איפה יהיה פסטיבל האקסטרים?? ואיזה להקות מופיעות שם??
S Sheep From Hell New member 16/8/04 #18 סקורפיונז!!!!!! מיי לאב!!! החלום שלי אולי סוף סוף יתגשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאה........ הלוואי והם ישירו את dust in the wind!!!!!!! זה יהיה הרגע הכי מאושר בחיים שלי.....!!!
סקורפיונז!!!!!! מיי לאב!!! החלום שלי אולי סוף סוף יתגשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאה........ הלוואי והם ישירו את dust in the wind!!!!!!! זה יהיה הרגע הכי מאושר בחיים שלי.....!!!
W wasted years New member 16/8/04 #19 הם הלהקה עם הסולן הכי מכוער... אבל הם עושים מוזיקה טובה ד"א, גם קיס מכוערים, במיוחד הבסיסט.
J Janem New member 16/8/04 #21 יש עליהם טונה איפור בגלל זה, ככה הם מסתירים ת'כיעור??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אתה...
E EMILY666 New member 16/8/04 #23 אז מה??????????????????? אנשים שאוהבים מוזיקה לא שמים לב לזה מה זה פופ????????????? הכי חשוב מוזיקה ואיך הם שרים ומה איכות של המוזיקה שהם יוצרים
אז מה??????????????????? אנשים שאוהבים מוזיקה לא שמים לב לזה מה זה פופ????????????? הכי חשוב מוזיקה ואיך הם שרים ומה איכות של המוזיקה שהם יוצרים
S Sheep From Hell New member 16/8/04 #25 מה הקשר פופ בכלל????????????? יש גם להקות "רוק" שהסולן שלהם נראה טוב ובנות שאוהבות את הלהקה נהיות גרופיות פסיכיות..... מה זה השטויות האלו???
מה הקשר פופ בכלל????????????? יש גם להקות "רוק" שהסולן שלהם נראה טוב ובנות שאוהבות את הלהקה נהיות גרופיות פסיכיות..... מה זה השטויות האלו???
E EMILY666 New member 16/8/04 #27 הקשר שבפופ מראה הכי חשוב! ולדעתי זה לא הדבר הכי חשוב במוזיקה בכלל לא חשוב
S Sheep From Hell New member 16/8/04 #35 טוב כולם יודעים את זה....... רק חבל על האנרגיות שלך.. את כל הזמן מנסה להסביר. מי שלא יודע את זה גם לא ידע ומי שכבר יודע אין מה לחדש..
טוב כולם יודעים את זה....... רק חבל על האנרגיות שלך.. את כל הזמן מנסה להסביר. מי שלא יודע את זה גם לא ידע ומי שכבר יודע אין מה לחדש..
E EMILY666 New member 16/8/04 #37 מה הכפת לי מכולם????????????? אני אומרת את מה שאני חושבת אפילו אם כולם יודעים את זה וזהו יש לי הרבה אינרגיות ודרך אגב אני אגיד מה שבאה לי חח עזבי אני קצת מעוצבן יהיה טוב
מה הכפת לי מכולם????????????? אני אומרת את מה שאני חושבת אפילו אם כולם יודעים את זה וזהו יש לי הרבה אינרגיות ודרך אגב אני אגיד מה שבאה לי חח עזבי אני קצת מעוצבן יהיה טוב