וואו...

וואו...

היה לי היום מבחן במתמטיקה, והיה מה זה קל.. אני עדיין בשוק מעצמי- ההנדסה היה לי יותר קל לאלגברה!! וזה לא ככה בדרך כלל... בכל מקרה, לקח לי רק שעה (מתוך שעתיים) לעשות את המבחן ואז ישבתי ככה חצי שעה וחיכיתי עד שמישהו יגיש כבר את המבחן, כי לא נעים להגיש את המבחן ראשונה..גם אצלכם זה ככה? ולכל השאר לקח מלא זמן לגמור את המבחן..חח..איזה יופי
-מיכלו´ש-

Me¥tal

New member
גם לי היה מבחן במתמטיקה

אבל זה היה קטסטרופלי, בדיוק כמו המבחן הקודם... אנחנו כיתת חרשנים, ככה שאנשים התחילו לבכות באמצע המבחן, והיתה הסטריה טוטאלית. במבחן הקודם הממוצע הכיתתי היה 60. כמובן שקיבלתי 93.. (חי חי). עכשיו הציון שלי מתחיל מ- 90 ומטה, כי לא עשיתי שני סעיפים. נאחס.

גם אצלנו אנשים היו מה זה לחוצים...

אבל כל כך לא הייתה סיבה לזה.. אף אחד לא התחיל לבכות באמצע המבחן, לפחות לא שאני יודעת אבל ידיד לי אמר שהוא קיבל blackout באמצע המבחן והוא חושב שהוא יקבל 30.. במבחן הקודם קיבלתי 73 (לא זוכרת מה היה הממוצע של הכיתה), אז אם אני אקבל יותר מ-73 זה יהיה מצוין 90 ומטה זה גם טוב -מיכלו´ש-

חנושי

New member
מ- 80 ומעלה זה סביר (בסדר)

בהנדסה קיבלתי 90 במדעים קיבלתי 82 בחשבון קיבלתי 100 בלשון קיבלתי 100 בתנ"ך קיבלתי 100 איך הציונים שלי

גל פ

New member
ואם אפשר לשאול אותך חנושי......./images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באיזה כיתה את?
גל-פ!

ואי אתם לא תאמינו אבל ...

אני מתה על מתמטיקה ... מתה על זה! תרגילים עושים לי את זה חחחחחחח(הגזמתי קצת לא?)
עכשיו ברצינות.... הגעתי למסקנה שאם לא מכינים שיעורים במתמטיקה בתיכון ובחטיבה אפשר להגיד ביי ביי לציונים הטובים שרגילים אליהם..... היה לי 100 עד כיתה ט´ עכשיו יש לי 75......
נוני...

charmingirl

New member
שונאת מתמטיקה!!

במבחן הראשון קיבלתי 69. במבחן השני אלגברה קיבלתי 73 במבחן השלישי גיאומטריה קיבלתי 58
אבל עשיתי חוזר

חנושי

New member
חולה מתמטיקה ../images/Emo99.gif

אתם יודעים כמה אני אוהב מתמטיקה? במבחן הראשון קיבלתי 92 במבחן השני קיבלתי 95 במבחן השלישי קיבלתי 100 במבחן הרביעי קיבלתי 110 אבל הכי הכי אני אוהב תנ"ך רציתי שיהיה לנו השנה מבחן מחוזי בתנ"ך אבל לצערי יהיה במדעים ובטכנולוגיה
לא שווה כלום

למעלה