וואו...:)

sundhri

New member
וואו...:)

חח טוב,האמת שה"וואו" הוא פשוט בגלל ששמתי לב שאני תמיד נכנסת לפה בשביל שתמליצו לי על דיסקים, אני פשוט לוקה במחלה מטורפת שבה אני חייבת לקנות כל דיסק שאני רוצה,אני קונה בממוצע דיסק אחד כל שבוע וחצי. יאפ. מרושש. ובכן,קבלו את זה כמחמאה!!חח. והפעם, תוכלו אולי להמליץ לי על אחד הדיסקים של Blur? תושב רבה מראש

fire witch

New member
את בסדר , אני מכירה אנשים שזה

כבר עבר לשלב מתקדם של המחלה ( התפרצויות פעם בשבוע )

amithadar

New member
לפחות יש לכם כסף איכשהוא.....

אם אתם קונים. לא? Parklife אמור להיות אחלה אלבום. אחלה שיר לפחות...

fire witch

New member
מי זה לכם ?

בדיוק מה שחסר לי בחיים , שיתחילו להפיץ עליי שיש לי כסף ואז אני אבודה ... בצחוק , בצחוק

epitaph

New member
חסכונות מעבודות קודמות...

כרגע סטודנט ככה שלא עובד יותר מדי כרגע.

epitaph

New member
שבוע שעבר זה היה נורא...

ארבעה פעמים בשבוע, אני צריך להתחיל לשלוט על עצמי...

fire witch

New member
כבר יצא לי לראות אותך בהתקפות יותר

נוראיות , אילת 2005 , חנויות הדיסקים לא ישכחו את השבוע הזה לעולם ....

SomebodyElse

New member
אני שומרת מרחק מחנויות דיסקים

לפני כמה ימים עברתי ליד האוזן השלישית, החזקתי את עצמי בכוח לא להיכנס פנימה. אם אני נכנסת - זה כבר קרב אבוד
.

amithadar

New member
אני בצרה.....

יש לי מנוי DVD באוזן(החיפאית).... אני לא יכול לא להכנס.

Ellabll

New member
מנהמנה

אני מאוד אוהבת את החומרים הראשונים של בלר נגיד: Leisure או Modern Life Is Rubbish Parklife וGreat Escape שבאו אחריי גם חמודים. Think Tank ו13 גם בסדר. הרבה מתחילים מדה גרייט אסקייפ ופארקלייפ, אישית הייתי משנייהם הולכת קודם על הגרייט אסקייפ (יש בו יותר שירים מוכרים) ואז קונה את Modern Life Is Rubbish או משהו. פארקלייפ אני משומה לא מצליחה להבין תדיסק הזה, יש בו כמה שירים מעולים כמו this is a low, parklife, To The End, End Of A Century, Magic America אבל גם יש בו יותר מידי חירבושים דחופים לבפנים ומאוד בינוניים ובכללי זה דיסק בינוני של בלר. לא מצליחה להבין את ההייפ שיש עליו. ב13 הם דיי איבדו כיוון ובThink Tank הם דיי איבדו רבע מהם.

למעלה