וואו...

שבי בצד../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

רק עדידוש היא הנכדה שלי. את יכולה לאמץ את אפריל, אני בטוחה שהיא תשמח, נכון אפריל?!?!

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

אההה...אני אוהבת דראקו-סנייפ
בכלל, אני אוהבת כל שיפ שיש עם סנייפ (כמעט
) אני מחפשת דראקו/לוציוס, או לוציוס/סנייפ..יש לך במקרה משהו טוב שאת יודעת עליו

אהמממ... *עושה פרצוף שובב*

אני מוכנה להתנדב לחפש. אני אוהבת לקרוא דברים איכותיים, אז בטוח לא תתאכזבי. גם ככה אני קוראת ה-מ-ו-ן פיקים וסלאשים. אבל סורי, אני מעדיפה את סנייפ עם אנשים אחרים (ולוציוס הוא... מוזר!) אני אעדכן בהמשך!

הנה... ../images/Emo26.gif

לא מתאים לילדים... הנה קישור לסלאש די נחמד כמו שביקשת: http://www.angelfire.com/zine2/blackandsilver/happy.html סנייפ/הארי. וזה אפילו חינוכי, במובן מסויים

מלאכית16

New member
אאאוווווו...../images/Emo110.gif|קר|

סנייפ והארי זה עוד סלאש שאני ממש ממש אוהבתתתתת..
אני בכלל אוהבת סלאשים..
ובקשר לסיפור שלך- חשבתי שזה סלאש סנייפ/דראקו.. אבל בכל מקרה- זה נחמט^^ תמשיכי

מלאכית16

New member
גררררר...../images/Emo110.gif|קר|

הסלאש הזה היה טוףףף..
קצת מוזר לקראת הסוף..וגם קצת בהתחלה..אבל חמווד..^^ תודה

...

טעות שלי! סלאש דראקו / סנייפ, כמובן... כתבתי את הקישור לזה מאוחר בלילה, אולי בגלל זה הטעות. אני מחפשת משהו טוב בשבילך. ברגע שיהיה אני אפרסם פה.

מלאכית16

New member
יאאאא...../images/Emo110.gif|קר|

תודה
אני עדיין מחפשת בשילך את שני הסלאים לוציוס/דראקו שקראתי..הם בהחלט ייגרמו לך לשנות את דעתך על השיפ

../images/Emo2.gif ...

תודה! אני מקווה. אני בינתיים נשארת בדעה שלי. סוורוס סנייפ הוא ה-דבר! (בכל דבר)

מלאכית16

New member
לא אמרתי לשנו את טעמך ב..../images/Emo110.gif|קר

גברים. כי בגברים יש לך טעם
וגם לא אמרתי שאת צריכה לאהוב את לוציוס או את דראקו (למרות שזה די פספוס מצידך אם את לא.
) אני פשוט אומרת שאם תקראי את שני הסלאשים האלו (שעכשיו גיליתי שאני כבר לוזוכרת איך קוראים להם/איפה קראתי אותם
) את תאהבי את השיפ הספצפי הזה. הם פשוט היו שני סלאשים ממכרים. (אני יודעת. הרעיון קצת חולני. אבל כבר שמעתי על שיפים רעים יותר [פרד/ג'ורג' והאגריד/ דובי] ככה שאני בטוחה שתתמודדי עם דראקו/לוציוס.
)

או...

האגריד / דובי?! זה באמת יותר חולני. תודה, אני אחפש ואקרא. אולי באמת אשנה את דעתי!

מלאכית16

New member
אההההה...../images/Emo110.gif|קר|

פרי מוחי...טוב..נו ועוד חברה שלי שכתבנו ביחד את ספר הסלאשים הגדול.. חבל שאף פעם לא הגענו לסוףףףףף..
(כתבנו ארבעה פרקים..הפרק הרביעי נהיה סוטה מידי, דשנו בו יותר מידי..לשתינו נפל המשחב..ומאז, כל מה שיש לי זהו פרק ארבע הגרוע
[וגם את זה אני כבר לא בטוחה
] אני חושבת שאני אחזור לכתוב את הפאנפיק הזה מתישהו..אם מישהי רוצה להיות שותפה בכתיבה רק שתגיד..) ממממ...אל תחפשי..כי אני לא בטוחה לגבי כל הסלאשים האלו..השניים הספציפיים שקראתי היו טובים..מאוד..ומרגשים.. מממ..אבל אם את בכל זאת מחפשת- תשלחי לי לינקים..לכל פאנפיק שתמצאי על השיפ הזה- אני מוכנה לקרוא את כולם..^^

מלאכית16

New member
פשוט לא ייאמן..../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif|קר|

גיליתי מה שם אחד מהסלאשים...Purity..אבל אני לא מוצאאאאת אותו.. אני בטוחה שאחרי שאני אגיע לאתר ואמצא את הסלאש הזה, אני אמצא גם את השני..אבל הבעיה היא למצוא את הראשון.. ניסתי לעלות על עקבותיו בכל דרך אפשריייתתת.. וכבר כמעט ארבע לפנות בוקרררר..
אזז...מממ..אני מקווה שתקראי את זה ושתוכלי לעזור לי- אני צריכה אתרי פאנפיקשן מוכרים כדי לחפש שם את הסלאש הזה.. יש לך קישורים לכמה כאלו

GothicAngel

New member
וולקאם!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני מיכל, קטנטנה.. כמעט בת 14. בכל אופן, אני סתם לא קשורה לכאן, נדחפתי, לא יודעת למה, אהה!! אני יודעת, אנשים נחמדים (מי אמר לקקנות ולא קיבל
?). בכל אופן, השתלבות נעימה!
4U|

הי מורגן../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

בתור אחת מבוגרות(אפריל, אל תקחי את זה קשה) הפורום, אולי תאמצי לך קטינה? אבל לא את עדי.......היא רק שלי
וסתם ככה, איפה את? לא רואים אותך, לא שומעים אותך..... יש לך אייסי?

אה ../images/Emo2.gif

לאמץ קטינה... נשמע קצת מוזר.
סתם, סתם... אני בצבא וכאלה. בגלל זה אני לא תמיד פה ולא תמיד באינטרנט.

למעלה