וואו.

idanri

New member
קראתי לפני 15 דקות.....

קצת עצוב עם הקטע של גיא שהוא אמר שהוא גר בפלורנטין.....

הו הו אבא שלי גדל שם../images/Emo3.gif

כע קצת עצוב לא שכונה כלכך טובה.. בכלל היו שהם קטעים שלא ידעתי שהם מרגישים ככה וזה..

Funky Giraffe

New member
אני יותר התעצבתי ששמעתי על שאנן

ושנת האבל שהוא גזר על עצמו, האמת. ובכל זאת, יצא אלבום נורא שמח. "חיי האישיים הפכו בוקה ומבולקה בית משפחה פרנסה להקה חיי המקצועיים מועקה מכה סקקה כמה אפשר? מחניק עוד צעקה מסתובב על הציר 36 פעם כמו תקליט מפרפר לא מתפרפר מחפש השראה אמיתית כזו שתצית כזו שתדליק כזו שתאיר כזו שתחזיר כזו שתמיר לי את המר בסוכרזית או סכר קארמה בינונית אין פרק אחרון טרגדיה יוונית אופרת סבון רק מזל שיש מקום בו אוכל להקיץ, מחלומי הרע מזל שיש במה כדי להפציץ!"

° w a v e °

New member
יו!!

שאנן כזה קטןןןן חמודי!!! בא לי כזה קטן אחד בבית :( טוב עכשיו פאדיחות אם מישו קורא את זה ומעביר לו חחחחחחחחחח [אה ולא, זה לא נראלי עצוב...הוא כמו כל בנאדם שחי בפלורנטין...זה שהוא בלהקתהדגנחש לא אומר שזה צריך להיות עצוב כי בדר"כ יוצאים מנק' הנחה שהוא מרוויח הרבה ואוי תראו עכשיו כמה הוא מסכן, הוא לא -באמת- מרוויח ככה. <טוב אני ממש רעה היום מה נסגר איתי
>] קיצור בכיף שיהיה לו
... אני חושבת שיצא סבבות אש.

באמת קצת עצוב..

גם הקטע עם שאנן, וגם עם גיא, אבל ממש התעצבנתי שהמראיין כתב בפתיח ש'הם רוצים להדיח את שאנן המנהיג בלתי מעורער בלה בלה בלה' איזה זיבולי מוח באמת..

Splinter1

New member
וואי באמת אתר לפנים ! תתחדשו!

הרבה יותר ראוי מההוא עם הסלקום

למעלה