וואו...

Josie

New member
וואו...

בחופש הגדול תמיד הייתי נכנסת לכל מיני פורומים בתפוז ותמיד התבאסתי שאין לבלינק פורום. איזה סבבה! אני אף פעם לא מוצאת מישהו שממש אוהב אותם כמוני (חוץ מחברה שלי שחזרה לארה"ב), כי כולם אומרים לי שהם יצורים ואני נעלבת...
טוב, מילא... עכשיו אני שמחה שמצאתי מקום שאפשר לדבר עליהם! למה באתר הרשמי שלהם לא שמים את הקליפים החדשים? נורא מעצבן... ועוד שאלה - מישהו מכיר איזה ספר או חוברת שמלמדים לנגן את השירים שלהם בגיטרה? בנתיים אני לא כל כך טובה, אבל אולי בשביל העתיד... בתקווה שתתיחסו אליי... JOSIE

לי יש ספר..

יש לי ספר שלם עליהים עם מלא דברים ובין כל הדברים יש גם אקורדים והכל.. לגיטרה בס ותופים.... לכל השירים שלהם.. הספר לא הכי מוכר והוא נמכר רק בארהב וזה היה הוצאה מוגבלת אז אני לא יודעת אם יש עוד אבל אם את רוצה תגידי לי איזה שיר את רוצה ותתני לי אימייל שלך ואני ישלח לך אותם.... לספר קוראים BLINK ME BLINK U BLINK182 וזה ספר קורע.... ובקשר למה שאמרת על שאין עוד שאוהבים אותם כמוך..... זה נכון לגבי אני לא אוהבת אותם כמוך.. אני אוהבת אותם הרבה הרבה יותר.. :)

Ran-182

New member
מגניב!

זה בטח ספר מה זה טוב, לא בגלל האקורדים (כי יש הכל באינטרנט) לשירים, בגלל המגניבות של הספר הזה! :) כתוב שם כאילו תולדות עליהם, תמונות וכל מיני?

נכון

בספר הזה יש הכל ואני קניתי אותו בארהב.. שמעו מה קרה... הייתי בחנות מוזיקה ובדיוק היה שם מכרז..... נראה לי שככה קוראים לזה.... ומ ל א אנשים רצו את הספר הזה... וזה היה רק על 2 ספרים אחד של בלינק ואחד של בריטני ואף אחד פשוטו כמשמעו לא רצה את הספר של בריטני אז זה נשאר שם.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז בקיצקצ.... אני זכיתי בספר אספתי מחברים שלי וממני את כל הכסף שהיה עלינו ושילמנו 500000 דולר בשביל הספר... אנשים אפילו תרמו לנו כדי שנזכה כי ראו כמה אני רוצה אותו... ואני חייבת לזוז עכשיו אז נדבר אחכ... ביי

blinkme

New member
מאיפה קנית את הספר

יש בו תמונות די אני מתה עליהם ועל מארק הופוס השווה יש לי את כל הדיסקים שלהם כולל דיסק שלהם שקוראים לו flyswatter וזה דיסק שאין לו כל כך הרבה עותקים וזה דיסק שהם הוציאו שהם היו בני 16-17 ואני יודעת הכל עליהם הם הלהקה הכי מדהימה בעולם

Ran-182

New member
wlecome ../images/Emo20.gif

כאן כולם (טוב, הרוב) מעריצים את בלינק, ולא עושים כאן תחרות מי מעריץ אותם יותר. כולנו מעריצים שלהם
אני רואה שהניק ניים שלך הוא על שם שיר מ-ע-ו-ל-ה שלהם מדוד ראנץ´ (יש לי ת´קליפ של השיר הזה). בקיצקץ, ברוכה הבאה

למעלה