמדברים איתם אז מבחינת בגרות וכל זה הם אפילו יותר בוגרות מכמה אנשים שאני מכירה שהם בני 30+... כאילו בדר"כ אנשימים בגילנו (13-14) שאוהבים רוק/מטאל/פאנק וכד´ הם אנשים בוגרים לגילם שהתבגרו מוקדם יותר מאחרים... ותאמינו לי שזה נכון! תבדקו מצידי... ועברנו את שלב הריבים מעכשיו הכל (במילה אחת)- בלינק!!! אז חבר´ה-grow up!!! תפסיקו להתקטנן (להיות קטנוניים או מה-שלא-יהיה) ותזכרו תמיד לחייך!!!
והכי חשוב- תמשיכו לאהוב את הבלינקרים!!!! sHiRa

Bunny_girl

New member
היי

טוב, אני אציג את עמדתי אחת ולתמיד: לא כל בני ה 13-14 הם ילדים קטנים ומפגרים. הרוב כן, אבל לא כולם. (וכנראה שאתם בין אלה שמתנהגים בבגרות) וגם בגיל 15 יכולים להיות ילדים קטנים ומפגרים..אני לא אמרתי שהגעה לגיל 15=בגרות נפשית. כי זה ממש לא נכון. מה שחשוב זה האדם והדרך שבה הוא\היא מתבטאים ומבינים אחד את השני. לי זה לא משנה אם אני אדבר עם אנשים קטנים או גדולים ממני, העיקר הוא שנהיה באותו קו מחשבה. אין טעם להתנשא ולהגיד: "אני יותר גדולה=אני יותר חכמה". הגיל הוא לא מה שקובע. אבל אני חייבת לציין, שמתוך נסיוני עם אנשים, בני 13-14 הם לא בוגרים במיוחד. אז כנראה שכאן יש אנשים יוצאי דופן. וגם בני 15 לא תמיד מדהימים במיוחד.... מקווה שהכל מובן ורד

קארין~!

New member
יוו.. את מזה דומה לי! ../images/Emo13.gif

גם אני ליד החברות הקרובות שלי מתחילה להתחרפן ולהשתגע אבל בדרך כלל אני די שקטה בכיתה שלי ולא מתבלטת הרבה..

PrInCeSs 182

New member
ורד

זה שאת גדולה באמת לא אומר שאת יותר חכמה, אני לא רוצה לריב איתך אבל אני יודעת שאין לי בררה כי את כמוני בגיל ההתבגרות וככה אנחנו, מתעצבנים מהר. קיצר, יש כאלה בני 17 שיותר מפגרים ממני ואני בת 13.5... זה לא אומר כלום הגיל. אנשים דיברו איתי באינטרנט חשבו שאני בת 15-16 בגלל שאני מתנהגת בבגרות, אני יודעת שאת לא חושבת ככה אבל אנשים שמדברים איתי ולומדים להכיר אותי רואים שאני בוגרת... shiriT

למעלה