וואו

Funky Giraffe

New member
וואו

היה לי הלילה חלום צלול ראשון מבלי שהתכוונתי, לא תכננתי דבר כזה... ז"א שנרדמתי ב19:00 כדי לקום ב21:00 להופעה, אבל כיבו לי את השעון המעורר והעירו אותי רק ב1:30 הייתי ער כ-4:30 שעות וחזרתי לישון בהתחלה נמנמתי קצת, והיה לי חלום קצר ומוזר שלא כל כך הרגשתי שנרדמתי איתו... אחר כך התחיל חלום צלול ראשון שלי (!) אבל הרגשתי במציאות תוך כדי החלום שמהדקים עליי את השמיכה וזה חונק אותי (!!) למרות שאין לזה שום קשר לסיטואציה בחלום (דיאלוג עם ידידה) ותוך כמה שניות "הפסקתי את החגיגה" והערתי את עצמי... אתם יודעים אולי למה זה קשור ולמה זה קרה? האם זה יכל לעשות לי איזשהו נזק או שזו סתם הזייה? מה גם שהייתי בשוק כשהתחלתי להפנים שיש לי חלום צלול...

silverhawk

New member
קודם כל - מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

לא ידוע לי על סיבה מהותית שיכלה לגרום לזה. יכול להיות שהשמיכה התהדקה סביב הצוואר שלך? אם לא, ייתכן כי פשוט דמיינת את זה. בכל מקרה, כאשר אתה מקבל מודעות להבא, מומלץ לבצע מייד בדיקת מציאות ולהתחיל להשתמש בשיטות להגברת הצלילות. מה עשית בחצלול, אגב?

sh00sha

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

אין כמו החצלול הראשון... קודם כל אני אתה נשמע מאוד מודע לחלומותיך ואני בטוחה שתחצלל עוד! בקשר לשמיכה, להשערתי היית בין חלום למציאות, מצב כמו ווילד... רק במצבים כאלה שמעתי על תופעות פיזיות שמרחשות ובעיקר סביב גופך הגשמי. יכול להיות שאני טועה אבל בעולם החלומות הכל אפשרי D; אז ברוכעס והצלחועס בהמשך הדרך, שושה =]

למעלה